Citeva concluzii asupra statiunii Torre del Mar Malaga : In oras, statiune, sau cum vreti sa o numim, am gasit aceiasi perfectiune. Totul e impecabil si toate sint perfecte.
Chiar o adevarata statiune de litoral spanol. Garantez ca-I de nota 10, atit ca-i ceva cam departe de tara noastra. Lumea amabila peste tot. O locatie in care vom reveni.
Preturi : Am luat papuci de plaja din piele, cu 12 euro si scarpi super cu numai 10 euro, daca e de crezut. Preturile la mincare sint in general asemanatoare cu cele de acasa.
O alta surpriza am avut, cind am gasit si am si luat si cite 10 pachete de tigari fara filtru Gittanes 4,4 euro si Lucky Strike, 3,7 euro. Aceste tigari nu le-am intilnit de mult.
In final, ne-am facut o dublura la cele doua chei de la camper.., pret 10 euro doua chei cu breloc inclus,Incredibil dar adevarat. Ar fi mai multe exemple dar cred ca-i destul.
Seara am inchis-o cu doua pizee immense cum nu am mai mincat de mult , doua beri si doua cafele = total 22 euro, deci semn ca puteti veni fara grija financiara in Spania..
Efectiv i-am zis Mariei ca tare as mai fi stat inca o zi. A ramas sa decidem dimineata.
Spre seara, am vorbit cu un vecin camperist spaniol ce face parte din clubul camperistilor Spania. Am schimbat multe pareri si impresii, urmind sa tinem legatura. Frumos..
Am ajuns la concluzia ca in cazul in care o grupare ar dori sa viziteze Romania, sa ne gasim pt a merge imreuna. Aste-s alte probleme de viitor. in final poza cu catelul Tedi
14 Ian - Torre del Mar - 8,30- Am inceput cu un rasarit de soare la orizont. Fiind frumos am ramas pe pozitie. Am mai tras citeva fotografii, plecase si vecinul spaniol cu Tedi.
Soare combinat cu ceva vint. Unii soseau altii plecau. Dupa ce am mincat bine si-am tras o tura de plaja, am bagat somnul de frumusete, ca de mult nu mai dormisem la prinz.
La 3 ne-am trezit si mie mi-a venit ideea de a scurta drumul spre Huelva - Isla Cristina urmatorul obiectiv si cam ultimul pe Spania. Aveam de strabatut aproximativ 350 km.
Primii 200 erau traversarea muntilor si am gindit ca fiind simbata, circulatia e mai lejera. In 5 minute ne-am strins carabalicul si am plecat. Avantaj camper, poti pleca repede
De la Malaga, am virat dreapta in sus spre Sevilla.Traversarea muntilor acestia, mi s-a parut mai grea, ori pt ca batea vintul din fata, ori ca aveam impresia ca-s goluri de aer.
De citeva ori a trebuit sa folosesc viteza a IV a cu toate ca panta anuntata era de 5 grade. In sfirsit, spre seara am trecut pe linga Sevilla, dupa o multime de schimbari de rute
Bine ca sint semnalizate bine si ca se circula fluent. Concluzia mea, e ca, spaniolii, sint foarte cuminti pe sosele in comparative cu alte natii. Viteza maxima 120 , chiar si 110.
Sevilla noaptea, arata ceva de genul Wienei cind cobori de pe A21. Frumos, lumini multicolore, firme de tot neamul.. Imi pare cam rau ca nu am facut mai multe poze...
Are insa Maria in celalalt aparat, un Canon G10 cu alte poze, mai calitative, dar nu-s descarcate. Am strabatut la pas toata zona. La intuneric am iesit pe ruta de Huelva.
Inoptarea am facut-o la o mare statie REPSOL ce era anuntata cu parcare, restaurant, etc. Acolo am si facut si plinul la Diesel. Statia era bine amplasata si linistita.
Dupa o cinatraditionala, :) fasole cu costita si cirnati, made in Spania, nu va zic cit de buna a putut fi, am tras cu Maria o partida de Scrable, pt a mai trece timpul.
...