Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Din pacate, sita noastra serigrafica nu poate fi gata la timp !
Cu toate eforturile depuse de Marius Beldiman (caruia ii multumesc aici) din motive independente de vointa noastra (cel care trebuia sa o produca a plecat urgent in Spania) nu vom putea imprima tricouri la Bran ! :(
Propun ca la <<Aniversarea ClubRV 1 Decembrie 2012 >>daca ,, se poate" si ,,se doreste " pentru membri cotizanti imprimarea de tricouri cu sigla clubului pe baza de comanda si nu de pomana !!
2 bucati marimea S
2 bucati marimea L
2 bucati marime XL
ps. Calitate inainte de toate CLUB_RV .
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Buna ziua
Stocul de tricouri inscriptionate cu sigla clubului s-a terminat.In masura in care sunt doritori si CD agreeaza in continuare acelasi model inscriptionat ,pot sa ma ocup de inscriptionarea lor.
Marian Serban
Buna ziua
Asociatia a dat tuturor participantilor(echipaj) in mod gratuit cate un set sepcuta si tricou,la fiecare intalnire nationala,cel putin de cad sunt eu in club.In masura in care se doreste continuarea acestui obicei,am sa sposorizez clubul cu tricourile si sepcutete respective,urmand ca asociatia sa plateasca ca si pana acum doar inscriptionatul acestora.
Marian Serban
Anul trecut NU am primit de la Gigi Catalin nici un tricou si nici o sapca. Mesaj moderat, fiind off topic, de Grosu V.
Va rog, incercati sa nu atacati persoane, combateti doar idei.
Atunci la 1 decembrie 2011 cred ca ati primit fular si insigna. Tricouri si sepcute au fost distribuite la intalnirea de la Laguna Albastra din iunie, cand D-voastra ati lipsit si nu le puteati primi. Daca se vor imprima altele pentru 1 Decembrie ,pe comanda sau nu , veti primi si d-voastra . Daca veti fi prezent sigur vi se vor inmana pe loc.
@Parfenie
Nici nu aveati cum sa primiti tricou si sapca, deoarece acestea s-au distribuit la Intalnirile Nationale din Iunie 2010 si 2011, prin bunavointa lui Marian Serban.
Dumneavoastra sunteti membru cotizant abia de la inceputul lui 2o12.
Rog nu dezinformati !
Se pot procura foarte usor cate tricouri albe sau ce culoare vrea fiecare si ce marime vrea fiecare, solicitati sigla in format corel, sau jpg, si cu 7.5ron o pui pe tricou iar pentru 35 ron o brodeaza pe sapca.
Cel putin eu asa am facut. Am solicitat sigla, am primit-o de la cineva , nici nu mai stiu cine mi-a trimis-o si apoi am procedat la infaptuirea tricourilor.
Acum caut vesela alba pe spatele careia sa poata fi imprimata sigla.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Se zice : ,,Pentru un cui, pierzi o potcoavă" , asa si medalii de aur ne putem face , important cred ca este ,,modul '' in care le primim ,prin participarea la ziua festiva a clubului se marcheaza un eveniment in viata fiecarui participant , bucuria primirii tricoului ,momentul festiv nu-l poti inlocui printr-o comanda data la o firma de profil . Asa cred eu !?
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero