Litoral la inceput de sezon - Mai 2012

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Litoral la inceput de sezon - Mai 2012

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Cand ti-am spus sa mergi cu mine in concediu, ai zis "pas" :D. Imi pare rau pentru voi si astept telefonul tau sa mergi cu noi. "Ma bucur" ca te-ai simtit bine si la Snagov.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@George Marcu Acesta este si motivul pt. care am ales sa merg in acest an la Corbu si Costinesti off camping !
Am vazut si constatat acelasi lucru ca si dvs.
Concluzia: ( trasa de mine )
Vrem pe litoral ?
Mergem si platim unde este mai scump , dar sunt conditii ,( oricum mi se par super exagerate tarife la 100 ron in GPM Holiday ), eu nu am de gand sa le dau atata , uneori indreptandu-ne chiar si catre camping-uri din Bulgaria , Grecia , sau o alta varianta si mai buna , mergem off camping ! ;)
Astazi cand sora mea a parasit camping-ul "S" de la Navodari acesta avea grad de ocupare de 20 % in plin sezon !
O alta veste pe care am primit-o azi este ca dna directoare de la GPM Holiday Navodari camping ( vecin cu "S" , dar mai scump ) , a marit tarifele-n wekend , mai nou observand ca nu prea mai vine lumea decat vin , samb , dum... in ultima vreme .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Nici Holiday nu mai este ce-a fost odata. Am fost la inceputul lui iulie pentru o zi la plaja, la dus para nu mai exista, robinetul de apa mergea numai la « economic », manerul de la usa era rupt de ceva timp, era un miros urat la cabine. Camping-ul era plin, insa arata cam neingrijit, nu mai avea stralucirea de anul trecut. Asa ca am zis pas pentru anul acesta.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu zic pas tuturor acestor "patroni" care ne ignora si ne cosidera "neinteresanti " si am sa incurajez pt litoral , camparea off la Costinesti , sau pt alte zone vizitarea unor camping-uri gen Laguna Albastra , Vampire Bran , Pensiunea Rasnov , Darmanesti , Mustang , si alti parteneri civilizati care ne asteapta cu bratele deschise si sunt bucurosi si dornici catre colaborarea cu asociatiile de rulotisti pt. ca rulotsitii fie ei forumisti sau membrii asociati sunt tursiti organizati nu " amerindieni " rataciti care scapa pe langa cand se duc la WC ! Si nici nu picteaza cu degetul pe faianta !
AR TREBUI SA FIE MANDRII SA aiba astfel de turisti de bun simt si fideli !...oameni care revin an de an si te promoveaza , scriu de "tine " pe forum adaugand fotografii , amintiri si nu numai .....
Cu riscul de a cade in off topic si cu scuzele de rigoare , tind sa cred ca la anu' mai bine merg in Croatia sau Grecia , ,,, dupa ce poze am vazut la colegi .
Poate romanii nostrii in asa fel vor intelege ca facem acest lucru sub forma de protest !
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Are dreptate Ciprian. Credeti ca proprietarii de campinguri (care sunt interesati de noi rulotistii) nu urmaresc forumul sau forumurile?
Nu urmaresc sa initiez un boicot dar sa auda si aceia care urmaresc forumul ca noi nu suntem interesati de turism cu rulota si nu de "reduceri de 2 lei".
Prefer off camping pentru ca vreau sa fiu aproape de natura dar nu refuz niciodata un camping in care sunt tratat ca un client si nu sa cred ca mi se face un favor ca sunt primit in camping.
Termin aici (ca am devenit prea patimas)
O seara buna!
Fendt 420 Saphir+ Passat
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Eu cred ca atata timp cat o sa-si scoata cheltuielile de intretinere si un mic profit, marea lor majoritate nu vor face mare lucru.
Se vor complace in mizeria asta si vor da vina pe criza daca dau faliment.
Singura varianta prin care ar putea fi convinsi este autoritatea ministerului care le da dreptul de functionare.
Sa impuna regulamentele alea care sigur exista, la 599 de locuri de campare, delimitate bineinteles ai obligatia sa construiesti 50 de WC-uri, 10 dusuri care sa aiba si apa, sa angajezi 5 femei de servici care fac curat la ora x si y si altele.
N-o sa reusim noi sa-i convingem nici daca ne dam foc in strada.
Ce mare investitie sa faci cateva dusuri, chiuvete, locuri de luat apa si inca cateva rahatisuri ???
Numai sa vrea sau sa fie obligati.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Apropos de campinguri !....acum trei ani am "tras" cu rulota la un camping (Lotus) din Murighiol....destul de acceptabil ca si conditii -pret ,dar se vedea ca mai trebuiesc bagati ceva banuti. Aceste constructii nu sunt eterne ...se degradeaza in timp si o mana de gospodar si un spirit intreprinzator le-ar face sa atraga mai multi clienti si sa ofere mult mai bune conditii acestora !
Acum vre-o 2 zile ,am sunat intr-o doara la nr. de contact al campingului si m-i s-a spus ca anul acesta nu se va mai deschide.
Solutia aleasa a fost inchiderea campingului in detrimentul investitiilor. Nu poti sa condamni pe nimeni...poate lipsa banilor la facut pe propietar sa inchida . Pacat !
Dar cand vad ce scrieti dvs. de conditiile oferite si preturile cerute zi/cazare la unele campinguri ,te face sa te gandesti de doua ori daca merita sa-ti agati rulota ca sa te chinui !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Luca Adrian
Membru forum
17
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

De 5 ani merg in fiecare vara cate 17-18 zile la GPM, pe care-l consider cel mai bun camping de pe litoral. Le-am vazut aproape pe toate, inclusiv cele din sudul litoralului (Zodiac, Elodie, Palace, MHT, etc.) dar fata de GPM sunt departe...Faptul ca nu sunt pe plaja, ca nu pot sa fac baie in mare la orice ora, ca trebuie sa-mi iau bagajele pentru a merge pe plaja, ca nu pot sa-mi iau barca pneumatica, m-au facut sa zic pas acestora.
Cele care sunt pe plaja, si ma refer la cele din nordul statiunii Mamaia, S sau Marina Surf, sufera din lipsa copacilor, a umbrei, iar locurile cele mai bune sunt ocupate de rulotele stationare, sau a dotarilor si a galagiei, ma refer la fostul Hanul Piratilor.
Intra-devar este scump la GPM, dar daca incercati sa comparati preturile cu cele de pe alte litoraluri, vedeti ca nu este chiar asa.Eu am platit pe zi aproximativ 25 Euro, pt. 2 adulti si 2 copii, rulota, masina si curent. Credeti ca este exagerat fata de Grecia sau Croatia? Nu cred ca gasiti acolo un camping care sa ofere aceleasi conditii la banii astia, iar marea noastra este tot sarata ca si a lor, apa la fel de calda, soarele tot galben iar despre plaja... nu vreau sa fac comparatii cu stancile si pietrele din Croatia (poate ca sunt subiectiv si plajele din Grecia au nisip la fel de fin, dar nu vreau sa recunosc). Comparatia cu campingurile din Bulgaria ma face sa rad, mai ales ca am vazut cu ochii mei conditiile de acolo.
Nu vreau sa fac referiri la costurile carburantului pana acolo dar nici la excursiile pe care le poti face in acele tari. Eu ma refer doar la odihna, relaxare, bai in mare, plaja etc.
Eu nu am nimic cu cei care prefera off, conditii mai spartane, campare direct pe plaja, in soare, apa carata de la cativa km, lipsa foselor chimice, curent de la generator, dar mie personal nu-mi place. Prefer dusuri cu apa calda la orice ora, sa-mi iau "satelitul" cu mine, curent 220 pentru frigider, televizor, laptop si ps2, toalete curate, umbra, etc.
Mai mult, GPM este plin de straini (nemti, olandezi, poloni, francezi chiar estonieni si lituanieni) am vorbit cu multi dintre ei si nu aveau nimic de reprosat campingului.
Despre faptul ca este gol campingul, 20%, cred ca se exagereaza in mod voit, eu am vazut 17 zile camingul plin (este adevarat, foarte, foarte multe corturi)dar asta nu este vina lor ci a noastra. Cum sa fim atractivi pentru patronii de caminguri de pe litoral cand la 20 de rulote sunt aproximativ 200 corturi, care platesc aproape acelasi tarif, si nu cer discounturi?
Asta este parerea mea, mi-o asum si nu vreau sa supar pe nimeni.
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Nu voiam sa intervin, dar nu ma pot abtine. Asa de rau este in unele (inteleg ca in cele mai multe) campinguri de pe litoral? Credeam ca ne-am civilizat, dar... daca inca "se picteaza cu degetul pe faianta" e grav. Mai bine off. (D.Duret)
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , nu pot sa nu zic nimic , scurt si la obiect . Decat sa merg in GPM sa dau 25 eur /zi mai bine ma duc in Grecia si dau 18eur/zi sau vand rulota si stau la gazda cu 15eur/zi si nu mai trag rulota 250km nu mai am consumul de combustibil mare deci avem economie de cash nu mai omoram masina si rulota pe drumurile patriei .
Mai bine off camping daca este rulota dotata pentru asa ceva sau la camping partener , eu unul nu dau 25 eur . zi in tara nici mort pentru ca nu sint conditiile de afara , a , poate dau peste vro 10 ani cand vom avea conditii.....
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Luca Adrian scrie:Faptul ca nu sunt pe plaja, ca nu pot sa fac baie in mare la orice ora, ca trebuie sa-mi iau bagajele pentru a merge pe plaja, ca nu pot sa-mi iau barca pneumatica.........

Intr-adevar este scump la GPM, dar daca incercati sa comparati preturile cu cele de pe alte litoraluri, vedeti ca nu este chiar asa.

Comparatia cu campingurile din Bulgaria ma face sa rad, mai ales ca am vazut cu ochii mei conditiile de acolo. .
Nu vreau sa fac referiri la costurile carburantului pana acolo dar nici la excursiile pe care le poti face in acele tari.

Eu nu am nimic cu cei care prefera off, conditii mai spartane, campare direct pe plaja, in soare, apa carata de la cativa km, lipsa foselor chimice, curent de la generator, dar mie personal nu-mi place. Prefer dusuri cu apa calda la orice ora, sa-mi iau "satelitul" cu mine, curent 220 pentru frigider, televizor, laptop si ps2, toalete curate, umbra, etc.

Mai mult, GPM este plin de straini (nemti, olandezi, poloni, francezi chiar estonieni si lituanieni) am vorbit cu multi dintre ei si nu aveau nimic de reprosat campingului.

Despre faptul ca este gol campingul , 20%, cred ca se exagereaza in mod voit, eu am vazut 17 zile camingul plin (este adevarat, foarte, foarte multe corturi)dar asta nu este vina lor ci a noastra. Cum sa fim atractivi pentru patronii de caminguri de pe litoral cand la 20 de rulote sunt aproximativ 200 corturi, care platesc aproape acelasi tarif, si nu cer discounturi?

Asta este parerea mea, mi-o asum si nu vreau sa supar pe nimeni.

Fata de cele scrise mai sus am cateva raspunsuri pt dvs , daca-mi permiteti ....

Sunt camping-uri pe plaja , camping "S" , Corbu , Hacienda , cu tarife in jur de 50 ron , mai putin "S" unde pt rulota dai 75 -80 ron ...

O comparatie cu Bulgaria fara diferenta decat de 60 km ca sa nu dam pe carburant mai mult de 15 lei in plus .. ar fi ...

http://www.lagunavillageresort.com/ la 20 de euro , CURENT INCLUS CU PISCINA SI CAMPING-UL ESTE PE PLAJA .....

..ATASEZ si o poza din acest camping ....

Referitor la campare off camping , avem propria locatie a asociatiei oferita gratis la Costinesti , unde conditiile nu sunt chiar spartane , avand apa curenta si respectiv canalizare , frigiderele pot functiona pe gaz , boilerul la fel , iar curent unii dintre noi avand panouri solare fotovoltaice nu prea avem nevoie ....

Cu umbra aveti dreptate .........

Nemtii de care dvs. vorbiti nu stau mai mult de 2 zile pe la "S " si GPM pana se uita pe net si pleaca spre Bulgaria si respectiv Turcia , " Navodari" fiind doar un popas de 2 zile .....

Referiror la " cum sa fim atractivi " , ganditi-va ca dvs. ati stat 17 zile si scrieti asta pe un forum ,citit lunar sa zicem de 1000 de potentiali turisti , poate mai aduceti 10-20 rulote in urmatorii ani prin postarile dvs. pe forum , fotografii , descrierea sejurului , deci contribuiti in mod constructiv implicit la afacerea respectivului patron de camping , facand parte dintr-o comunitate de oameni care va citesc acum opinia , pe cand cei cu corturile in marea lor majoritate migreaza , nu stau f. mult , nu sunt " uniti " in asociatii si forumuri , nu organizeaza intalniri anuale , sezoniere , nu promoveaza campingurile , nu au contracte cu acestea si nu pot fi identificati si respectiv fidelizati de un patron , in comparatie cu noi care suntem totusi sau ar trebui sa fim un TARGET pt acestia !

P.S. - exemplu tarifare pe wekend mai nou la GPM Holiday , Navodari nu o sa credeti , sunati daca dvs. considerati ca eu exagerez si intrebati !

2 adulti + 2 copii de 15, si respectiv 16 ani , rulota , curent , masina 130 ron/ zi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 pers cort , masina 70 ron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( fara curent 220v ) logic ... ( daca aveau ca si cei de mai sus cei 2 copii se ajungea la 100 ron ) la cort ...

LA camping S tarifele-s mai mici cu 10-12% dar tot scump si nici nu e asa de multa umbra ca in Holiday care este intr-adevar cam cel mai curat , sincer !

In Greciala Melissi IN PLIN SEZON , Gabi Iancu ( 2 adulti + copil 13 ani , masina, rulota ) , a stat cu 18 euro/zi la camping pe plaja , la umbra sau la Pefkari 20 euro pe insula Thassos , NU LANGA PETROMIDIA NAVODARI ..... .

iata unde :

http://imageshack.us/photo/my-images/507/img0124vn.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/844/img0220xo.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... 43hpf.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/803/dscf6152e.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/85/dscf6161v.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/542/dscf6163l.jpg/

Nota :
poza de mai jos este poza luata de la Cristi ( Bucataru) Nastase , facuta in camping Laguna Bulgaria ( Golden Sands ) .
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Domnilor ,pana la urma fiecare este stapan pe buzunarul sau si fiecare face ce doreste cu banii lui ,dar 130 de lei la un camping si acela din Romania mi se pare exagerat .Locul pe care stau in camping are cumva in dotare si o sonda petroliera ( tinand cont ca se afla langa Platforma petrochimica Navodari ),care ti-o da ca suvenir cand pleci ?Indiferent cum ar arata ,suma este mult prea mare ,dar cum spuneam si la inceputul postarii ,fiecare face ce doreste cu banii lui .Eu muncesc pe banii acestia si nu-mi permit sa-i irosesc chiar asa de usor .
Scrie răspuns