Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
2 saltele de pat de cate 1 persoana, plapuma si perina, jucarii de plus, plus carut de papusa si 2 masinute de copii aa si o tricicleta, vesela farfurii, oale, cani fiecare ce a putut. Haine de adulti si de copii, cos de carat bebe. pantofi ata de copii cat si de adulti. Covoare si mochete. Sper ca acesta este doar inceputul..
cu alte cuvinte caravanclub a adunat la Timisoara pana in prezent: 6 saci, 2 cutii mariplus ce nu intra in saci sau cutii.
Asteptam cu nerabdare transport ca sa mai fac niste poze si sa postez.
Sper sa nu fie doar atat. mai am speranta ca se mai aduna.
sa fie intr-un ceas bun.
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
doar cateva din ce am reusit sa adun.
va mai astept .
Adresa noastra este
Giroc-jud. Timis
str Dunarea nr 13
Fişiere ataşate
HPIM4725 [HDTV (720)] [HDTV (720)].jpg (55.78 KiB) Vizualizat de 3894 ori
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Si noi am platit astazi.
Voucher: 2010021417579277 / Tranzactie efectuata prin Click 24 Banking BCR Referinta 100214S000001418, data valutei 14-02-2010, Decontare -Platitor: Mihai Maria Elena; RO_________________; CNP____________; BCR DIRECTIA CARDURI-Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO; RO66FNNB007302511450RO02; CODFISC 218474408-Detalii: Depunere in scop umanitar ,,PASTE 2010" -100,00 RON
Pachetele urmeaza sa le facem, si la o data de comun acord cu organizatorii le vom aduce
Astazi am fost la Vaslui unde am luat legatura cu D-na Prof.Luminita Varlan si cu
D-nul Traian Focsa ,pentru a stabili modul in care se va desfasura actiunea de
colectare si sortare a bunurilor adunate pentru familiile respective din aceasta campanie umanitara.
Tin sa multumesc in mod deosebit Domnului Traian Focsa ,in numele tuturor rulotistilor care s-au
implicat in aceasta actiune,care prin amabilitatea si deosebita consideratie a donat un pat rabatabil pentru
familia din Sarateanca -Buzau.
Doamne ajuta in continuare.
In saptamina ce urmeaza Vali v-a prelua patul de la Vaslui,urmind s-al duca la Buzau ,la Cornel.
Fişiere ataşate
P140210_10.200001.JPG (83.24 KiB) Vizualizat de 3597 ori
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Buna dimineata!Am primit aseara multifunctionala de la Sorin si 2 monitoare aduse de Vali.Ar fi extraordinar daca am putea gasi si unitati...
M-am bucurat nespus sa vad ce a adunat Timisoara si abia astept sa le primesc ca sa pot deja contura pachetele.
A.M.R. - 39 de zile
si la noi este un monitor. Dar unitate inca nu. sa vedem ce putem face
eu chiar imi fac o unitate noua la calculator...mai lipsesc niste piese, dar in max 2 saptamini e gata... deci va fi si o unitate.
Apropo, trimit si un mouse si tastatura, iar impreuna cu celelalte periferice, face un sistem functional :)
TOYOTA RAV4 + ce va urma
" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Asa cum reiese din postarea anterioara, de unde la inceput alergam dupa un pat de spital, special,cu rabatare a toracelui, astazi avem doua. Si pentru ca nu ne-a lasat sufletul sa refuzam o mana intinsa, si pentru ca "intamplator" Vali si-a croit drum cu camionul atat prin Tg. Neamt, cat si prin Vaslui, acolo unde se afla paturile, am decis sa le ducem pe amandoua direct familiei Turturica.
Sa dea Dumnezeu sa-si revina candva Cornel, astfel incat pe viitor vom avea doua paturi disponibile in Buzau, iar alte cazuri similare se vor putea ajuta cu ele.
Multumim mult, Vali, multumim mult Nicu Preda, multumim mult Traian Focsa.
Dupa incheierea acestei etape, sper ca Vali ne va arata si cateva poze.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
cei care doresc sa aduca la noi coletele, tin sa anunt ca primul transport se va ridica vineri in 19 februarie. Pe urma vedem. Va mai fi dar nu stiu pe cand.
multumesc
Melinda & a big Team