Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Imi voi face timp sa postez mai multe fotografii .... dar acum pun cateva ca sa va incurajez si pe voi ...
Am fost 81 pers la masa festiva sambata + 10 copii .
Vineri la sarmale ( regie proprie in restaurant ) am fost 100 cu totul am avut si invitati , prieteni , am fost intervievati si de catre cei de la DIGI24.. voi pune reportajul si aici . S-a organizat ad-hoc disco cu ajutorul colegilor ce au adus sonorizare... boxe...
Am lansat revista nr 4 , ( împreuna cu Geta Ghe. si Cristi Neaga ) oadata cu sigla metalica ...insigna de aplicat pe RV . Ceilalti colegi din CD au fost implicati in toate activitatile... de la excursii ( Cascada Putna , Cheile Tisitei, Manastirea Lepsa, Pastravarie ) , pana la concursuri table, rummy , foc tabara , artificii , premiere, cupe , diplome , tombola... dansuri .
Copiii s-au distrat si ei , mai ales ca in afara de jocuri au avut si masa de biliard... au dansat , s-au jucat au primit cadouri si diplome .
Membrii Clubrv asociati prezenti au primit Revista Clubrv Rulotisti din Romania nr 4 si ca amintire la ANIVESAREA a 10 ani DE LA FONDAREA CLubRV , o cana inscriptionata Clubrv si o sticla de vin Licoarea Dorului (Bodeanu Doru sponzorizare ) inscriptionata ClubRV.
La focul de tabara ( joi 1 dec ) , s-a baut vin fiert ”din toate judetele ”, s-au mancat diverse de la ciorba de fasole pana la tocanita , pomana porcului s.a.m.d. toate facute afara de rulotisti , care n-au simtit frigul si au dansat chiar in aer liber .
Atmosfera a fost f placuta ! Vremea acceptabila , gazda de nota 10 , iar Stela si Viorel din Focsani , fam Marcu au cautat permanent sa nu ne lipseasca nimic si sa fie totul mai mult decat bine . ( S-au implicat in organizare .)
Deliciul a fost formatia POLITON care a asigurat sambata in restaurant atmosfera si rulotistii care au dansat in frunte cu nea” Vasile CICU , un membru ClubRV mai nou , dar rulotist cu state vechi din Galati ... are de la noi cu prima ocazie diploma de cel mai tare dansator care la varsta lui ( secreta ) 8) ne-a dat lectii si clasa ....
Ma bucur ca ati raspuns pozitiv si ati venit imbracati in costume , asta inseamna ca va face placere !
Va rog sa postati si voi poze / impresii !
Sper ca am reusit cu colegii mei sa organizez cat de cat bine si a meritat drumul , efortul si cheltuiala pt fiecare .
Daca putem îmbunatati cu ceva pe viitor organizarea, nu ezitati sa-mi scrieti sugestii , sau sa veniti sa va implicati in organizare , ne putem ajuta reciproc... cu cat mai multi cu atat mai bine ...
Las fotografiile sa vorbeasca ...
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com