Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Multumesc Gabi si Olah !!
Da combina este pe acelasi principiu ca cele mai vechi alimentate cu gaz /12v si 220v ...ce are in plus are o functie de auto care face trecerea pe sursa care o simte...adica este pe gas si eu ma sui la volan si plec se trece automat pe 12v...ma opresc in camping si o conectez la reteaua de 220v se trece si el automat ...deconectez autorulota de la retea , trece automat pe gas... ...
O alta chestie foarte practica o are masa cea mare ...sub ea desfiletez un fluturas si se poate misca blatul in fata ,spate sau inainte si inapoi pt a facilita asezarea sau ridicarea de la masa .
Sa va duca sanatosi pe oriunde veti dori !!!
Camperul e de " mare , mare anvergura " ! Dar cel mai mult imi place presuletul cu " zona de liniste " !!! :D
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Multumim Cristi ...presuletele sunt ,,cado,, ...am directiva precisa ...,,poti vinde 5 rulote sau 3 campere...presuletele sunt ale mele si nu le dai !! AI INTELES ??? da mama !!,, :mrgreen:
Noua ?????
Una nu erea de ajuns ?
Stiti ca umblati cu apartamentul dupa voi si ca pret?
Daca vacantele voastre vor fi de minim 3 luni pe an chiar ca ati facut o treaba buna.
Nu asteptati sa imbatraniti, folositi-o din plin acum.
Venim si noi cu babele noastre mai usurel din urma, dar va prindem.
Sa va bucurati de ea!
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Sa o plimbati sanatosi ,si ea pe voi ,,,,,,,,,,,,,, drumuri bune , sa va bucurati de ea ! e " adevarata " .... si cealalta era/ este , dar acu' aveti mult mai mult spatiu . puteti sa va alergati sau sa jucati leapsa in jurul mesei ..... sau alte nebunii .. da si tu drumu J J la imaginatie ..... :mrgreen:
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nu nu este noua ...
Noi asa speram sa o plimbam cat mai mult ...ultimul concediu a fost de 40zile ;
25 zile tarile nordice ; viewtopic.php?f=102&t=4934
10 zile Amsterdam, Roterdam, si Germania ;
dupa care am stat la intrunirea de la Praga a FICC ;
Speram ca si anul acesta sa reusim sa facem macar la fel de multe zile ca si anul trecut .Ne dorim sa vedem Grecia, Marea Britanie si Irlanda.
Un lucru este cert nu am luat-o sa locuiesc in ea si sa ies ieftin ...speram sa o plimbam cat mai mult ...noi pe ea si ea pe noi )))))))).
ps; Cipi ...,,pregatestete,, ca apare si a ta . ))))))..
Mamaaa,colega da` ce mare o ai acum!!! Sa o stapaniti sanatosi si sa mai facem niste excursii la fel de mist ca aia de asta vara... Va pup si abia astept sa o vad si sa ne bem pe chestia asta...
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Pai mai colega numai voi sa va razgaiati :mrgreen: ...ai uitat in concediu ,,hai la noi sa facem o pauza,, ,,hai la noi sa mancam ca este mai mult loc,, ,,hai la noi ....moderat ca e mai cald de la webasto ))))))... si tot asa ....Sar putea sa imi fie dor de aia mica ))))))))) cand o sa ajungem prin orasele mai mari si nu o sa gasim loc de parcare ...cu siguranta nu mai este la fel de zglobie ))))) ...aia e ....
Abea astept sa ne revedem sa dau de beut ... si o pastrama cu carnaciori de plescoi dar si un tortulet...dar de data asta tortul va fi imaginea unei integrale )))...
Sa o stapaniti sanatosi, excursii faine sa aveti si locuri deosebite sa vizitati ! Arata foarte bine...
Are cumva tractiune integrala, parca pe la Ford nu am vazut..
Multumesc George !! nu nu are tractiune integrala ...dar are punte dubla ceea ce consider eu a fi un atu important ...
Banuiesc ca are un consum mai ridicat dar confortul si razgaiala din interior ma face sa uit :mrgreen:.
Este intr-adevar autorulota mult visata. Sa o stapaniti sanatosi, sa va bucurati de ea in multe si lungi excursii. Nici nu banuiti cat de mult imi doresc si eu asa o bijuterie. Dar... cine stie... Asta cand te scot la pensie nu-ti dau si o autorulota sa te bucuri de pensie :D
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928