bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Referitor la fotografiile puse de mine.....vad ca nu se incumeta nimeni.Am sa-i spun eu atunci:prima foto-eu,rulota,camper Rusu Mihai,rulota Violeta Popa,rulota Marian Nedelcu,Miron Rafael(se vede doar masina mica),rulota linga rulota lui Mircea Voichita,in departare camper Doru Bodeanu si rulota unui membru din Braila.A doua-plan apropiat camper Viorel Grosu,camper Mihai Rusu,Rulota Violeta Popa (se vede doar duba Renault),Camper Lupu Ciprian,rulota Marian Nedelcu,rulota Mircea Voichita.Sper ca nu am omis pe nimeni .Zile placute ,petrecute la ECO Tuzla.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
@Nelu Isdraila - n-am avut timp sa raspund pt. ca te-ai grabit sa scrii tot tu ...
In afara de Rafael le aveam pe toate recunoscute...
@Florin Smolniki - referitor la Costinesti , Nelu ne sustine si ne permite sa ne facem locatia pe litoral nefiind interesat material, însa in sectiunea membrilor asociati ( cotizanti ) va exista un sondaj de opinie si înscriere sa vedem cate achipaje se inscriu pt 2017 Costinesti... care vin sigur ...
Daca vor exista ca anul trecut 3-4 RV fixe si inca 20-30 care vin pe acolo pt. 1 sejur conditiile vor fi aceleasi, însa daca sunt mai multi care se inscriu pe topic Costinesti 2017 ( care , repet , va fi vizibil doar la membrii asociati ) conditiile vor fi imbunatatite si voi cere vot in CD pt cheltuieli /investitii /amenajari, chiar de Rusalii in A.G.A. la data 3 iunie.... asta daca vad clar în topic faptul ca se înscriu un nr. mare de echipaje doritoare... din timp... nu discutii gen ”poate ajung si eu la locatie”...
Daca sunt mai putin de 25 de RV înscrise în topic, NU voi face nici un fel de amenajari si nu îmi pierd vremea cu deplasari, bani cheltuiti si respectiv munca de amenajare /paza/ utilitati /iluminat , mai ales ca nu-s decat 2-3 care ma ajuta... oameni mai de suflet... disponibili.
Voi deschide în acest sens un subiect (topicuri membrii cotizanti)...in bucataria interna a asociatiei ClubRV... unde vedem si comentam doar noi cei care facem parte din CLUBRV , daca tot ai deschis discutia ca sa nu fim aici OF TOPIC... deci nu continuam aici ... CU SUGESTII OPINII si idei.
Multumesc pt. intelegere !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Noi suntem in "Circuit Rulotistii Veseli 2016 Romania" la Herculane.
Rulota de langa Toyota e a mea,camperul cu antena satelit e a lui Cristi Gheorghe,camperul din spatele lui Cristi e al lui Lupu Ciprian,in spatele lui Lupu e rulota lui Relu Deliu iar paralel cu Cristi,se vede numai putin, e camperul lui Viorel Constantinescu.