Au spus prezent la aceasta intalnire toti care erau pe lista,mai putin domnul Iliutza Pop .
Este o zona foarte frumoasa, cu adevarat relaxanta.Apa este numai buna de inot si super curata.
Mai jos aveti impresiile tuturor participantilor la aceasta mica intalnire a ClubRV-RO,am umblat intre ei cu laptopul,am cerut prima impresia a lor despre aceasta intalnire, si eu am scris:
1.Baetu Cristian -Vaslui:Locatie extraordinara,am gasit oameni minunati din acest club,iar bazinele cu apa termala si piscinele super OK.
2.Pricopie Dan -Bacau:Super bine,ne simtim extraordinar alaturi de voi
3.Vasile Cicu-Tecuci:Grupul in care am fost primit imi satisface toate cerintele si vrem sa fim impreuna pe viitor alaturi de ClubRV, cat timp traim.
4.Cormeliu Lichiardopol - Brasov:Ideea este foarte interesanta de a face o comunicare directa pe forum-sunt impresionat de grupul cu care ne-am petrecut aceste zile in camping-ospitalitate deosebita din parte celor care ne-au primit in acest club.
5. Vasilescu Aurel-Pitesti:Intalnire reusita,ne dorim astfel de intalniri ,cat mai multe unde sa fim alaturi de prietenii nostri dragi
6.Costica Apostol- Piatra Neamt:Si de data acesta a fost o intalnire reusita alaturi de prietenii dragi sufletului nostru,am avut grija ca orice masa sa fie un festin.
7.Viorel Grosu-Cernavoda:pentru prima data la Sarkany a fost o experienta frumoasa,cu siguranta voi reveni,a fost o placere sa fiu alaturi de colegi cu care am petrecut zile frumoase/
8.Cristi Acatrinei-Bacau;o intalnire emotionanta alaturi de prieteni dragi
9.Cristian Gheorghe-Bucuresti: Ma bucur ca am intalnit colegi vechi si noi,cu siguranta-sigur-vom reveni
10.Lazar Dan-Sibiu:In spiritul general al ClubRV,extraordinar.
11.Muntenu Lucian-Vaslui:Cei mai buni,ce sa zic...profesionisti