www.79ficcrally.pl

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: www.79ficcrally.pl

Mesaj de Popa Violeta »

Asteptam sa va recuperati fortele si sa incepeti sa ne bombardati cu poze. Dorim sa ne povestiti tot ce ati trait si vizitat in Polonia deoarece o parte din noi nu am apucat sa vizitam aceasta frumoasa tara.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Am reusit sa selectez cateva fotografii cu serbarea zilei Romanesti la Slawa. Nu este cronologic, dar asta mi-a picat prima data in mana.
Dupa indelungi pregatiri ce au durat cateva ore, in care fetele au fost creierul operatiunii, ne-am bucurat de simpatia si participarea numoroasa a multor delegatii din alte tari. Rusii nu se dadeau dusi, olandezii timizi dar pofticiosi, francezii care si-au uitat rafinamentul si s-au dat pe tuica si slanina cu ceapa, belgienii pur si simplu coplesiti de ospitalitatea noastra, dar toti uimiti de minunatele sarmale traditionale. S-au schimbat steaguri, s-au oferit mici souveniruri cu specific popular (ocarina, clopuri,din tara oasului, stergare etc) si nu in ultimul rand, s-a dansatpe muzica populara romaneasca cu maestrii dansului popular familiile Curelea si Baltateanu.
Aici gasiti fotografiile promise cu aceasta manifestare.
https://imageshack.com/a/B8gb/1
Pe masura ce mai selectez, voi mai posta.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Ei, da Domnilor ! In spiritul traditiei romanesti se vede grija pentru ospitalitate : masa plina cu bunatati, muzica, dansul si voia buna au strabatut pana la noi prin intermediul acestor poze. Mi-a placut grija de a pune la vedere lucruri specifice romanesti (fete de masa, stergare, clopuri, ocarine) ca si mancarea (slanina cu ceapa, branza si sarmalele). Sincere felicitari tuturor participantilor pentru modul elegant in care au reprezentat Romania la acest eveniment. Ma bucur din suflet pentru aceasta reusita.
Asteptam in continuare poze si povestiri amanuntite.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Ei, da Domnilor !
Spre necazul celor care nu am fost.
Felicitari celor care ne-au reprezentat, cu cinste.
De felicitat in plus, dar si amuzant, domnul de la Rasnov cu tacalie (Mi-a amintit de copilarie cand profesoara de romana mi-a pus in vedere, dupa numai stiu ce prostie am facut, sa ma prezint a doua zi, cu parintii, la scoala, in costum national)
Inca o data felicitari.
Bravo !
P.S. Multumim Pascule pentru poze.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Tot respectul pt. acesti ROMANI care au tinut sus steagul nostru al Romaniei si al CLUB RV RO !
Fam. Baltateanu vad ca a fost vioara intai ! :)
Felicitari tuturor pt. implicare si organizare !
"Urcati " si pe forum poze va rugam , cu detalii .... !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Filmare de la parada natiunilor:

Brasoveanca + atmosfera de la Ziua Romaniei:

Inca o Brasoveanca!! la Ziua Romaniei (cred ca cineva s-a jucat la playlist):

Urmeaza si poze, ca avem destule, dar mai dureaza, trebuie triate, aranjate...
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am vizionat filmuletele .
I-am vazut la "Brasoveanca " in afara de Costel si dna Curelea si pe Geta si Michel , care au fost si la Laguna Albastra !
Felicitari !
Asteptam continuarea !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Lacul Slawa este o intindere de apa de aprox 20km, iar orasul cu acelasi nume se afla in capatul estic al acestuia. Pe tot conturul lui se afla multe campinguri si case de vacanta, iar in locurile mai izolate, conform relatarilor lui Alin care a navigat cu barca lui cu motor, cresc colonii de nuferi. Eu nu am avut ocazia sa vad asa ceva, dar incerc sa va delectez privirea cu un apus de soare pe lac.
Gasiti fotografiile aici.
http://imageshack.us/g/1/10285099/

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Doua vorbe despre camping-ul in care s-a organizat Rally si despre organizare.

Camping-ul este destul de mare si frumos, foarte multa umbra, este o padure de mesteceni batrani. Este organizat ca un mini sat de vacanta, cu distractii ca la mare/balci: topogane gonflabile pentru copii, masinute-cu-moneda, tot felul de alte jucarii cu moneda, trenulet turistic prin camping, tarabe cu de toate (gofre, inghetata, cartofi prajiti pe bat), cativa vanzatori ambulanti de kurtos colac, cateva restaurante cam prea fast-food, cel putin 4 tarabe diferite de Kebap. In general atmosfera placuta in camping, si imi imaginez ca in perioadele normale (fara Rally!) este mult mai bine.

Ca organizare de Rally au existat cateva probleme, dar in general putem sa-i laudam pe Polonezi, s-au descurcat bine.

Punctele pentru racordul la energia electrica foarte putine (avand in vedere numarul participantilor). Pentru exemplificare racordul meu la energia electrica s-a facut printr-o rola de 30 metri + inca o rola de 33 metri!! Am fost nevoit sa-mi cumpar o rola de cablu din Slawa, altfel eram fara curent. Aici a fost o problema organizatorica, pentru ca nu-i normal sa ai racordul de curent la 40-50 metri distanta. Si daca tot stiau ca punctele pentru racordul electric sunt la distanta anormal de mari fata de locurile de campare, trebuiau sa aiba la receptie role de cablu pentru inchiriere / imprumut / vanzare, nu sa ne trimita la cumparaturi in oras.

O alta problema a fost distanta fata de grupurile sociale, numarul insuficient al "posturilor" pentru spalat vasele si distanta uriasa pana la punctul de deversat WC-ul chimic.

Pe perioada de desfasurare a Rally-ului s-au incercat 2 imbunatatiri ale dotarilor camping-ului, si anume instalarea unui punct de acces la internet si dotarea camping-ului cu o masina de spalat haine pentru turisti. Rezultatul a fost ca la orice lucru facut in pripa: internetul nu functiona bine nici macar langa receptie (era supra-incarcat) si pentru masina de spalat haine au existat probleme organizatorice, masina de spalat era una obisnuita (nu una speciala de camping cu moneda) si in plus o singura masina nu a fost suficient, la numarul de participanti nici 4 masini n-ar fi fost multe.

Mai avem multe de postat, depocamdata o serie de poze de la parada, in completarea filmuletelor deja postate:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Foarte frumoasa parada de prezentare a tarilor participante. Asa ceva numai la intalnirile FIIC se intampla. Fiecare tara isi etaleaza portul, traditiile culinare etc. ceea ce face ca privitorul sa parcurga rapid spatiul din Portugalia, Spania, Franta, Olanda pana in Rusia. Foarte frumoase pozele si filmuletele. Multumim D-le Prund dar... mai vrem.
Cu stima, Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Putini dintre noi, stiu ca la Poznan exista un muzeu al instrumentelor muzicale. Gasim aici tot felul de instrumente care mai de care mai ciudate, chiar si instrumente specifice folclorului romanesc (bucium, ocarina, nai etc)
Dar tot aici se afla si vioara majestatii sale Regele Mihai I al Romaniei, care trebuia sa o primeasca la varsta de 10 ani. Din pacate, vioara cu dedicatie si cu chipul pictat al copilului Mihai, nu a ajuns niciodata in posesia destinatarului. Ea fiind furata de catre....curierul care trebuia sa inmaneze vioara.
Ea se afla astazi in muzeul mai sus amintit, iar eu va prezint doua fotografii cu instrumentul atat de pretios.

Imagine

Imagine

http://imageshack.us/photo/my-images/202/aagq.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/202/aagq.jpg/

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Tot aici se afla si sala Shopin, cu pianul artistului
Imagine

http://imageshack.us/photo/my-images/202/n6nx.jpg/

Alte fotografii din acest muzeu, gasiti in linkul de mai jos.
http://imageshack.us/g/1/10286542/

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Scrie răspuns