Intrarea
nu se blocheaza cu nici un fel de terase, corturi sau vehicule si nici locul de acces la apa ,se lasa loc/ spatiu suficient , insa bariera va fi inchisa cu lacat pt. ca locul este exclusiv pt noi .
Se vine pe jos de la bariera isi se anunta prezenta ( intentia de a intra pe proprietate ) ... unul din noi vine la poarta ( bariera ) ... ori Ciprian Rosca , ori Adi Vatamaniuc ori eu ... se deschide dupa care se inchide in urma sa dupa ce intra ... sa ramana inchis cu lacat .
@Dragos M< Stiu ca ai mai fost , dar am vrut sa fiu explicit sa citeasca si ceilalti colegi mai noi .
Repet pt. a treia oara... va rugam sa nu va campati langa acel gard unde este furtunul de apa si tabloul electric de sigurante ! Lasati spatiu suficient pt. acces auto si acolo ! Va multumim pt. intelegere !
Se poate da si la peste ori gratuit aici la balta mica a satului ~Ciocanesti ~ unde dai la caras, ori contra cost in balta mare ~ Crevedia ~ pt. care nu cunosc tarifele ....( se pescuieste si la crap acolo ) .
Pe ambele balti se ajunge de pe locul de campare in 2 min... adica sunt exact langa noi...
NU va lasati bicicletele acasa !
Atat sambata h 11 cat si duminica facem ocolul acestei balti Crevedia... traseu de durata 20 min , lejer fara dificultate ... pot participa si copiii fara probleme .
Pt cei interesati de un traseu lung ....
https://www.facebook.com/centuraciclotu ... S_TIMELINE