Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Re: Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Mesaj de Mihai Soare »

hristos a inviat!
salutare fratilor
am ajuns si noi acasa cu bine. am mers super bine si repede chiar daca am prins si ceva ploaie
ne-am simtit excelent la neamt
multumim organizatorilor
o sa revin cu alte comentarii si poze
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Hristos a inviat !

Si noi am ajuns acasa la Tulcea pe la 18.30. Drumul a fost bun chiar daca a mai plouat nitel.
A fost super, bravo organizatorilor si gazdelor.
Fiind prima iesire, am invatat multe si ce este mai important, am cunoscut multa lume.
Asteptam sa ne intalnim cat mai curand posibil. Ne-a placut la nebunie.
Revenim cu poze, dar mai intai....sa ne dezmeticim nitel, ca suntem inca "plecati cu pluta", chiar daca acum suntem la birou si nu se lega nimic de maini.
Cu stima,

Familia Zarnescu
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Traian Focsa
Membru asociat
15
Oras: Vaslui
Data nasterii: 19 Iul 1954

Mesaj de Traian Focsa »

Multumiri celor care au reusit sa ne faca sarbatorile de Pasti fericite! Ne-am incarcat "bateriile", am cunoscut si ne-am facut noi prieteni, am vizitat locuri super frumoase si nu in ultimul rand, am vazut unitatea, forta si mobilizarea membrilor pentru reusita actiunii. Micile neajunsuri care au aparut cred ca nu apartin organizatorilor si nici proprietarului pensiunii, incerc sa cred ca o cauza a fost numarul destul de mare a celor care si-au anuntat prezenta in ultimul moment si nu in ultimul rand, folosirea unor consumatori electrici "neconventionali". Nu trebuie sa uitam ca cei care si-au sacrificat timpul si sarbatorile au facut tot ce a fost posibil sa ne simtim bine toti cei prezenti la aceasta intalnire. Felicitari domnilor Nicu Preda, Radu Andron si celor care s-au implicat in reusita actiunii.
tfocsa@yahoo.com, 0732003777-0733010777
Încuiat