bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Domnilor din cauza atator proteste,saptamana viitoare ne paste din nou,o marire a pretului la carburanti . Ce bine mi-ar pare sa se termine odata titeiul si dupa aceea sa-i vad pe smecherii care au benzinarii !!! :mrgreen:
george chirila scrie:Domnilor din cauza atator proteste,saptamana viitoare ne paste din nou,o marire a pretului la carburanti . Ce bine mi-ar pare sa se termine odata titeiul si dupa aceea sa-i vad pe smecherii care au benzinarii !!! :mrgreen:
..."Audi A 6- B-71- BIN" :roll: :roll:....atunci ar trebuii sa-ti modifici semnatura !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Ionut ,nu-mi este rusine cu mine si cu ce face parte de langa mine !!! Asta nu inseamna ca sunt mai " insemnat " ca am Audi . De doi ani de zile ma chinui sa-mi iau o rulota si nu reusesc. Din ce cauza ? Pentru ca nu sunt potent financiar. Mai poti sa zici ceva ,Ionut ? Si daca nu mai merge ,nu mai merge !!! Imi iau bicicleta si un carucior de butelii ,in care o sa-mi pun cortul ,si lipa ,lipa pe Valea Cerbului ,sau daca nu se poate,la iesirea din Bucuresti ,pe autostrada ,pe malul Argesului ,la km.36 !!! Te salut !!!
Sunt sigur ca in postarea lui, Ionut a vrut sa sublinieze ca "odata cu terminarea titeiului" si tu, dar si noi toti ceilalti , vom trebui sa renuntam la masinile din semnatura, indiferent ca ele sunt Audi, Opel sau Dacii !
Nu trebuie sa dramatizam, ci cred ca acum ar trebui sa demonstram ca intr-adevar suntem solidari impotriva "inamicului comun"
@ George....cred ca ai inteles gresit ,si sper sa te fi "luminat" din postarea lui Sandu ! Daca-i gaseste dr..cii pe benzinari ,o sa ne luam toti carucioare de butelii , si la semnatura.....vedem noi ce v-om scrie Scenariile despre epuizarea titeiului nu sunt prea optimiste....cel putin in filme !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Cristian Steriopol scrie:Orice s- ar intampla , si daca dispare petrolul , eu la Dacie nu renunt !!! :D :D :D Cred ca-i montez un cal ! Real !!! :mrgreen:
Nu-i rea ideea,da eu as pune calul sa-mi traga rulota :lol: .
Fortat de pretul in continua crestere a benzinei lansez blestemul :evil:
Cinee o mai calca in benzinariile PETROM sau PETROM V ...sa fie sa....si sa se ....sa ii crape....sa ii bubuie.... :lol: :lol: .eventual va aduceti voi aminte si de alea cand eram copi :lol: (imi place una cum suna dar nu o pot reproduce aici :lol: )....
ps..mereu ma uit la cati sunt in benzinaria de la iesire din oras (petrom v ) pe zi ce trece mai putini .....iar la Lukoil (20km distanta spre Ploiesti) care este o statie mica pt cei din zona, apar din ce in ce mai multi....si ma bucur ca macar o parte au inteles
Credeti ca este o rezolvare doar boicotarea statiilor Petrom V si Petrom ? Nu. zic eu !!! Boicotarea tuturor benzinariilor din tara ,indiferent de nume !!!
george chirila scrie:Credeti ca este o rezolvare doar boicotarea stațiilor PETROM V si PETROM ? Nu. zic eu !!! Boicotarea tuturor benzinăriilor din tara ,indiferent de nume !!!
Cu părere de rau nu se poate .....suntem dependenți de civilizație....imi este greu sa ajung la Ploiesti cu trenul de exemplu ...ca as pierde o zi :( ....daaaaaar (ramane expresie de baza :P ) o sa ii omoram pe rand, pana rămân 2 si după aceea alimentam de la ala mai ieftin :mrgreen:.......
PS; se cauta auto electric la pret foarte avantajos :mrgreen: