PAȘTE 2025 Camping LEON DURAU 17-21 apr 2025

aici puteti propune iesiri cu rulota
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: PAȘTE 2025 Camping LEON DURAU 17-21 apr 2025

Mesaj de Lupu Ciprian »

La Nr 30 o sa vina Bogdan Bucura in locul lui Achim Florin.

@vlad Iliescu
Giani spune că la Izvorul muntelui se face la stânga pe o scurtătură care nu are filtre de înălțime.
Eu n am mai ajuns acolo de 2 ani și când am ajuns am făcut o exact cum a vrut navigația . ..
Fişiere ataşate
Screenshot_2025-04-13-19-29-51-692_com.whatsapp.jpg
Screenshot_2025-04-13-19-29-51-692_com.whatsapp.jpg (355.31 KiB) Vizualizat de 121 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Vlad Iliescu
Membru asociat
4
Oras: București
Data nasterii: 20 Oct 1970

Mesaj de Vlad Iliescu »

Nu știu ce înseamnă Axial, e drumul din poză mea? Alternativa este ocolul lacului pe malul estic? Eu am rulotă pe la 2,4 înălțime, acea bariera de la Izvorul Muntelui, dacă ar fi pusă, la ce înălțime limitează? Drumurile sunt bune, indiferent de variantă? Anul trecut am venit cu motocicleta dinspre Borsec, dar am urcat spre Tg. Neamț, nu am mers pe malul lacului. Știu că acum vreo 10 ani era praf.
Fişiere ataşate
20250413_210737.jpg
20250413_210737.jpg (1.36 MiB) Vizualizat de 116 ori
Volvo XC90 + Fendt Bianco Active 515SD
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Da, acela este Axialul. De la Izvorul Muntelui la Durău.

Barierele limitatoare de înălțime au mai mult de 2,4 m, nu cred că-i vreun risc.

Drumul are multe curbe strânse și pante/rampe destul de abrupte.

Dar este și foarte frumos.
(...)
Tucson, Avento
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Văcaru Marius și Ciobanu Ion vor veni în locul familiilor Nistor și Zamfir care au decis că vin dar la pensiunea de langa camping nu cu rulotele...
Voi reface eu lista sa o trimitem la recepție prin colega Geta Ghe care ajunge prima din grup la fata locului și care face parte din conducerea clubului.
@Vlad Iliescu
Da ajung Geta Ghe și Michel de miercuri sau chiar marți...daca au posibilitatea .
Vlad Iliescu
Membru asociat
4
Oras: București
Data nasterii: 20 Oct 1970

Mesaj de Vlad Iliescu »

Buna dimineata, voi ajunge de joi si eu, nu mai pot pleca miercuri.
Volvo XC90 + Fendt Bianco Active 515SD
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ultima modif.
In locul lui Viorel Marcu Felician ( VN ) vine tot un coleg de la Focsani pe nume Adrian Negulescu pe care l cunasteti .

O sa inchid lista. Oricum era inchsa, dar am sa modific.
Lista de participant eveniment PASTE CLUBRV camping LEON DURAU 2025

1.Florin Apetrei,BC
2.Ionut Irimia,SV
3.Giani Urda,NT
4 Robert Miron,BT
5.Stefan Valentin,BR
6.Tudosa Viorel,BR
7.Ochirosi Mirel,BR
8.Cristi&Geta Gheorghe,B
9.Vlad Abram-Ionescu,BC
10.Alexa Adina,IS
11.Adrian NEgulescu VN
12.Ciobanu Ion
13.Vlad Iliescu ,B
14.Dumitrescu Valeriu
15.Traian Focsa,VS
16.Cristian Ionita,B
17.Cazacu Andrei,IS
18.Tudose Vasile,B
19.Marius Olaru,IS
20.Savin Mirela,IS
21.Ciprian Rosca,VS
22.Abalasei Sorin,SV
23.Lupu Ciprian,B
24.Moroșan Ghiocel
25.Vacaru Marius
26. Dragoș Vișan,IF
27.Aftudor Vasile,BC
28.Argatu Stefan,PH
29.Mihai Moldovan,CJ
30.Bucura Bogdan ( AG )
31.Mihai Chendrean,CJ
32.Radu .........,BC
33.Alex Dumitru,B
34.Gradinaru Lucian,GL
35. Mitu Ionel,GL
3 casute rezervate ClubRV RO

NU se vor putea primi alte echipaje / familii chiar daca mai lipsesc 1 -2 pt ca suntem si asa multi .
Daca aveti vizitatori sa lase masina mai spre intrare la poarta ( nu intre rulote ) va rugam !

Avem rugamintea sa nu campati pe pietris pt ca pietrisul este pt acces ma refer la alei .
NU bagati in priza ( folositi ) calorifere , aoreterme cuptoare electr. sau altceva care va duce la oprirea curentului din vina dvs sau la consum excesiv care ar putea strica evenimentul sau crea probleme !

Rulotele nu se vor pune in sir indian, se pun paralele pt ca sa incapa mai multe, fapt pt care sunteti rugati ca intre dvs si urmatoarea sa nu lasati mai mult decat spatiul de manevra sau cort / terasa de care aveti nevoie de cca 3m.

o sa facem un program mai dezvoltat in urmatoarele 2 zile.

ca schita arata asa //

Joi si vineri sosirea participantilor
Vineri in prima parte a zilei
- organizare tabara/ zone /parcare campare
Va rugam sa i ajutati , indrumati pe cei care s mai noi si sa i integrati in comunitate !

vineri seara dupa h 19 ne intalnim la foisor sau in mijloc pt a face cunostinta si cu cei care- s mai noi, sa ne cunoastem colegii / socializare... discutii

Sambata de dim h 11 PLIMBARE IN STATIUNE si o mica drumetie - datorita conditiilor meteo nu ne vom aventura pe munte unde este noroi si umezeala , dar vom face o plimbare in statiune si zona de padure intrarea in traseu spre Cascada Duruitoarea ( doar intrarea de la padure) NU TOT TRASEUL. ... adica ceva usor si scurt.

Doritorii raman apoi in zona la o terasa daca e cazul sau progr liber... in statiune.

Sambata h 15 CONCURSURI - avem la noi Bile de Pentaque , Darts ( sageti ) , table , rummy si se face lista la fata locului .

SAMBATA - SLUJBA DE INVIERE participare in grup la biserica... . incepand cu h 23 plecarea....
la intoarecere se poate ciocni un nou sau un pahar ( fara a deranja noaptea vecinii din camping ) va rugam !

Duminica dimineata - relaxare in camping si eventual inca o activitate de pus in program.
N am idee daca e de mers cu salupele sambata sau duminica dar ne interesam la debarcader si decidem acolo in functie de vreme.

Duminica la pranz h 13-14 organizare masa comuna cu de toate de la toti , ascultare muzica , discutii , socializare la MASA DE PASTE COMUNA

Distribuire GHID CAMPINGURI PARTENERE CLUBRV ROMANIA 2025 catre membri asociati prezenti la eveniment .

Duminica seara - nu stiu inca daca avem voie sa facem un foculet sau unde dar vom afla.... inclusiv daca avem de unde lua ceva lemne nu multe dar pt un foculet la un vin fiert sau rece in functie de meteo
- o seara cu muzica romaneasca

LUNI - ramas bun si plecarea participantilor spre casa .. cine vrea mai ramane. .. :)

O sa fac un progr mai bine organziat sa l printam si afisam in zonele comune.
NU SE ASCULTA MZUICA LA VOLUM INALT !
Se poate asculta cu acordul majoritatii in program organizat cu respectarea bunului simt si a vecinilor.!

Persoanele care s au inscris pe lista si nu anunta neparticiparea ,
dar au ocupat loc pe lista noastra
prin neprezentare isi pierd dreptul /prioritatea de a se mai inscrie la urmatoarele evenimente din acest an .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Programul propus se citeste aici si de asemenea se poate descarca .
e atasat

PAȘTE CUBRV RO 2025 DURAU - Jud. NEAMT , CAMPING LEON

Bine ati venit la evenimentul ”PASTE CLUBRV 2025” organizat de Asociatia ClubRV Romania a proprietarilor de rulote & autorulote! Programul de activitati propus pt. cele 3-4 zile pe care le vom petrece impreună este urmatorul :
17 -18 apr ..Joi si vineri sosirea participantilor
18 apr - Vineri in prima parte a zilei - organizare tabara/ zone / parcare campare Va rugam sa-i ajutati , indrumati pe cei care-s mai noi si sa -i integrati in comunitate !
Vineri seara dupa h 19 ne intâlnim la foisor sau în mijlocul campingului pt. a face cunostinta si cu cei care sunt mai noi, sa ne cunoastem colegii / socializare... discutii.
Sâmbata de dim h 11 PLIMBARE ÎN STATIUNE si o mica drumetie - datorita conditiilor meteo nu ne vom aventura pe munte unde este noroi, dar vom face o plimbare în statiune si zona de padure intrarea in traseu spre Cascada Duruitoarea (doar intrarea de la padure) NU TOT TRASEUL... sau pana la partia de ski. Doritorii ramân apoi în zona la o terasa… cafea daca e cazul sau progr. liber... în statiune.
Sâmbata h 15 CONCURSURI - avem la noi Bile de Pentaque , Darts (sageti), table, rummy, carti și se face lista la fata locului în camping . ( responsabili Lupu C, Ghe Geta , Irimia Ionut )
SÂMBATA - SLUJBA DE ÎNVIERE participare în grup la biserica... . începând cu h 23 plecarea... la intoarecere se poate ciocni un ou sau un pahar ( fara a deranja noaptea vecinii din camping ) va rugăm !
Duminică dimineata - relaxare in camping si eventual inca o activitate de pus in program la h 11.( tura cu biciletele ) în statiune. La acest moment nu stim daca e de mers cu salupele sambata sau duminica pe lac BICAZ, dar ne interesam la debarcader si decidem in functie de vreme.
Duminica la pranz h 13-15 organizare masa comună cu de toate de la toti, ascultare muzica , discutii , socializare, masa
Distribuire GHID CAMPINGURI PARTENERE CLUBRV ROMANIA 2025 catre membri asociati prezenti la eveniment . (responsabili …. Lupu Cipriaan , Urda Giani ) .
Duminica seara - nu stiu înca daca avem voie sa facem in camping un foculet sau unde,dar vom afla.... inclusiv daca avem de unde lua ceva lemne din zona. - o seara cu muzica romaneasca ( h 19 )
LUNI - ramas bun și plecarea participantilor spre casa ... cine vrea mai ramane. .. :)
NU SE ASCULTA MUZICA LA VOLUM INALT ! Se poate asculta muzica la volum de bun simt cu acordul majoritatii în program organizat cu respectarea limitelor bunului simt și a vecinilor!
Nu este permisa folosirea de calorifere electrice, friteuse ori alte dispositive care ar putea afecta reteaua electrica din camping și buna desfășurare a evenimentului .
Pt. carduri ClubRV 2025 sau cotiz. va adresati catre Rosca Ciprian . Pt alte evenimente urmariti www.forum.clubrv.ro sau pagina clubrv official ( facebook ) . Pt inscriere ( aprobare membru ) în grup facebook ”clubrv membri asociati” il contactati pe Lupu Ciprian !
Multumim pt. prezenta dvs în aceasta comunitate și pt. ca sustineti existenta asociatiei de profil rulotistic in Romania!
Fişiere ataşate
PAȘTE CUBRV RO 2025 DURAU.docx
(14.65 KiB) Descărcat 1 dată
Leon_page-0001.jpg
Leon_page-0001.jpg (354.06 KiB) Vizualizat de 48 ori
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Trebuie sa aveti cabluri de curent mai lungi,vom baga in priza de la unul la altul.
Nu este permisa folosirea de calorifere electrice, friteuse,cuptoare electrice ori alte dispozitive care ar putea afecta reteaua electrica din camping și buna desfășurare a evenimentului .

LA INTRAREA IN CAMPING TREBUIE SA VA OPRITI CA SA VA INREGISTRATI (nume / sosire /plecare ).Plata se face la receptie.
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns