topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara,
Am facut plata pt.Umag. Am sa va trimit chitanta prin maill, poate chiar in seara asta. Din punctul nostru de vedere suntem in asteptarea vestiulor de la dv., in privinta plecarii. Daca trebuie originalul chitantei am s-o dau de Paste la Neamt cui spuneti dv.
Cu stima,
Popa Violeta
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
In vederea stabilirii unor detalii privind participarea la Umag-Croatia, vom avea o intalnire miercuri 24.03.2010, ora 18, tot la FALON CAFE BAR din Bucuresti.
Loacatia este pusa la dispozitie de d-l Nitu Florentin.
Confirmarea participării se face la tel. 0744 650 562 , 0723 362 989 (Nitu) sau
0723 206 708 (Curelea).
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Doru Stoicescu , efectuat plata in contul asociatiei pentru participare UMAG 2010.
Formularul de inscriere pentru mine si domnul Peti, stabilim, telefonic, miine sau poimiine sa le predau.
buna seara
organizatorul croat nu inapoiaza banii in cazul cand nu mai efectuam excursia.
din aceasta cauza cei care doresc isi pot asigura suma platita printr-o polita tip"storno"in valoare de 1%din suma platita(asigurata)
celor interesati le pot trimite pe e mail modelul de contract si conditiile de asigurare.
Onoare si Respect
Marian Serban
MARIAN zice : "organizatorul croat nu inapoiaza banii in cazul cand nu mai efectuam excursia.
din aceasta cauza cei care doresc isi pot asigura suma platita printr-o polita tip"storno"in valoare de 1%din suma platita(asigurata)
celor interesati le pot trimite pe e mail modelul de contract si conditiile de asigurare."
Toti suntem interesati.
Te rugam ...informeaza-ne pe toti.
Asteptam, sfaturile dumneavoastra.
am incercat sa atasez documentele trimise de asigurator dar nu am reusit sunt prea mari.
am sa trimit cate un e mail tuturor participantilor la umag
Onoare si Respect
Mariam Serban
marian m serban scrie:am incercat sa atasez documentele trimise de asigurator dar nu am reusit sunt prea mari.
am sa trimit cate un e mail tuturor participantilor la umag
Onoare si Respect
Mariam Serban