Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@ Dan Iliescu : La "Pravalia lui Dan " au deranjat solutiile, nu hartia
@ Peti : Daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce ai scris tu...culoarea rulotismului ar fi...maro ? :oops: Dar se curata cu solutie VERDE :lol:
@ Doru Stoicescu : Daca tot iti e mila de stradaniile mele, de ce nu pui si tu o litera de inceput urmata de puncte-puncte si de litera finala cand folosesti cuvinte neaose romanesti si nu neologisme ? :lol:
De dragul amintirilor, voi posta o poza cu primul magazin mobil de accesorii Sept.2007 ! :D
Sandu Toma scrie:
De dragul amintirilor, voi posta o poza cu primul magazin mobil de accesorii Sept.2007 ! :D
Damigeana(stg),berea,palinca(posbil,in acel flacon de apa minerala...),de pe masa plianta,fac parte din accesoriile obligatorii rulotitului (in camping bineinteles)? :lol: Cred ca au cea mai mare cautare... :oops:
@Peti:
persistati intr-o eroare! o sa explic si de ce:
hartia pentru uz canic se imparte in doua categorii:
1. hartie tip prosop - din care se fac role de prosop(de bucatarie role mici sau industriale, profesionale care se aseaza in dispensere speciale), servetele de masa, faciale sau nazale, si care are rolul de a absorbi apa, dar nu se destrama
2. hartie tip igienica - din care se fac role mici(pentru uz casnic) sau mari (pentru uz industrial care se aseaza in dispensere speciale), si care are rolul de "asi face treaba" dupa care se dizolva in apa
Atentie: hartia igienica puteti sa o aruncati in toalete insa hartia prosop NU! deoarece sigur va infunda toaleta!
este drept ca unii producatori mici din romanica folosesc ca si materie prima pentru producerea hartiei igienice hartia tip prosop( pentru ca materia prima pentru productie este mai ieftina ), insa problemele acestea sint izolate!
Daca nu ma credeti faceti proba:
-bagati intr-o sticla de 1.5-2 litri de plastic apa cca 0.5l si apoi introduceti o bucata de hartie igienica; puneti dopul dupa care agitati bine sticla
o sa observati ca hartia osa se dizolve in apa
-refaceti proba si in loc de hartie igienica introduceti hartie prosop
o sa vedeti ca aceasta nu se va dizolva
Nu-mi luati aceasta explicatie in nume de rau! Stiu bine ce spun! Am lucrat la o fabrica care producea hartie.
Sa auzim de bine!
Marius, Peti se referea la hartia speciala pentru toalete ecologice, care doar la contactul cu apa, fara sa o mai agiti, se descompune si in acest fel usureaza golirea si nu "se agata" de piesele din interiorul casetei mobile.
Crede-l ca stie ce face, doar e rulotist si comerciant de accesorii cu experienta.
@Sandu:
eu am zis sa se agite din simplu motiv de a vedea imediat efectul! ea se dizolva si daca nu agiti; am vrut sa fiu folositor! nu am nici un alt interes!
Daca v-a deranjat continutul vreunui mesaj al colegului Peti, puteati raporta acest mesaj si moderatorii sau administratorii ar fi putut lua masuri. Pentru ca dumneavoastra ati preferat sa atacati persoana si sa apelati la jigniri, va sanctionez cu AVERTISMENT !
Pct.3 lit.e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele, ci ideile lor. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
Pct.6 lit.e) In cazul incalcarii punctului 3c, 3d 3e si 3f moderatorii vor edita sau sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul care a postat mesajul. La a doua avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi.
Pct.5 lit.l) Deciziile moderatorilor sau administratorilor nu vor fi comentate pe forum ci numai pe PM sau e-mail.
beldiman_marius scrie:@Peti:
persistati intr-o eroare! o sa explic si de ce:
hartia pentru uz canic se imparte in doua categorii:
1. hartie tip prosop - din care se fac role de prosop(de bucatarie role mici sau industriale, profesionale care se aseaza in dispensere speciale), servetele de masa, faciale sau nazale, si care are rolul de a absorbi apa, dar nu se destrama
2. hartie tip igienica - din care se fac role mici(pentru uz casnic) sau mari (pentru uz industrial care se aseaza in dispensere speciale), si care are rolul de "asi face treaba" dupa care se dizolva in apa
Atentie: hartia igienica puteti sa o aruncati in toalete insa hartia prosop NU! deoarece sigur va infunda toaleta!
este drept ca unii producatori mici din romanica folosesc ca si materie prima pentru producerea hartiei igienice hartia tip prosop( pentru ca materia prima pentru productie este mai ieftina ), insa problemele acestea sint izolate!
Daca nu ma credeti faceti proba:
-bagati intr-o sticla de 1.5-2 litri de plastic apa cca 0.5l si apoi introduceti o bucata de hartie igienica; puneti dopul dupa care agitati bine sticla
o sa observati ca hartia osa se dizolve in apa
-refaceti proba si in loc de hartie igienica introduceti hartie prosop
o sa vedeti ca aceasta nu se va dizolva
Nu-mi luati aceasta explicatie in nume de rau! Stiu bine ce spun! Am lucrat la o fabrica care producea hartie.
Sa auzim de bine!
eu nu ma pricep la fabricarea hartiei,eu stiu doar ca de zeci de ani se folosesc aceste produse ,hartia igenica biodegradabila si solutiile aqakem ce au fost special create pentru a fi folosite pentru rulote si campere.daca nemtii,olandezii,francezii...acepta si folosesc aceste produse ma gandesc ca si pentru noi o fi bune...desi stiu ca la noi totul e original...si rulotismul..