CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Predonu , @ Sibiceanu
nu neaparat mutat , cat zic ca ar mai trebui facut un topic in care sa enumeram astfel de treburi care se vede cu ochiul liber ca sunt constructive , bune si pe care astept si de la GIGI C sa le negocieze in numele clubului sau cine se ocupa...
E bun si un topic referitor numai la asa ceva ., iar in unele locuri exsista chiar si gratis chiar daca nu s-au dus mai mult de 10 echipaje intr un an din cateva sute de forumisti. ma refer la un topic in care sa fie trecute si locuri care inca nu sunt implicate din punct de vedere contractual cu CLUB RV dar sunt dispuse , sa ne primeasca in conditii avantajoase .
Ma pot oferi in acest sens sa printez , benevol , pe hartie glossy autocolanta in prima faza 100 stickere pe care sa le propunem spre afisare unor astfel de locatii si sa facem si un topic separat pt asta cu lista , chiar daca acestia nu sunt neaparat parteneri club rv ,acum.
intentia mea nu a fost sa spun ca postarea lui Sorin nu are ce cauta aici - poate nu m am exprimat asa cum trebuie , vreau sa spun ca trebuie dezvoltata ideea separat - amplu- Eu salut ceea ce vrea el sa faca si invit si pe altii sa faca asta la fiecare iesire asa se ramifica ideile si actiunile noastre. !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Cred ca Soe are dreptate.Facem ce facem si ne indepartam de subiect.Cred ca subiectul se adreseaza in special celor care nu sunt inca membri cotizanti si se asteapta niste raspunsuri de la acestia.Ce ar vrea ei sa vada ca face ClubRV pentru rulotisti sau pentru membrii sai(ai clubului) ca sa fie tentati sa devina membrii cotizanti,si daca ar deveni membri cu ce ar pute ei ajuta clubul ca sa se dezvolte? Cred ca pe marginea acestor idei ar trebui sa discutam.Cipriane gresesc cumva? Daca da corecteaza-ma daca nu sa-i dam bataie, spuneti toti ce aveti de zis(bineinteles la subiect )
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@ Stoica Cristian -nu e cazul sa te corectez , ai evidentiat bine faptul ca vreau prin acest topic sa-i evidentiez pe cei care pot face ceva pt club prin care sa atraga aderarea la cluB si nu prin intalniri sau organizari de intalniri pt ca astea le facem si singuri fara a fi membrii neaparat cotizanti a unuia sau a altui club - stim cu totii ca se fac intalniri weekend de weekend care nu se mai trec ca anul trecut pe forumuri..... ( din motive pe care nu le scriu aici pt a nu devia de la topic ) , ,
deci , chiar daca topic-ul nu este confundabil cu " PT Ce cotizam" , vrem aici sa scoatem in evidenta ce vor membrii care inca nu au luat decizia de a deveni cotizanti,,,,,,,,, cum pot fi convinsi sa o faca - ce i -ar tenta .....
si totodata ce ar putea oferi unii mebrii ca sa ajute fenomenul rulotistic si pe ceilalti membrii in special membrii CLUB RV .
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Asa cum i-am spus si D-lui Gigi,pt ca am vazut anterior o chestie fata de legea picnicului,va pot ajuta(politic) in relatii cu Ministerul Mediului sau Ministerul turismultu si Dezvoltarii.........pe langa ce a prezentat Ciprian despre posibilitatea de a face publicitate clubului
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Eu asta doresc de la club rv, adica astfel de activitati: viewtopic.php?f=56&t=5208&p=65573#p65573
Felicitari!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Ai dreptate,acest topic este exact ce ar trebui sa discutam aici(sau mai exact continutul acestui topic ,initiativa din acest topic)
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

da este constructiv, astept in continuare si alte aporturi de idei constructive cat si sugestii cu ceea ce doriti sa se faca
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

I-mi doresc ca la intalnirile ClubRV ....sa gasesc LINISTEA, care in orase nu mai e' de gasit...masini ,tramvaie,muzica de toate genurile si pentru toate gusturile ,boxe care "urla" la maxim ...la vecinu' de jos, urla un casetofon sau ce dracu' o fi...vecinu' de sus ,ori o bate pe nevastasa ori danseaza...pe strada trece un "smecher",care bineinteles are geamul deschis , prin care razbate o manea de "top" si desigur ca are ochelarii pe toata fata marca "versace" etc etc.
Deci ,ioo daca vreau sa ies in natura cu rulota, atunci alea 2 sau 3 zile care stau ,i-mi doresc tare mult sa nu mai aud cele ce v-am enumerat mai sus.
Dar fiecare dintre noi are anumite "placeri"(daca se poate spune asa) si trebuiesc respectate ca atare ! Unii vor muzica altii vor liniste si deci in consecinta fiecare i-si rezerva dreptul daca iese ori nu la o anumita intalnire si NIMENI nu trebuie stigmatizat pentru decizia sa .
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

asa este corect
"De gustibus non disputandum est " fiecare gaseste placerea si o intelege in felul sau si pe gusturile sale.

DE ACORD !

Mesajele off-topic au fost sterse, postati strict la subiect !
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Ce doresc eu de la CLUB RV?
In mare, un singur lucru. Din toate postarile pe care le-am citit eu (care m-au interesat) doar in cel de vanzari cred ca nu am vazut aceste dispute si comentarii malitioase aduse la adresa unora sau altora de prin, sa zicem, staff-ul acestei asociatii. Vreti, sau pot sa spun ca vrem, sa avem cati mai multi membri in acest club, pentru a putea si conducerea sa negocieze si sa gasesca membrilor anumite oferte la campinguri sau piese sau mai stiu eu ce. Cand un rulotist mai nou gaseste si el acest forum si citeste putin aici putin pe dincolo si peste tot se discuta in contradictoriu, nu cred ca va mai ajunge in stadiul de a plati cotizatia si a deveni membru cu drepturi depline.
Ce vreau eu de la club RV?
Simplu:
MAI MULTA INTELEGERE INTRE MEMBRI, IAR DISCUTIILE INUTILE SI COMPLET NEFOLOSITOARE CELORLALTI MEMBRI SA SE DESFASOARE LA TELEFON SAU SI MAI CORECT CAND SE INTALNESC FATA IN FATA

VA UREZ UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI REALIZARI PE PLAN FAMILIAL SI PROFESIONAL!
SI BINEINTELES VANT DIN SPATE!

Apropo, a participat cineva la vre-o nunta sau macar botez intre rulotisti, vreau sa spun cu rulotele nu la crasma?.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Adriane, ai pus o intrebare in final si nu ti-a raspuns nimeni din 10 Ianuarie. Mai cam blocat cu intrebarea si imi imaginez ce frumos ar putea fi..cred ca unicat.
Fiind mai vechi iti raspund. In 7 ani nu am avut asemenea eveniment. Daca intentionati sa faceti asa ceva, te rog sa ne anunti, venim negresit, daca si doriti..
Sa auzim de bine si de prima nunta sau botez cu rulotele intre rulotisti ! :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
George Stanescu
Membru asociat
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

Imi doresc ca in aceasta seara sa ia sfarsit "PENIBILUL"de pe forum si de maine dimineata pe forumul CLUB RV,sa citim numai postari de interes ,reprezentative pentru tot ce inseamna CLUB RV.
Hobby 450
Octavia Break
Scrie răspuns