1 dec 2016 Lepsa ( VN) Hotel Tresor organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Lepsa, Vrancea, Hotel Tresor + locuri de campare

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continui cu ceva fotografii pe care le-am facut ca sa intelegeti mai clar despre ce este vorba ... inclusiv drumul ca sa vedeti cam cum arata pana acolo ...

In imagini vedeti atât curtea , cât si restaurantul sau terasa... locul de joaca, locul pt. foc de tabara .... unde facem si ceva preparate ... noi ...in regie proprie...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Lepsa, Vrancea, Hotel Tresor + locuri de campare

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continuare foto ...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

1 dec 2016 Lepsa ( VN) Hotel Tresor organizare

Mesaj de Lupu Ciprian »

In postarea de mai sus, aveti fotografiile pe care le-am facut la momentul când am dus avansul , acum 1 luna...

Alte detalii despre organizare:

- la propunerea dnei Violeta Popa (IS) , pt. serile de joi si vineri , fiecare echipaj poate aduce 1-2 kg. carne ce va fi folosita la masa comuna afara, joi , la focul de tabara si respectiv la tochitura cu sarmale si mamaliga de vineri pe care o vom servi in salon .

Sarmale aduc eu , Violeta Popa si Geta Gheorghe... pot aduce si altii daca vor .

Joi vom sta afara la un pahar , foc de tabara si frigem ceva la jar.... vedem ce aduce fiecare si le punem ” la oala .”

Am cerut voie ca vineri sa fim primiti in restaurant cu sarmalele si tochitura de afara ( ale noastre ) si am primit acordul . Vom comanda numai mamaliga , cafea , apa , vin si incercam sa facem o repetitie... pt sambata ... :mrgreen:

In celelalte zile, suntem rugati sa nu venim in restaurant pt. a consuma produse din exterior si va rog sa respectam aceasta regula !

Sambata va avea loc masa festiva incepand cu h 18.

In celelalte zile , in fiecare dimineata, sunt propuse excursii in zona ... iar la pranz concursuri.... puteti citi postarile anterioare.

Voi publica si un program de activitati propus si respectiv un regulament de campare stabilit cu gazda , pt. buna desfasurare a evenimentului .

Daca mai aveti sugestii, propuneri va rog sa ma contactati ...

P.S. contributia fiecarei persoane participante la eveniment pt. formatia de muzica este undeva la 20-25 ron. - doar adulti

tort 5 ron - toata lumea

Voi expune si alte detalii in zilele urmatoare.
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Re: 1 dec 2016 Lepsa ( VN) Hotel Tresor organizare

Mesaj de Maria Holom »

Ar fi indicat sa se cumpere dintr-o singura sursa fasolea boabe, ca sa NU se aduca enspe mii de soiuri care fierb diferit. Daca exista colegi , din Moldova, Ardeal, care au fasole (romaneasca) de vanzare , ar fi bine sa aduca mai multa , pentru ca as cumpara (poate si alti colegi) .
Camper Hymer Exsis-t 588
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cel care face fasolea ( Marian Nedelcu ) - Maricel( berceni ) :twisted: tre” s-o si aduca ... daca tot s-a oferit .

Iata si alte detalii pe care mi-a recomandat Geta Gheorghe sa le postez:

- ne imbracam in costume populare / nationale ( cei care aveti aceasta placere ), noua ne place...
- aducem steaguri ( cei care au ) , cine n-are va primi din partea Clubrv un mic stegulet cu Romania , dar sambata la masa...
- sa aduca cineva in afara de Geta înca o oala , ca sa nu ”cântam ” doar la un țambal... adica unul de fiert vin , altul de mamaliga , altul pt. pomana porcului .

- locuri libere nu mai sunt ( chiar daca in lista de asteptare mai am 4 familii...) a renuntat un coleg ( acum 2 sapt ) , dar i-a luat locul fam Paduraru ( Bucuresti ) ... acum mai am inca 5 fam in asteptare carora le recomand sa mearga la Fagaras unde mai sunt locuri la Niki Radu la Laguna...

Este tot ocupat si la camere si la spatiul RV ( chiar si peste capacitate ) ....

Am conceput/ scris si un regulament de campare /cazare si un orar de ACTIVITATI COMUNE , pe care urmeaza sa-l postez .

Saptamana aceasta astept si forma finala a revistei Clubrv Rulotosti din România nr. 4 oferita de catre editor... daca este ok si n-am gresit nimic, o dau buna de print si de publicat, ca sa o avem la Lepsa pt. toata lumea prezenta ...

P.S. Am numarat si facut o lista de cca. 15 copii , acolo unde stiu ca cei care vin au copii.
Unde nu stiu ....sau care sunteti mai noi si stiti ca sunteti pe lista, va rog trimiteti-mi mesaj cu varsta si numele copiilor dvs. pt. ca vrem sa le facem o surpriza ! Astept PM mail sms ....
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am ceva recomadari de facut pt. Lepsa având in vedere că mai sunt 2 saptamâni , as vrea sa va rog cate ceva ...

- pregatiti-va costumele nationale daca aveti , sau daca nu , încercati sa improvizati cu un snur , cu un tricolor sau cu un tricou cu România macar !

- aduceti-va cabluri mai lungi pt.a va putea conecta la curent 220v !

- aduceti, ( daca vreti sa participati la tombola ) , un obiect ambalat ( cumva sa nu se vada ce este in interior ) ! In seara de sâmbata se va face prin tombola/ tragere la sorti ”schimb de cadouri” ca si de Paste...
Ivan Flavius
Membru asociat
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 28 Mai 1969

Mesaj de Ivan Flavius »

obiectele pentru tombola trebuie sa aiba o valoare anume sau se merge pe o valoare de "bun simt"?
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Obiectele de la tombola au: o valoare de "bun simt", o utilitate cat de cat rulotistica, sa fie in perfecta stare si dimensiuni acceptabile. Vor fi ambalate in asa fel ca sa nu se ghiceasca continutul pachetului. Puteti participa cu doua obiecte( pachete) dar aveti sansa mai mare sa castigati tot obiectul dumneavoastra.
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Pentru a nu aglomera seara de sambata, in care se vor acorda diverse cupe si premii iar colegii vor prefera dansul si distractia, propun ca tombola sa aiba loc in seara de vineri, la masa cu sarmalute si tochitura.
Asa cum s-a stabilit, fiecare echipaj va aduce 2 kg de carne (asta ca sa nu mai cumparam porc si sa-l sacrificam acolo). Daca suntem 50 de echipaje vom aduna circa 100 kg de carne. Cu 50 kg de carne vom face o tochitura la ceaun, cu vin fiert si foc de tabara, afara, joi 1 Decembrie. Celelalte 50 kg de carne le vom pregati pentru masa de vineri seara (in functie de carne, vom face tot tochitura sau friptura la gratar), ce va fi servita odata cu sarmalutele oferite de cateva colege din Asociatie. In acest fel vom avea asigurate doua mese (joi si vineri seara), la care va participa intregul colectiv al Asociatiei si care nu vor costa nici un ban. In ceea ce priveste vinul ce trebuie adus pentru traditionalul "vin fiert", nu cred ca este vre-o problema daca fiecare aduce ce vin doreste. La cazan de amesteca si probabil ca va iesi un minunat "vin popesc", cu care ne vom delecta cu totii. Nu uitati sa luati cu voi canile/termos primite cadou la sarbatorirea a 6 ani de la infiintarea Asociatiei de la Camperland.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cateva precizari ...

- obiectul de la tombola poate avea orice dimensiuni ,dar nu e indicat sa fie mare... valoarea acestuia poate fi de la 10 la 50 ron sau cum credeti, dar a asa a fost mereu ... nu trebuie sa fie ceva nou neaparat ... aduce cine vrea sa participe ... de preferat este sa fie un obiect care sa aiba legatura cu ...RV adica sa ne reprezinte...

- cum a spus si dna Violeta , poate aduce fiecare ceva carne, carnati sau ce doreste pt. a se pune la comun insa trebuie inteles faptul ca in sala resturantului ( vineri ) cand se servesc sarmalele si cei mai avem , vom cumpara/ comanda de la ei mamaliga , apa, vin, cafea suc , ca sa fie ok si pt ei , nu sa le folosim doar salonul resturantului si sa se faca curatenie dupa noi sau spalat de vase asa... fara nici o vanzare .

Fac un apel la toti participantii sa nu se depaseasca limita bunului simt cu produse aduse de afara ... pt ca se doreste un parteneriat aici si trebuiesc respectate cateva reguli ...

In urma discutiilor , gazda a inteles ca mai aducem si de afara ( cate ceva ) si ca cei de la camere au inchiriat pensiunea si poate vor sa mai coboare la parter in sala , insa asta nu inseamna ca cei care fac gratar afara vor servi masa in restaurant ... cu produsele lor ...

Am cerut exceptie doar pt vineri ...

Sa nu se inteleaga gresit ...sper ce a scis Dna Violeta mai sus, care doreste ca langa sarmale sa punem si o bucata de carne.. asta e altceva , dar sper sa nu se inteleaga ca se vor face gratare afara zilnic si se va intra in sala cu oala de carne si sacosele cu produse alimentare si bauturi...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegii care doresc pat suplimentar sa-mi trimita mesaj sa anunt pt ca pana acum doar Sacala Mihai a cerut si gazdele doresc sa pregateasca acele camere cu pat suplimentar... ( costa 20 ron in plus pe noapte ) .
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Rog colegii care au copii si care doresc sa participe la concursul de dans cu ajutorul aplicatiei "JUST DANCE" pe consola WII, va rog sa luati si TELECOMENZILE !!! Va multumim !!!
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Scrie răspuns