Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Acelasi Costin Ene,cu sotia Cristina si fiica Paula plus un catel sau 2 :)
atelaj compus din Fiat doblo si rulota Avento master din 92.
rulotisti de cca 1 luna cu deja 5 iesiri la activ
una cu o parte din Rulotistii Veseli :mrgreen:
0723/174228
Fiat doblo 1,3 + rulota Avento Master de luxe '92
Colina Bike-Parking Rulote
Paulesti-Gageni PH
Bine v-am gasit!
Sunt Andrei Pavel, casatorit si cu o fetita de 9 luni.
Momentan rulota este pe lista de achizitii, dar sper ca in viitorul cat mai apropiat sa o vad agatata de masina :D
Va urez tuturor calatorii lungi, dese si lipsite de incidente!
narciscostache scrie:salutare tuturor!
eu inca nu am o rulota insa sunt in cautari!
cand voi avea o sa ii fac prezentarea!
Intre timp am devenit fericitul posesor al unei rulote Knaus Sudwind 530 TK din '94 si de abia astept sa o scot la o plimbare.
O sa o trag cu un Duster 4x4 si sper sa traiesc multe clipe frumoase in aceasta rulota impreuna cu familia.
sa auzim numai de bine!
Bine ai venit printre noi si te asteptam la iesiri, prima anuntata este 1 decembrie la Camperland - Soimu Bacau.
Daca e pe motorina si are motor de 1.5 cu 110caluti, te duci lejer cu ea. Dusterul cu motorul de 110CP este foarte bine aranjat de cutia de viteze unde 1 si 2 sunt de forta sa spunem asa. Trage conform acte 1500kg. In realitate cred ca poti trage si 2to cu ea. La a mea am pus si troliu si scuturi la motor, cutie si diferential.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Buna seara! Suntem Lucia si Sorin Draniceanu,proaspeti posesori ai unei rulote Avento 385 din 1991 trasa de un Mitaubishi Outlander 4x4.Suntem indragostiti de natura si abia asteptam primavara sa primim si noi botezul acestei mari si frumoase familii a rulotistilor de pretutindeni!