VOT cu cartile pe masa

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: VOT cu cartile pe masa

Mesaj de Lupu Ciprian »

sunteti off topic , am sa va sterg aceste mesaje aici era vorba de vot.... chiar si eu sunt off ca m am bagat si mai sus....
facem curat .....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Oare de ce se scandalizeaza unii cand apelez si eu la un "Print screen", pe care autorul il si recunoaste ?
Nu acelasi lucru s-a intamplat cand Nelu Predonu a umplut pagini intregi de PM-uri si alte texte copiate de ici de colo ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Vai Cipriane !!!
Vrei sa fii acuzat ca "bagi pumnul in gura" !?
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

orice mesaj trimis apartine destinatarului iar in cazul forumului , apartine forumului daca e postare .
daca e sa continuam mai bine facem un topic separat pe tema asta ca aici e off....
@CRISTI Irimescu - gata se da militaria jos din pod ca nu mai tine ;)) a venit si vremea ta sa fii banat sau macar avertizat : ) )
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Vezi ca pe titlul cu :militaria jos din pod" are drepturi de autor Nelu, asa ca risti sa-ti ceara drepturi de utilizare ! :mrgreen:
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

orice postare e proprietate a forumului , deci citez forumul - se poate consulta regulamentu'
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Asta sa se inteleaga de ce nu am fost o echipa :x ...

Asta a fost "echipa" inca de la inceput ...am plecat cu stangul acceptand langa noi un coleg care a fost din start impotriva noastra...nu conta ceea ce vrem sa facem !!!
Un coleg care timp de 5 ani si-a expus excursiile pe YouTube ...iar de un an incoace a incercat dar si a reusit sa atraga atentia prin aportul de informatii....acest lucru trebuia facut inca de la inscrierea pe forum ...nu la 5 ani dupa...si atunci cu interes !!! Cei vechi ..cunosc ...cei noi ...apreciaza !!!

Eu alaturi de colegii mei, am incercat sa organizez cateva iesiri ...care dupa parerea mea ne-au si iesit ...cei care au ceva impotriva reusitelor acestora intai sa organizeze si dupa sa vorbeasca .

Am mers la intruniri internationale ;
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=120&t=5056

Am organizat o iesire ca si simplu membru corizant iesiri care pe forumul nostru sau imputinat de la atata ,,pupat pe gura,, sa il citez pe Bucataru ....iesiri de care o sa imi aduc aminte foarte mult timp de acum incolo...

Apropo la aceasta iesire au participat 32 echipaje !!!
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=101&t=4701

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=101&t=5118

Proiecte vizavi de dezvoltarea acestui club am avut ...si sper ca o sa se gaseasca oameni la fel de entuziasti ca si mine si sa duca mai departe acest proiect ...deoarece dupa parerea mea ar aduce o independenta financiara si foarte multe beneficii...materiale dar si nemateriale cum ar fi recunoasterea internationala

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=120&t=5208

Cel mai usor este sa cauti un vinovat ...
Cel mai usor este sa cauti nod in papura ...

Mai greu este sa oferi si sa te implici ...

Acest forum a avut regulament intodeauna....dar acum, culmea este contestat ...de catre cine ??? de catre cei care il incalca in mod frecvent binenteles...

Vot cu cartile pe fata ???

Ce avem de votat ???
Ce s-a urmarit ...s-a obtinut ....toti care au pus umarul sa ofere ceva acestui club gratis au fost dezgustati sau indepartati...

Liviu Adrian... membru CD (refuza o posibila intoarcere in acest club ) si tarziu...dar il inteleg !!!
Panait Valentin ...membru CD ...este pe forum isi poate spune singur punctul de vedere , cert este ca a demisionat ...daca din cauza mea sa o spuna !!!

Aceste servicii de hostare, administrare server, administrare site(Dan Iliescu) ...
Contabilitate cu tot cu cenzor (Dani Verman Panea ) mi-a confirmat acum telefonic ca si-a dorit sa faca acesta GRATUIT dar nu va continua in urma acestui scandal...costurile unui contabil autorizat si a unui cenzor le intuiti si singuri ...

Moderare ...Sandu Toma , Irimescu Cristian ...ore intregi petrecute pe forum ajutand, indrumand daaaar, moderatorii sunt blamati...
Spunea Adrian Apreotesei intr-o zi pe chat ca nemti platesc si acum rate la imprumuturile facute la banci pt a plati amenzile usturatoare...asa sau civilizat ...cu reguli si amenzi !!

La fel ca multi altii ...mi s-a terminat si mie entuziasmul pe care il aveam la inceput si dorinta de a face ceva...

Pe 23 iun urma sa merg in Croatia si sa inchei un parteneriat ClubRv-Horvát Kemping Szövetség (Asociaţia Camping Croat ) parteneriat sugerat de colegul nostru Peti ...poate Costel Curelea sa ii faca lui Peti o imputernicire pt a semna acest parteneriat care mi se pare un lucru bun ...
http://caravanclub.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=943

Eu in aceasta seara am pus punct

O sa intru si eu ca multi altii din postura de vizitator...

Nu o sa particip la sedinta pt ca asa cum spunea si colegul Serpescu ;
Eu cred ca nu mai vreau sa particip la aceasta întâlnire deoarece nu reprezintă interesele mele de rulotist
Bilantul contabil o sa fie prezentat de vicepresedintele Constantin Curelea iar daca acesta nu poate fi prezent la aceasta intrunire a AG-lui o sa atasez acest bilant contabil in format pdf pe forumul membrilor asociati...

GATA.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Forumul meu e pe pltforma php, care cred eu ca e mult mai avansata decat asta. E al meu intelegeti, eu am platit pentru el, asta e:
http://forum.idevice.ro/forum.php
Contine asta: Threads 4,471 Posts 48,501 Members 4,761 Active Members 906
Eu l-am facut acum 1 an si jumatate si acum are 4761 de mebrii din care 906 activi, cu toate astea nu pot citi mesaje private si mail-uri trimise de useri, acest forum este copilul acestui blog: www.idevice.ro
Sa nu o luati ca reclama si va rog sa nu stergeti ca e off topic, doar vreau ca lumea sa fie linistita din punctul asta de vedere.
Am spus mai de mult ca nu vreau sa fiu moderator aici, deoarece nu am timp pentru ca ma ocup de forumul meu.
Concluzie: nu se pot citi pm-uri sau mail-uri de catre nimeni, in afara userului respectiv.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Rusu Mihail scrie:de m-au urmat in demisie Panait Vali si Liviu Adrian ?.
Din pacate nu mai gasesc postarea in care mi-am dat demisia, asa ca citez din memorie :
''Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de membru in CD al Club RV .
De asemenea nu mai doresc sa fiu moderator, rog administratorul sa ia masuri in acest sens.
Nu asociati demisia mea cu nici un nume sau eveniment, nu reprosez nimic nimanui, va respect si stimez pe toti.
Va multumesc de intelegere !''

Asa cum reiese din postarea mea, motivele sunt de ordin personal, deci nu au legatura cu nici unul din colegii din CD sau de pe forum, nu am facut nici un comentariu, bun sau rau, la adresa lor, vreu sa cred(si cred !!) ca pot sta la aceiasi masa cu oricare din colegii de pe toate forumurile pe care activez fara sa am mustrari de constiinta ca i-am deranjat cu ceva !

P.S. Aceasta postare se doreste a fi o simpla precizare !
Multumesc de intelegere.
Sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

CATALIN GIGI , te-am votat , te-am sicanat , te respect .
Consider ca esti omul potrivit la locul potrivit , ai potential dar de unul singur nu ai avut sanse din secunda doi a alegerilor, pacat , ti-ai irosit momente din viata ,bani ,pentru ce ? pot spune ca au invins dar eu Ninel Gavanescu consider ca am pierdut cu totii .
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Ma uimiti in continuare ,ati ramas cu sechele de la SUPERLUNA
Am o rugaminte fata de prietenul PETI ,daca colegii din UNGARIA te intreaba ceva de iuresul asta de pe NET ,sa le spui ca este un joc de societate la romani ,nu este nimic real ,e asa ... o caterinca
Sper ca nu sunt curiosi si cei din FIICC (sau cum le spune ) sa-si arunce geana pe aici
@ Peti - mai sunt politisti ca mine in sistem, dar ce este mai nasol, ca baietii de la butoane (sefii ) nu prea corespund ... :P
Va pup pe ceafa, ca buzele... sunt cu herpes
Ultima oară modificat 21 Mai 2012, 23:40 de către Cristi Nastase, modificat de 2 ori în total.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

De cateva zile imi propusesem sa nu mai postez. Am vazut si acest topic in care au fost dese referiri la subsemnatul si cu toate astea am incercat sa ma abtin.
Zilele trecute Mihai Rusu mi-a zis: Nelule, mai suna-l pe Ovidiu, sa nu avem surprize. Aveam indoieli daca e bine sa-l mai sun eu. Bine am facut pana la urma ca l-am sunat intrucat chiar puteam avea surprize. Amanuntele daca sunt interesante pentru cineva le voi furniza la sedinta. Vazand starea de fapt, pentru ca eu tot am anuntat ca nu voi participa la aceasta intalnire, urmand sa fiu prezent doar la sedinta si constatand disponibilitatea lui Mihai de a face un drum la Laguna, am hotarat sa mergem, sa-l pun in legatura cu Ovidiu si sa mai discutam ce mai era de discutat legat de organizarea aceastei intalniri.

Citind ce s-a postat numai azi cred ca as fi avut de dat cel putin vreo 10 raspunsuri unor colegi "binevoitori". Avand in vedere acuzele ca fac postari provocatoare, ma abtin sa dau raspunsurile ce se impun, facand acest lucru la apropiata sedinta AG.

Toate aceste discutii purtate in ultimele zile, constat ca au si o parte pozitiva. Aceasta, consta in faptul ca pentru multi membri cotizanti, destinul Asociatiei ... nu le este indiferent.
Încuiat