Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cine poate sa ajute cu copii sau foto referitor la impozitul auto la autorulota fiat 2300 cm ,
la Craiova cu legea RAR in fata nu vor sa o incadreze la autovehicul special ......doar autoturism M1 .
De ce este confuzia aceasta ,desi fostul proprietat platea corect la alte autovehicule cu MMA 12 T.
Cei de la fisc cred ca iti fac favor si vrei sa o inscrii ca autotilitara N1 ???????
In lege scrie clar ca auto speciale pot fi de categoria M/N sau O ,dar nu ai cu cine discuta.
nu inteleg ce treaba are cu autoturism M1 doar ca are locuri , are alta destinatie ca si constructie.
V -as ruga frumos daca puteti trimite pe whatssup 004 0748 027740 foto cu Impozit sau impunere la autorulota.
Nu vor sa-mi asculte punctul de Vedere desi trimis copie RAR cu incadrarea ei si directiva europeană , proprietarul dinaintea mea a plătit normal ca vehicul special M1.
Aici pe impunere scrie Serie șasiu , motor etc .... autoturism M1.
Pe formularul de impunere am completat și semnat la rubrica alte vehicule cu MMA 12 tone.
Deci trebuie sa merg in instanța
Am cumarat o autorulota noua din Germania....am platit TVA si in tara( urmand sa il recuperez apoi pe cel platit acolo} acum ma chinui sa o bag la fisc... in CIV-ul eliberat de RAR autorulota este trecuta autovehicul special M1 iar cei de la fisc vor sa o treaca la autoutilitara sau autoturism...a mai patit cineva asa? Cum ati rezolvat?
MITREA GIGI scrie: ↑28 Aug 2020, 12:30
Am cumarat o autorulota noua din Germania....am platit TVA si in tara( urmand sa il recuperez apoi pe cel platit acolo} acum ma chinui sa o bag la fisc... in CIV-ul eliberat de RAR autorulota este trecuta autovehicul special M1 iar cei de la fisc vor sa o treaca la autoutilitara sau autoturism...a mai patit cineva asa? Cum ati rezolvat?
Si eu am patit la fel. Mi-au incadrat-o dupa capacitatea cilindrica desi eu am trecut autovehicul sub 12 tone. Acum ma chinui sa caut legile necesare ca sa fac o hartie la serviciul juridic.