In momentul in care sa face transferul unui site, forum pe un alt host cel care face lucrul acesta trebuie sa-si ia unele masuri de prevedere. Adica salveaza tot ce exista pe vechiul host, face un back-up la forum, etc. In timpul transferului pot aparea probleme la anumite fisiere din foarte multe motive.
Sper ca cel care se ocupa de partea tehnica a facut o salvare totala a forumului. Daca nu e cam naspa pt ca fisierele corupte nu se mai pot recupera.
Este posibil sa lipseasca multe poze si la impresiile din calatorii ceea ce este pacat. Nu am stat sa iau forumul la puricat. De asta se pot ocupa moderatorii.
Daca a facut salvarea nu trebuie decat sa urce pe server imaginile din directorul IMAGES.
Am deschis de curiozitate
viewtopic.php?f=101&t=5579 toate imaginile care au fost pe server nu mai exista :(
Se pare ca moderatorii au deja treaba sa vada pe unde mai sunt probleme. Daca cineva nu vede o poza de la un anunt de vanzare nu-i mare bai. Dar, atunci cand nu vezi imagini de la iesiri cred ca este deja o problema.