Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eugene vino la Tg-Jiu ca stiu eu drumul de Bran!!! :D Sau du-te la Bucuresti ca si ei il stiu! :D Glumesc desigur! Sa-l intrebi si pe Paul si Maria daca vor sa vina,ok?
Acum,in alta ordine de idei,fiind luni cred ca ar trebui sa facem un topic separat de confirmari. Numai de confirmari,fara comentarii.Spun asta ptr ca cei care au luat legatura cu cei din Vampire Camping sa-i poata anunta totusi la ce sa se astepte,dar si ptr informarea noastra ptr ca,dupa cate se vede vom fi multi. Si habarn-aveti cat ma bucur ca v-om fi multi!!! :D :D :D Facem?
OK! Topicul "anunt" cu intalnirea comuna il sterg ptr ca induce putin in eroare si....nu mai e de actualitate.Il redenumesc si-l las tot ca anunt ca sa fie primul acolo. Dupa intalnire il sterg ptr ca....nu o sa mai fie de actualitate! :D
Acolo la confirmari,dupa ce confirma fiecare o sa sterg si o sa adaug in primul post. Va aparea ca o lista.
PS: Cu rugamintea de a posta si orasul de resedinta.....va multumesc anticipat!!! :D
Mircea,e bine sa confirme lumea. Creste entuziasmul! :D Adrenalina alearga prin vene! Stiu ca vor fi rulotisti care nu vor confirma dar sigur vor venii.Ii astept cu drag sa bem o bere,doua.Bogdan D,Dragos D,Razvan R,Doru S si probabil mai sunt! :D