Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nu vreau sa mai deschid alt topic.Am nevoie de sfatul colegilor pentru a-mi achizitiona viitoarea rulota.
Am avut rulota de anglia din 97` si am vandut`o pentru a-mi lua ceva mai nou si mai dotat.
Am nevoie de o rulota cu pat matrimonial gen dormitor si cu chiuveta de baie in camera pe colt. Dotari : boiler , trapa , etc toate cele necesare, eventual marchiza.Si as vrea un an dupa 2004 sau chiar noua.Una din variante este si Weinsberg noua(de la peti) sau second (gen hobby , defthless etc)
Sunt dispus sa chletui undeva intre 6 -9000eur.
Cand faci o comparatie de pret, o faci pe un produs din aceeasi clasa.
E ca si cum ai spune ce vrei o masina de top, care sh costa 9000euro cu o vechime de opt ani, dar iti ei un Logan fiindca e 10.000euro nou. La fel e si la rulote !
Da chiar este un exemplu bun: este 6900eur din 1999. Una noua weinsberg este 8500(se ia pe firma , se deduce tva`ul)..an 2011.Nu o fi chiar dacie, este nemteasca fabricata in ungaria.
Va multumesc ca ma ajutati cu idei
Aveți dreptate...si totuși sunt 12ani diferența .tocmai de asta astept sfaturile veteranilor.este o decizie greu de luat, investie pe mai mulți ani si nu as vrea sa regret mai târziu. Astept in continuare păreri : second sau nou?
Daca te uti dupa aspect si numai aspect, clar una noua. Daca vrei calitate si robustete, una SH dar nu foarte veche. 1998-2005 e OK. Sfatul unui "veteran"