Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ce sa-ti spun, eu nu ma pricep la silicoane, am mers pe mana unui profesionist care face afaceri cu accesorii si rulote, respectiv d-ul Peti Daca nu e bun o sa fac reclamatie la el :D
Daca e de la Peti,e altceva;am crezut ca din Anglia de la vreun comerciant;comerciantii in general se pricep sa vanda doar,dar cand le ceri explicatii tehnice,putini stiu ce vand si la ce foloseste exact.
Cu ocazia intalnirii de la Campia Cetatii, am reusit sa montez ambele corturi, cel mare si "porch-ul".
O sa postez niste poze cu ambele modele de cort.
Bradcot Active este marca celui mare, are toti peretii detasabili, ferestre mari la fiecare din ele, iar deasupra are o folie reflectorizanta care face ca pe timp de vara sa fie totusi racoare in cort (am facut o comparatie la amiaza cu alt cort, la noi era mult mai racoare ).
Fişierul ataşat cort interior drepta.JPG nu mai este disponibil
Fişiere ataşate
cort Bradcot Active exterior.JPG (94.24 KiB) Vizualizat de 2646 ori
cort interior drepta.JPG (98.46 KiB) Vizualizat de 2649 ori
cort interior stanga.JPG (98.24 KiB) Vizualizat de 2648 ori
suport ancorare din cauciuc elastic.JPG (96.51 KiB) Vizualizat de 2649 ori
Modelul “porch†este un cort de dimensinuni reduse, fiind fabricat din materiale usoare.
Cel care il am eu este marca Sunn Camp Scenic Plus. Are 3 laturi, fiind dotate cu geamuri transparente (din plastic) care se pot acoperi cu panza, iar in partea de sus sunt dotate cu plasa de tantari. Se monteaza rapid si foarte usor.
Fişiere ataşate
2.JPG (93.1 KiB) Vizualizat de 2633 ori
plasa tantari.JPG (89.4 KiB) Vizualizat de 2631 ori