Bolboci -Pestera

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: bolboci -pestera

Mesaj de Dragomir Gabriel »

george chirila scrie: " civilizatia " isi va arata adevarata fata . Mizeria si gunoaiele ,vor fi si mai multe decat in prezent .
Ai uitat de maneeele !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Oricum si asa din pacate la Padina am gasit o mizerie de nedescris, locul este superb dar gunoi peste tot, majoritatea si-au lasat acolo gunoiul strans intro punga, in 10 minute caini si porci au rascolit tot. Ca o paranteza toti dau vina pe faptul ca nu exista containere in zona!! Deci administratia e de vina... majoritatea nu se gandeste sa aduca cele 2-3 pungi adunate in tipul camparii jos pana in civilizatie si sa arunce in prima localitate cu container. Nu, de vina sunt cei de acolo ca nu au pus cosuri si containere... Cam asta este explicatia gunoaielor de acolo. In primele ore dupa sosirea pe platou eram hotarat sa nu ramanem, pana la urma ne-am oprit , am mancat un pic m-am relaxat, am mers cu masina pana la telecabina pestera, acolo peisaj frumos, curatenie, as fi dat orice sa ma lase acolo sa-mi aduc rulota dar asta ste exclus, desi am vazut vreo 2 corturi chiar langa gardul salvamontului. Asa, dupa ce au trecut vreo 3 ore am zis daca tot am tras de rulota timp de mai multe ore, sa ramanem totusi pentru ca scopul era de a vizita zona. Asa am gasit un loc mai curat chiar in mijlocul campului unde erau niste turisti cu simt ecologic si au strans ce au putut din zona. Asa am ramas 3 nopti si am putut vizita Vf.Omul si imprejurimile. Mult nu am stat prin zona rulotei, mai mult eram plecati pe munte."Si iarasi imi aduc aminte si ma enervez de cum zicea un turist: "dar domnule de ce nu pun containere sa putem si noi sa aruncam gunoiul..." Deci domnilor, asa este la Padina, foarte frumos dar unul dintre locurile cele mai pline de gunoaie intalnite de mine.

Imagine

Imagine

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

soseaua din moroieni este impracticabila pentru rulote. am dorit sa ajung si eu in zona cu rulota dar am dat o fuga inainte. sunt cateva portiuni unde sunt denivelari de sosea unde nu poti trece cu rulota, iar drumul este plin de gropi. pe partea cealalta pe la cuibul dorului soseaua este inchisa,deoarece se asfalteaza, nu se stie pana cand.
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Multumesc Andrei . Chiar mi-a fost de ajutor postarea ta. Vroiam sa ma duc la Padina ,pe Cuibul Dorului ,dar ma las pagubas . Multumesc inca o data !
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Duminica sa urcat pe la Cuibul dorului. Sa asfaltat pana la Vanturis.
Marius Dutu
Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082
Sandita Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Noi 1978

Mesaj de Sandita Gabriel »

Salutare tuturor, sambata am urcat pana la Bolboci pe la cuibul dorului, drumul este proaspat asfaltat pana la Dichiu dupa care mai sunt aproximativ 6 km pana la bolboci pe drum pietruit.Se pare ca pana in septembrie va fi asfaltat tot drumul pana la pestera
La Bolboci se poate campa pe platoul din fata cabanei sau mai exista o portiune ingradita langa cabana,zona nu este foarte aglomerata dar este foarte frumoasa. Duminica la plecare a ploat si sa lasat o ceata foarte deasa care a facut coborarea mai greoaie.
precizez ca drumul este o urcare continua care solicita destul de mult masina fiind mai dificil pentru o masina cu motor mai mic sau pe benzina
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Ceva fotografii se pot pune ?
Drumul a fost asfaltat ,pentru vreun smecher care si-a luat teren ,prin zona ,nicidecum pentru binele turismului !!!
Sandita Gabriel
Membru asociat
14

Fotografii am sa pun dar trebuie sa le descarc din aparat .
Se poate sa fie vreun interes cu asfaltarea drumului dar important este ca sa asfaltat si putem ajunge cu rulotele in acele locuri
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
Gigi Stoica
Membru forum
16
Oras: SLOBOZIA
Data nasterii: 04 Ian 1957

Mesaj de Gigi Stoica »

Gabi, de marti intentionez si eu sa merg pentru 10 zile in zona Bolboci-Pestera (un vis mai vechi al meu). Spune-mi, te rog, un VW passat cu garda joasa si Detleffsul de o tona merge pe acest traseu (pe Dichiu dinspre Sinaia). Vreau si un nr. de telefon, daca se poate.
Multumesc !
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI
Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Drumul este perfect dar.... de o banda in majoritatea lui.. Mare grija!!! Sa aveti in vedere ca circulatia este teoretic interzisa pe perioada lucrarilor...si semnalizata prin indicatoare in acest sens.. Vineri am coborat pe Dichiu si m-am intalnit cu o rulota, am tras pe dreapta pana in sant sa-l las sa urce... a trecut la maxim 5 cm de mine..
Pentru cei mai putin experimentati, nu recomand..
Sandita Gabriel
Membru asociat
14

Gigi, eu am urcat cu un peugeot tot cu garda joasa.Drumul este cam ingust pe anumite portiuni dar eu la dus am trecut foarte de dimineata cand drumul nu este aglomerat iar sambata si duminica nu circula camioanele care lucreaza la drum.
Dupa ce se termina asfaltul la Dichiu mai sunt cam 6 km pana la Bolboci de drum pietruit care este bun doar ca ultima curba pana la cabana Bolboci este putin cam abrupta.
Eu am lasat rulota la bolboci unde am si inoptat si am fost doar cu masina la pestera.
Drum bun!
tel. 0742 297057
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
Gigi Stoica
Membru forum
16
Oras: SLOBOZIA
Data nasterii: 04 Ian 1957

Re: Bolboci -Pestera

Mesaj de Gigi Stoica »

Va multumesc! ..... am inteles ca accesul trebuie facut, ori de dimineata devreme, ori sambata sau duminica cand masinile grele nu circula.
Va doresc in continuare concedii placute !
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI
Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie
Scrie răspuns