Grecia perioada 29 iunie-13 iulie

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
RollandBilti
Membru forum
16

Re: Grecia perioada 29 iunie-13 iulie

Mesaj de RollandBilti »

m-a dat pe spate campingul asta. ca urmare in septembrie o sa merg acolo doua saptamani. a mai fost cineva acolo?
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

SE pare ca a fost Florin PArvu din ce am discutat cu el , am mai intrebat si pe altii care-au campat in zona . Considerat a fi nr 1 la ei in acea zona , este Camping Armenistis ( din ce se scrie pe forumuri , unde pot citi eu in engleza ) pt ca nu -mi place traducerea facuta de google ( unelte lingvistice ) din greaca-n romana ....
cu toate astea , pt. a campa aproape 2 saptamani intr-un loc cu pret accesibil si frumos e mai bine aici , unde am sa obtin de asemenea un 10% in urma unor discutii... daca suntem grup de 7-8 rulote , si suntem sigur :)
E diferenta de la Armenistis Camping cca 35 euro/zi / echipaj la Thallata Kalamitsi camping 25 euro la 15 zile sunt 150 euro ... iar aici la Thallata le-am propus sa achitam un pret de grup 20 eur/echipaj... vom vedea indiferent cu sau fara reducere tot aici cred ca mergem intr-ucat le place si fetelor/prietenelor/ sotiilor noastre camping ul , deci asta e cel mai important .
Ps. in urma unei discutii telefonice mi s-a comunicat ca preturile pe 2012 vor fi afisate la ei in site ( ARMENISTIS ) , saptamana aceasta - tabel tarife 2012 ,
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

anul acesta grecii vor fi dispusi la negocieri importante. vreti sa faceti drumul dintr-un foc? daca va opriti unde imi recomandati si mie unde sa dorm peste noapte?
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Iancu Gabriel »

in cazul tau,cred ca ar fi bine sa faci oprirea in tara si de aici sa mergi mai departe.nu stiu dar nu am incredere sa ramin noapte prin Bulgaria singur cu rulota.daca sunteti mai multe echipaje,atunci este altceva.de la Giurgiu daca pleci dimineata,adica un 6 AM,ajungi in Grecia super bine.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

recomand daca te opresti , recomand sa dormi in rulota :mrgreen:
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

GabyIancu scrie:.de la Giurgiu daca pleci dimineata,adica un 6 AM,ajungi in Grecia super bine.
eu ies pe la sarbi. asa am vreo 850 de km. o sa mai sap pana atunci dupa informatii. e greu de facut dintr-un foc cu rulota.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Noi, vara trecuta, am ajuns la Giurgiu pe la 7 dimineata, am traversat Bulgaria, iar la ora 15,30 am fost in Nea Moudania, la cazare. Undeva la vreo 30 km de Plevna este un mic restaurant si o mica alimentara. Se poate inopta in acea parcare deoarece sunt multi negustori care vand pepeni si alte fructe. Dar ar fi bine sa fie macar doua rulote. Mare atentie in Bulgaria la viteza. Sa nu o depasiti nici daca vedeti soseaua goala.Nu stiti de unde rasar politistii si credetima ca nu va iarta. Mare atentie la centura Sofiei. Noi cand am plecat am intrat prin oras si mare teapa am luat deoarece era si sambata si o parte din drumuri se reparau si asa ne-a luat doua ore sa traversam capitala. La intoarcere, am intrat direct pe centura ocolitoare si, desi am ocolit putin, am scapat de vacarmul circulatiei din Sofia. Am vazut si site-ul pus de Ciprian, frumos camping. V-am spus ca va urmaresc indeaproape si astept de la voi toate informatiile si impresiile de calatorie ca sa putem sa ne ghidam si noi pentru stabilirea traseului.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

..o rectificare, d-na Popa zice de Pleven...eu nu recomand stationarea in zona, din Bucuresti se fac cam 9-10 ore pana la Salonic, via Ruse....@RollandBilti...poti face pauza la granita Bulgaria cu Grecia, pe partea Greciei,chiar daca o iei pe la sarbi ,este o parcare foarte mare ai un duty free in zona, de acolo mai ai 3-4 ore pana la plaja, daca nu puteti face dintr-o bucata traseul opriti in parcarile cu TIR-uri romanesti, cei care aveti statii puteti obtine informatii de la "colegi".
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

revenind la subiectul in discutie intreb colegii participanti daca sunt de acord cu camping-ul Thalata Kalamitsi sa ajungem prima data acolo pe 29 iun si vedem daca stam 5 sau 10 nopti in functie de " cum " va place sau nu ..... la fata locului ...
daca aveti alte variante / camping-uri , va rog sa le terceti aici .
Dobre Emanuel
Membru forum
16
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 02 Mai 1980

Mesaj de Dobre Emanuel »

Daca este campingul ala cu piscina ,eu sunt deacord cu propunerea ta.
Emanuel Dobre
octavia 2& Knaus tf 450
kosovo_manu@yahoo.com
0757046787
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Va recomand insula Zakynthos si campingul asta care e testat: http://www.camping.gr/campingplatz/laga ... a-engl.htm

Ei organizeaza tot felul de excursii si mai are un mare avantaj: e plin de nemti, olandezi, si suedezi. Veti fi altfel tratati deoarece nu prea sunt obisnuiti cu romanii cum sunt cei de la Katerini. Toata insula e splendida.
Unde sunt romani multi e si multa specula si tiganeala si stiu grecii de ce, ca nici ei nu-s departe de noi.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Neata! Intervin scurt cu precizarea ca intre timp lucrurile evolueaza si pe teritoriul Bulgariei si din descrieri sau povesti ulterioare, am aflat si de bine la ei, astfel:
Marius Bogdan, unul din fondatori, a laudat acest camping, despre care am auzit numai lucruri bune : http://www.trinity-rocks.co.uk/index.html - detalii la topic:
viewtopic.php?f=102&t=1767&p=18534#p18534 - Se pare ca au preturi bune si sint foarte deschisi, bucurosi de oaspeti. Noi o sa ne oprim, pt ca merita incercat...
Gigi Vezeteu de exemplu, a facut o pauza cu prietenii anul trecut si a fost foarte multumit in acest camping al bulgarilor: http://www.campingvelikotarnovo.com/
Cred ca pot fi luate in calcul, deoarece niciodata nu sti la ce ora pleci cu exactitate, ce apare pe traseu si nu poti estima exact pe unde te poate prinde noaptea.. :)

Pagina noua : http://www.velikotarnovocamping.com/ - si mai multe variante din Bulgaria cu descriere, aici : http://www.campingo.com/camping-bulgarie.htm
.
Ultima oară modificat 16 Feb 2012, 12:53 de către Rusu Mihail, modificat 1 dată în total.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns