Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Da corect am uitat sa amintim de balaceala !! Nu am ajuns niciodata si imi doresc .
Aveti idee nu au si loc de nudisti ? :mrgreen: nu am ,,slipi,, si ma gandeam sa ies mai ieftin !!!
Curaj fratilor ca aici e ca in desert, dune de ... zapada. Ninge si viscoleste. Costume de baie ... in zapada. Nudism...
Acum anunta la radio ca o sa avem soare incepand de joi. Sa dea Domnul !
Sa aveti totus si lopeti la voi ca sa va putem scoate la plecare.
La Brasov se poate face baie SPA, etc., aveti dreptate, la Aqualand.
Puteti lua si schiuriel evntual. Saniute aduc eu vreo 5 bucati daca vreti.
Daca aveti nevoie de ceva sunati-ma la 0722 378977.
Va asteptam, cu drag. Traian si Mioara Baltateanu
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Caut de 2 zile una sau 2 sanii mai tepene ...Prieteni mei din Mizil vin cu 2 ATV-uri si un Suzuchi sa facem un trenulet pe Cheile Rasnoavei ...
Traian daca ai o sanie harnica ramanem indatorati ... si daca sti cumva de inchiriat ATV in Rasnov ??
Am sanii dintre care una socotita de un metru si inca vreo 4 de 2 persoane, doar sa le leg niste sfori mai solide sa le legam de ATV. Ma interesez de ATV-uri, stiu ca exista cel putin 2 firme care inchiriaza.
Am si eu un Fiat panda 4x4 pe care il aduc.
O facem laaataaaa, ....
Bogdane, suna-l pe Gigi ca acum cred ca e pe drum spre Rasnov si nu are cum sa deschida leptopul.
Suna-ma si pe mine pe 0722378977 sa discutam un amanunt special. Veniti cu rulota ? din cate stiu nu mai sunt locuri in Pensiunea Rasnov.
Pentru cei ce se decid pe ultima suta de metrii si au nevoie de cazare sunati-ma sa vedem ce putem face.