CLUBRV-RO in VAMPIRE CAMPING din BRAN 7-9 sept.2007

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Eugene vino la Tg-Jiu ca stiu eu drumul de Bran!!! :D Sau du-te la Bucuresti ca si ei il stiu! :D Glumesc desigur! Sa-l intrebi si pe Paul si Maria daca vor sa vina,ok?
Acum,in alta ordine de idei,fiind luni cred ca ar trebui sa facem un topic separat de confirmari. Numai de confirmari,fara comentarii.Spun asta ptr ca cei care au luat legatura cu cei din Vampire Camping sa-i poata anunta totusi la ce sa se astepte,dar si ptr informarea noastra ptr ca,dupa cate se vede vom fi multi. Si habarn-aveti cat ma bucur ca v-om fi multi!!! :D :D :D Facem?
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

OK,...sa ne vedem cu bine la Bran.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

@parpaneata :da-i drumu...
Amalia & Calin
0722.240.240.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

OK! Topicul "anunt" cu intalnirea comuna il sterg ptr ca induce putin in eroare si....nu mai e de actualitate.Il redenumesc si-l las tot ca anunt ca sa fie primul acolo. Dupa intalnire il sterg ptr ca....nu o sa mai fie de actualitate! :D
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Parpa, Paul e pe undeva prin golful Aden unde-i cald si bine!:evil: :evil: Fara rulota, fara nevasta! La câstig! :D :lol:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Unde ziceai ca-i golful asta ???
Dar cred ca fara bere,rulota si prieteni te plictisesti repede !
Samson
Orice problema are o rezolvare practica
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Acolo la confirmari,dupa ce confirma fiecare o sa sterg si o sa adaug in primul post. Va aparea ca o lista.
PS: Cu rugamintea de a posta si orasul de resedinta.....va multumesc anticipat!!! :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Mircea,e bine sa confirme lumea. Creste entuziasmul! :D Adrenalina alearga prin vene! Stiu ca vor fi rulotisti care nu vor confirma dar sigur vor venii.Ii astept cu drag sa bem o bere,doua.Bogdan D,Dragos D,Razvan R,Doru S si probabil mai sunt! :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pleaca cineva de joi? Sau vrea cineva sa plece de joi? Ar fi o idee,nu? :)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

26 de confirmati!!!!!! Oau!!! Si mai sunt sigur inca vreo 5!!! Super! :)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Costel,avand in vedere ca suntem cativa care am vrea sa ajungem acolo joi,poate fi anuntat propietarul ca incepem sa sosim din aceasta zi?
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Si inca o intrebare pe care am primit-o si n-am stiut sa raspund. Cei care vor fi in rulota mai mult de doi,cat vor plati suplimentar?
Încuiat