impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ma tot intreba prietenii, de unde pina unde pasiunea cu trenuletele...Logic, pentru ca bunicul fiind fost sef a garii Beclean pe Somes, ma alinta cam asa... :)
Foto 3 dupa 40 de ani tot pe linga locomotiva...Drept pt care la maxim 2 ani, vizitam Maramuresul si bineinteles ca tragem cite o plimbare pe Vaser cu mocanita :)
acum cativa ani in centrul Vienei era intr-un copac foarte mare atarnate numai inimi :D ,printre care si a mea :mrgreen:
Valea cerbului 1994 mustacios si pletos :mrgreen:
Sandu nu indrazneste ca sa nu-l vada Maria ce fumos era. Si pt ca tot mi-a zis ca vroia sa o vada pe Maria in tinerete, ii fac pe plac ca sa nu mai fi curios :)
Deci Sandule imi pare rau ca numai cu Maria singura n-am...Dar cred ca-i bine si asa din tineretile noastre:
Ti-am bagat Sandule si o melodie de cind aveam 6 ani si mergeam la Cinema UNIREA la gradina undeva la Miciurin, daca va amintiti ( cine a prins vremurile alea )
Eeee..asa mai vii de acasa!pai numa noi sa ne facem de ras?
Si ...erai mica si cu gura mare?Si..acum ai crescut...
Noi te iubim si dupa ce am vazut pozele :D (chiar mai mult )
Dau din casa ; snurul era albastru si isi aduce aminte aratatorul cu care o incasa periodic si sistematic :twisted: pt a fi "za best'' ....si culmea atat aratatorul cat si snuruletul au fost pastrate in arhiva familiei pt aducere aminte alaturi de multe altele .
ps ;banuiesc ca ati realizat ca in ultima poza este cea din stanga daaaaa ????? ))))))))).