Aer conditionat

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Aer conditionat

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Vad ca Marian a fost mai rapid.
Eu va spun, nu din auzite ci din experienta: am o unitate mobile de AC, marca Alaska se 7200 btu. Chestia cu " sa-l pui cu spatele in usa " pica, deoarece intra atata caldura ca oricum el nu poate face fata. Eu am scos tubul pe geamul de la bucatarie si tot nu era bine. Cred ca cel mai bine trebuie facut un orificiu de dimensiunea tubului, care se inchide atunci cand nu e folosit. Cat despre aparat nu stiu daca e facut pe "vapor", dar la 38 de grade afara, trebuia sa mearga cel putin 1 pana la 2 ore continuu ca sa se faca o temperatura acceptabila, cum deschideai usa mai mult, totul era ca la inceput. In schimb pot spune ca am stat in camper la prietenul Arcadie si era alta viata ( are o unitate montata exterior sus pe camper= 2300 euro :P ). Asa ca sa nu confundam cu cele de 500-600 lei si nici apartamentele cu rulotele. Eu pentru vara asta am sa fac in podea un orificiu pe care sa-l pot inchide cu ceva capac cand nu-l folosesc, ca sa nu intre praf in timpul mersului si nici alte ganganii cand stationez. Daca nici asa nu da randament, cand vin din concediu il dau gratis, ca nu merita sa car 30 de kg dupa tine degeaba si sa nu mai vb de volumul lui. Tot gratis l-am primit si eu de la prietenul Arcadie, sa traiasca :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Eheee....aveti perfecta dreptate.Nu avem cum compara nici o rulota de 20000euro cu una de 10000 euro,chiar daca amandoua sunt noi si mirajul lucrului nou dar slab calitativ ne poate incanta. La fel am spus si eu...intr-o camera de apartament facea fata si am zis ca in rulota sa faca MACAR o idee mai racoare,nicidecum ca intr-un apartament.Daca se simte o usoara briza racoroasa eu zic ca e ok...cel putin din punctul meu de vedere.
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Si am uitat ca sa va spun ca asa te bazaie ( zgomot), de-ti vine sa-l arunci si sa te culci sub rulota :D .

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
dutu dan
Membru forum
16
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 05 Aug 1970

Mesaj de dutu dan »

2000 DE EURO E MULT PT . MODELE DEDICATE RV
lucrez cu asa ceva si va pot spune ca preturile sunt un pic mai jos ,adica 1200...1500euro in functie de putere 3500btu..8500btu.

in momentul care functioneaza doar pt. o briza racoroasa nu se merita consumul de curent, iar dl. Serpescu are dreptate zgomot exista dar asta exista intr-o mai mica masura si la cele construite specila pt. rv.
DUTU DAN

Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Doresc al felicita pe domnul Radu Pascu pentru topic, pe care nu mi-as fi inchipuit ca poate avea un asemenea interes.
M-ati convins.
Imi cumpar de ala de pus sub pat. Truma Safir.
Min. 1.000 euro.
P.S. Daca imi vand rulota mea de 2.000 de euro, voi avea grija sa-mi recuperez investitia, climatizarea de 1.000 de euro.
SUCCES si altora.
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

dutu dan scrie:2000 DE EURO E MULT PT . MODELE DEDICATE RV
lucrez cu asa ceva si va pot spune ca preturile sunt un pic mai jos ,adica 1200...1500euro in functie de putere 3500btu..8500btu.

in momentul care functioneaza doar pt. o briza racoroasa nu se merita consumul de curent, iar dl. Serpescu are dreptate zgomot exista dar asta exista intr-o mai mica masura si la cele construite specila pt. rv.
O intrebare am si eu: sunt made in china?...intreb sa vad daca mai sunt si produse originale sau au apucat sa chinezeasca si ac-urile de rv-uri? Va multumesc.
"E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

In final am hotarat ca voi achizitiona o Truma Saphir Compact de la Peti. Sa vad la ce pret ajung.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
dutu dan
Membru forum
16

Mesaj de dutu dan »

de petre_marian:
O intrebare am si eu: sunt made in china?...intreb sa vad daca mai sunt si produse originale sau au apucat sa chinezeasca si ac-urile de rv-uri? Va multumesc.[/quote]

acum am redeschis calculatorul
Deci nu vorbesc de marci fara nume vorbesc de firma ,,DOMETIC -WAECO '' daca sunteti interesat de un aparat dedicat rv dati-mi un mesaj sau telefon ,vom discuta fix pe ceea ce va intereseaza ,pana acum nu am facut loby pt . produsele cu care lucrez tocmai ca sa nu am raspunsuri de acest gen sau sa fiu banuit ca incerc sa imi fac reclama la firma la care activez, dar va rog daca sunteti interesat va stau la dispozitie ,iar compania la care activez nu este una mica treceti zilnic mai mult ca sigur pe linga una din masinile care sunt echipate cu aparate de climatizare sau frig de transport montate de firma la care lucrez.
Deci in concluzie astept miscarea dvs. , daca subiectul va intereseaza cu adevarat sau nu.
DUTU DAN

Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Eram curios la nivel de informatie,caci si Dometic si Waeco au baza lor de produse tot made in China,asta va pot spune cu certitudine.Dar oare TOATE sunt produse in China sau doar cele de la baza?

Ps:si Dometic si Waeco au reprezentanta in Bucuresti,dar repet,intrebam la nivel de informatie ca sa ramana pe topic,sa vada lumea.
dutu dan
Membru forum
16

Mesaj de dutu dan »

petre_marian scrie:Dar oare TOATE sunt produse in China sau doar cele de la baza?

la ce spuneti produse de baza ? si eu zic sa intrati un pic pe site-ul DOMETIC -WAECO com. ce anume va face sa fiti sigur ca este o chinezarie.

si eu zic ca asta merita citit chiar daca nu este in romana :

,,
Global expansion progressed at a similar pace. Today WAECO brings comfort and safety to customers on four continents through its subsidiaries in the USA, Australia the Middle East and the Far East. With proprietary production plants in Emsdetten (Germany), Novafeltria (Italy), Ostroda (Poland) and Shenzhen (China), WAECO is able to provide products of consistent quality. With a local presence in markets around the globe, the company can respond quickly and individually to its customers' deman
''
si
A perfect alliance
WAECO has been part of the Dometic GROUP since March 1st 2007. Discover the Dometic product world and find out more about it at

si inca putin
Dometic, as an independent group, was founded in 2001 out of Electrolux Leisure Appliances. The Dometic Group sells its products in about 100 countries.
DUTU DAN

petre_marian
Membru forum
15

Mesaj de petre_marian »

Intrati pe waeco.ro...e firma din Bucuresti,din Drumul Sarii,luati numarul de telefon,sunati ,intrebati daca sunt sau nu made in China si o sa primiti raspunsul pe care vi l-am dat eu.Probabil asta se comerializeaza la noi in tara,pentru ei(in afara) poate sunt originale.De aceea va si intrebam,caci ceea ce se comercializeaza la noi sunt in mod cert chinezarii(facute sub licenta,dar ..chinezarii)
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Interesant cred, dar ce ma fac, ca am facut doar rusa la scoala :( .

Scrie răspuns