Am centralizat datele de pana acum si cam aceasta ar fi lista "oficiala", pentru ca veti vedea vor mai fi cel putin tot atatia care nu apar pe lista (mai discreti :D ) si care se vor aseza fie la locul sugerat, fie pe "aleea" de pe plaja care desparte vegetatia de plaja cu cortisti. Mai este si varianta de campare la Cherhana, de obicei acolo sunt mai putini si fara copii (cei cu..., prefera o tabara mai mare si evident cu copii)
http://maps.google.com/maps/empw?url=ht ... l=ro&gl=ro
1.Cojocariu Marius 01.07.-07.07.2010.
2. Tutunaru Florin 24(25).06 - 30.06. 2010
3. Maneca Claudiu, dupa 9.07.2010, pt una sau doua saptamani
4. Peterca Gabriel, dupa 20.07.2010, pt o saptamana
5. Bilti - 2 adulti si un copil de 2 ani jumate 15.07-31.07
6.stoica cristian,(2 adulti) 16.08 2010-25.08 2010
7. Geo Ionescu ( 4 adulti + 4 copii) 26.06 - 7-8 zile
8.Bratulescu Ionut ( 2 adulti + 1 copil) ?
9. Radu Pascu ( 2 adulti)
10. Beldiman Marius ( 3 adulti + 2 copii) 25 07 sau din 1 08 - 12 08
11. Tabra Dumitru ( 2 dulti) 20 07 - 30 07)
12. Mihai Gheorghe ( 2 adulti + 2 copii) 20.07- 30.07
13. Bata Mihai 12 iulie
14. Stefan Nistor 27 iunie
15. Maneca Claudiu ?
16.Isdraila Ioan?
17. Stoica Cristian 15 .08
Eu am incercat sa ne organizam astfel incat pe o perioada determinata si intr-un spatiu delimitat sa ne simtim ca intre noi. Faptul ca nu sunt suficienti pe serie, ( saptamana) nu ma descurajaza si cred ca ne vom descurca. De fapt, asa cum spuneam, putem avea prezenta unor grataragii de uichend cu galagia de rigoare doar o noapte, pentru ca adoua zi dorm si vomita prin balarii, ( scuze ) si tot deranjant ar fi prezenta unora care nu respecta normele elementare de igiena, si curatenie. In timpul saptamanii este liniste si pace.
Am cateva "indicatii" pentru cei care n-au mai fost:
- plecati catre destinatie incepand de luni pana joi si retur la fel
- folositi traseul din harta, este mai scurt si ocoliti Constanta.
- aprovizionarea cu alimente o puteti face la Navodari ( pe harta aveti marcate piata, marketuri etc)
- cum coborati podul dupa Navodari spre Corbu pe dreapta se afla o benzinarie Rompetrol de unde este de preferat sa luati apa, (atentie nu de la aspersoarele de pe iarba , este din balta) de la toaleta care se afla in spatele benzinariei, de preferat sa aveti un stut de furtun mai gros, cam 1m lungime, pe care sa-l puneti intre bateria de chiveta si bidoane.Fiindca este presiune, pentru 100- 150 l dureaza 20 min
- benzina pentru generatoare
- cand ajungeti pe plaja in apropiere, lasati ansamblul pe alee si dati o tura cu piciorul acolo unde doriti sa campati, veti vedea ca sunt doar anumite locuri unde poti intra cu rulota.
- dupa campare, instalare, sapati o groapa la baza promontoriului ( cam 30-50m distanta, unde vor fi deversate wc-urile si apa cu detergent de la dus
- apa pe care o aveti poate sa va ajunga cam 2 zile, dupa care va trebui sa mergeti fie la benzinaria de care am vorbit (cam 4km, fie la izvorul de pe harta de la iesire din Corbu. La benzinarie avantajul este ca poti lasa gunoiul, si presiunea fiind mare nu intarzii mult, in schimb apa este doar menajera, pe cand la izvor pentru 100 l stai cam 1 1/2 h, dar este apa plata de izvor rece si gustoasa.
- farmacii si magazine sunt in Corbu
- autan ( contra tantarilor)
- ulei pentru plaja, palarii, ochelari, etc
- lemne pentru foc de tabara
- semnal GSM pe promontoriu la cazamata
Daca mai sunt si alte informatii care mi-au scapat voi posta, sau cei care le pot da s-o faca. :D
Rog pe cei care vor merge incepand de acum si au posibilitatea sa ne transmita date despre locatie fie pe forum sau pe tel meu pentru a posta. Este important sa fim la curent. Multumesc!
Doresc tuturor, vacanta placuta, sa ne (re)vedem sanatosi! :D