Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
atata timp cat din punct de vedere tehnic forumul este perfect functional NU avem de ce sa ne facem atatea griji acum .
Am discutat si cu Sandu T. si s-au pierdut cateva informatii in urma transferului facut in ultimele zile , dar nu e o tragedie ...
Atata timp cat nu sunt momentan alte probleme invit colegii care au initiativa sa organizeze intalniri - pt ca a venit vara - pana la urma de aia avem forum si pt asa ceva , NU ? :)
haideti sa ne vedem .... !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cipriane , nu stiu ce e cu tine, stiu ca ai lipsit, dar nu-i problema, reciteste tot ce s-a scris in cele 4 topicuri active din ultimele 24 ore. Cum zici ca nu avem sa ne facem griji acum ???
Adica cum? Sedinta AG fost, ai fost si prezent, esti si in noul CD si chiar crezi ca ESTE LOGIC si NORMAL ca ASTAZI 11 iunie INCA SA FIM LA MINA CELOR CE AU FOST DEMISI DE AG ?
Deci inca sintem ADMINISTRATI DE CEI DEMISI ??? Este normal ca pina azi sa nu ni se dea parolele de Administrare ? Imi pare rau dar eu cred ca nu o sa mai scriu nimic in acest Forum
Vezi cine ti-a oferit doua LIKE-URI la postarea de mai sus ? :)
PS: Cind moderezi un subiect, nu sterge numai postarea unui membru (cazul meu) iar pe cea a fostului presedinte- inca actual Admin...spui ca nu o poti sterge. Atunci nu sterge niciuna !
Postarile la care ai moderat- erau deja moderate de Adminul inca in functie , dupa ce ma jignise, pt ca tu ai lipsit de la "razboiul de aseara", dar nu-i problema, iti dau pe PM " originalul "
Deci calm, incetisor - si mai bine, hai sa discutam cu totii membrii ce-i de facut...
.
Ultima oară modificat 11 Iun 2012, 21:17 de către Rusu Mihail, modificat 1 dată în total.
Domnule Rusu....vad ca v-ati aprins.Luati-o mai usor.
Am si eu o nedumerire.Fostii membrii ai fostului Cd stiu ca au demisionat ( in afara de domnul Curelea)nu ca au fost demisi de AG.Nu?
Am toata stima pentru noul Cd si sperante de mai bine dar cred ca nu e deloc frumos,etic si moral sa aruncati cu atat noroi si cu atat patos in niste oameni care benevol au incercat sa duca asociatia pe un drum mai bun ( ca au reusit sau nu asta nu intra in discutie).
Stiu ca aveti polite de platit dar nu ii puneti la zid ca zau ca nu merita ( si stiu ce vorbesc!!!).Au incercat,s-au luptat,au dat din timpul si banii lor pt. noi asa ca nu merita blamati.
La fel voi spune si despre dumneavoastra daca veti fi la anul in postura lor.
Va rog sa-mi specificati unde am gresit sau mintit , "aruncat cu noroi " etc. Astept sa-mi scrieti cu ce am exagerat . Este sau nu adevarat ceea ce am scris ? Astept raspunsul dvs.
Nu prea inteleg de ce atitea probleme exact de la cei care nu au participat ...Ce ziceti ? O fi asa sau nu ? Ziceti cu ce am gresit...Daca exista vre-o minciuna undeva imi cer scuze
PS : Eu am dat timpul si banii mei de 7 ani doamna...o fi o diferenta ??? Poate ca tocmai de aia ma si lupt, ca sa nu desfiintam aceasta Asociatie..care este la un pas de " groapa "
Ultima oară modificat 11 Iun 2012, 21:26 de către Rusu Mihail, modificat de 3 ori în total.
Da Gigi, nu pune nimeni pumnul in gura - dar observi ca toate problemele si dubiile sint ridicate exact de cei care au dat imputerniciri ? Ia zi Gigica..este? sau..."gresesc"..? :)
O sa incerc ( incerc , repet ) sa ma abtin ...Gigi, eu n-am drept la replica ? Pai nu am avut un an de zile, acum iar nu am ? Gigi, eu chiar trebuie sa tac si inghit orice ? Eeeee...
.
Stai ca inca nu ai vazut tot, gandeste-te ca o sa fi cu mine la Grein si va trebui sa inghiti palinca de 55 de grade si vin de Murfalar alb si negru. Atunci sa te vad eu ce te faci. Nu uita ca, Holom e Ploiestean si fost coleg, asa ca vom fi 2 contra 1 :D.
Ultima oară modificat 11 Iun 2012, 21:58 de către Serpescu Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
@Rusu
Se pare ca nu stapanesti prea bine limba romana !
Nu poti demite pe cineva care deja si-a prezentat demisia !
DEX : DEMÍSIE, demisii, s. f. Act, cerere (scrisă) prin care un salariat, un demnitar se retrage dintr-o funcție, dintr-o slujbă etc. DEMÍTE, demít, vb. III. Tranz. A scoate pe cineva dintr-o demnitate, dintr-o funcție etc.; a destitui, a concedia. –
Re: Candidaturi CD 02.06.2012
Post Number:#2 by Sandu Toma » 21 May 2012, 15:28
Scriu aici, nu pentru a-mi anunta candidatura, ci pentru a anunta ca mai este un loc vacant in CD.
Cel pe care pana azi l-am ocupat eu.
Din motive care tin numai de "unii colegi" , demisionez si las locul meu unuia mai destoinic !
Succes !
Post Number:#1 by Panait Valentin » 05 Mar 2012, 20:58
Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de membru in CD al Club RV .
De asemenea nu mai doresc sa fiu moderator, rog administratorul sa ia masuri in acest sens.
Nu asociati demisia mea cu nici un nume sau eveniment, nu reprosez nimic nimanui, va respect si stimez pe toti.
Am obosit, mi-am pierdut entuziasmul.
Va multumesc de intelegere !
Post Number:#1 by Cristian Irimescu » 24 Jan 2012, 20:10
Domnule Presedinte, stimati colegi,
Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de membru in CD al Club RV .
Va multumesc pentru intelegere!
Post Number:#2 by Rusu Mihail » 29 Jan 2012, 00:08
Domnule Presedinte, stimati colegi,
Va multumesc pentru intelegere!
Post Number:#1 by Liviu Adrian » 09 May 2012, 12:00
Prin prezenta postare, va aduc la cunostinta si va rog sa luati act de demisia mea din functia de secretar si membru in CD al Club RV .
In continuare sper sa putem delimita activitatea desfasurata in pozitia mentionata mai sus si derularea intalnirilor rulotistice si sa ne putem bucura impreuna de orice revedere.
Totodata va rog sa nu asociati demisia mea cu niciun nume sau eveniment, nu reprosez nimanui nimic si va respect pe toti.
Post Number:#55 by Catalin Gigi » 21 May 2012, 22:23
Asta sa se inteleaga de ce nu am fost o echipa ...
Asta a fost "echipa" inca de la inceput ...am plecat cu stangul acceptand langa noi un coleg care a fost din start impotriva noastra...nu conta ceea ce vrem sa facem !!!
Eu in aceasta seara am pus punct
O sa intru si eu ca multi altii din postura de vizitator...
Nu o sa particip la sedinta pt ca asa cum spunea si colegul Serpescu ;
Eu cred ca nu mai vreau sa particip la aceasta întâlnire deoarece nu reprezintă interesele mele de rulotist
Bilantul contabil o sa fie prezentat de vicepresedintele Constantin Curelea iar daca acesta nu poate fi prezent la aceasta intrunire a AG-lui o sa atasez acest bilant contabil in format pdf pe forumul membrilor asociati...
GATA.
In concluzie, reformuleaza postarea si cere scuze pentru greseala de exprimare !
da Mihai , stii bine ca nu am butoane sa moderez orice.... si stii ca nu-s admin.... sa pot sa dau drumu' la robinete si la apa calda ....
nu am vazut ce s-a scris pe chat sau ce balci am mai pierdut nu stiu ...( aseara ) , am fost plecat cu rulota 3 zile ( in timpu' liber mai fac si de astea ;) )
am vazut ca se santajeaza ca nu se dau butoanele pana nu se publica PV sedinta AG.... stie toata lumea !
,,, nici nu mai intervin pt ca nu sunt implicat in nici un fel de conflict....
in calitate de membru CD am sa incerc sa vad ce pot face pt CLUB in momentul in care am sa pot !.. momentan astept ca relglarile de conturi si de orgolii sa se termine si ma bucur ca nu sunt implicat in nici o cearta cu nimeni !
PT FORUM VA MAI FI NEVOIE SI DE 1-2 moderatori ....
pana acum nu s-a oferit nimeni in afara de Nelu Predonu .... care a fost si votat ( nu e un secret ) , ,, eu unu ' nu ma feresc ca am votat PRO !
cei care nu s-au oferit cred ca au facut-o ca sa evite sa-si asume RASPUNDEREA A TOT CE E PE AICI SI VEDEM BINE CE E ,, ca ajung si eu sa scriu off topic ... din pacate ...
probabil ca IN CD trebuie sa discutam si asta, pt ca se sparg toate in capul meu ...
Referitor la modul cum am moderat , DA AI DREPTATE... imi asum ca nu am facut tocmai bine .....
nici cu tine si nici cu Mihai Gheorghe care vis-a vis de imaginea de site........ a luat decizia respectiva fiind nemultumit ca e Curelea presedinte si pt ca in trecut el , Mihai a fost nedreptatit si banat .... cand a cerut socoteala ....
..nici eu nu mai stiu cum sa o dau cu moderarea asta ,, pt ca suntem prieteni si colegi si am incercat de multe ori sa o dau la pace nu neaparat cu regulamentu' n mana ..... si articol ,,, litera .....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sunt mahnit de ceea ce vad ca se intampla aici, de faptul ca inca se platesc polite, inca se tine FOARTE PUTERNIC de scaun sau functie, de faptul ca NU se termina odata pentru totdeauna aceasta disputa intre "unii" si "altii".... Citesc cu stupoare ca la aproape 10 zile dupa AG, inca nu s-au predat, acte, parole si alte chestii d-ale asociatiei, de catre cei vechi. Nu vad rostul acestor incrancenari intre oameni pe care i-a legat o pasiune comuna. Constat cu stupoare ca se arunca cu "CACA" fara niciun fel de jena, fiecare cum poate si reuseste mai bine....OAMENI buni (sau nu), ce aveti de impartit???? se da ceva "moca" si noi nu stim??? Am considerat ca suntem oameni maturi, cu "capul pe umeri", dar constat cu amaraciune ca nu este asa.... Va rog sa nu va bateti joc de munca, banii si speranta multora de aici. Domnilor, NU aveti ce face acasa, nu mai aveti si alte preocupari decat acest forum nenorocit, nu aveti planuri de vacanta, nu aveti copii, nu aveti ......????????? Incetati D-zeului odata cu rahaturile astea de copii care duc lipsa de jucarii..... Vreti functii si vreti a fi pupati in ...dos...va inscrieti intr-un partid si rezolvati problema! Inca odata se dovedeste caracterul romanului....din pacate!
Imi cer scuze fata de cei care se simt jigniti prin aceasta postare, dar am considerat ca este momentul sa-mi exprim punctul de vedere ca si membru fondator!
L.E. Cred ca se impune inchiderea forumului pentru o perioada de timp....Poate asa se mai calmeaza spiritele care sunt duse la extrem!
Vali Mocanu scrie:Sunt mahnit de ceea ce vad ca se intampla aici, de faptul ca inca se platesc polite, inca se tine FOARTE PUTERNIC de scaun sau functie, de faptul ca NU se termina odata pentru totdeauna aceasta disputa intre "unii" si "altii".... Citesc cu stupoare ca la aproape 10 zile dupa AG, inca nu s-au predat, acte, parole si alte chestii d-ale asociatiei, de catre cei vechi. Nu vad rostul acestor incrancenari intre oameni pe care i-a legat o pasiune comuna. Constat cu stupoare ca se arunca cu "CACA" fara niciun fel de jena, fiecare cum poate si reuseste mai bine....OAMENI buni (sau nu), ce aveti de impartit???? se da ceva "moca" si noi nu stim??? Am considerat ca suntem oameni maturi, cu "capul pe umeri", dar constat cu amaraciune ca nu este asa.... Va rog sa nu va bateti joc de munca, banii si speranta multora de aici. Domnilor, NU aveti ce face acasa, nu mai aveti si alte preocupari decat acest forum nenorocit, nu aveti planuri de vacanta, nu aveti copii, nu aveti ......????????? Incetati D-zeului odata cu rahaturile astea de copii care duc lipsa de jucarii..... Vreti functii si vreti a fi pupati in ...dos...va inscrieti intr-un partid si rezolvati problema! Inca odata se dovedeste caracterul romanului....din pacate!
Imi cer scuze fata de cei care se simt jigniti prin aceasta postare, dar am considerat ca este momentul sa-mi exprim punctul de vedere ca si membru fondator!
L.E. Cred ca se impune inchiderea forumului pentru o perioada de timp....Poate asa se mai calmeaza spiritele care sunt duse la extrem!
buna ziua
Sper sa nu incurc si sa nu supar pe nimeni,dar cum sa atrageti membri(eu nu sunt)daca mereu va certati mai ceva ca in guvern,eu cred ca acest forum a fost infiintat pentru indrumarea si informarea tuturor pasionatilor de drumetii si calatorii cu rulote sau fara,sa avem o sursa mai exact de informare referitoare strict turismului,sincer am crezut ca toti suntem egali in acest forum,pentru ce sa platesc,ce sa vad?????
Si nu cred ca este o solutie sa inchideti forumul,votati cautati altceva.
P.S.Transparenta totala la rulotistii veseli( atentie!!!!,parere este personala).
cu stima
rulota CI WILK+ golf 4 variant vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com