Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cunosc locatia care azi se numeste laguna Albastra din 1972.
Era locul de recreere al celor din ministerul ind.Chimice, fiind administrata de UPRUC (uzina utilaj chimic).
Inainte era un loc mirific si mai ales misterios caci nu intrai in zona decat cu arajamente la partid.
L-a cumparat cineva care a dorit sa faca o zona de recreere in zona, in special pentru fagaraseni.
Si de PASTE am facut o plimbare cu bicicleta prin zona. Este placut, se pot organiza multe excursii la toate poalele Fagarasilor.
Recomand zona pentru intalnirea anuala.
de ceva vreme tot urmaresc discutia aceasta referitoare la "Intalnirea nationala"...
ca deobicei..au aparut discutii..nimic nou..
parerea mea..:membrii fondatori..asociati..deci implicit membrii cotizanti si "state" vechi.. cu experienta ar fi trebuit sa discute pe forumul dedicat lor..sa ia o hotarare si apoi sa ne informeze pe noi ceilalti ce si cum...
eu sunt convins ca s-ar fi tinut cont de absolut toti factorii ca intalnirea sa iasa ok..
in concluzie eu as inchide topicul "inatlnirea nationala "..si as deschide unul nou.."s-a hotarat unde si cand va avea loc intalnirea nationala"...abia dupa ce s-au stabilit detaliile...
repet este doar parerea mea..nu am vrut sa supar pe nimeni...
o zi minunata..
domnule Serpescu Gheorghe nu e cazul sa luati o atitudine asa de stricta vis a vis de postarile dumneavoastra , sunteti membru al Clubului RV deci nu e cazul sa dati lamuriri de fiecare data si oricui , intilnirea este a membrilor clubului... . cui nu-i convine statutul de cititor sau cel de simpatizant sa plateasca cotizatia si se poate implica si exprima cum vrea . eu personal am avut foarte mult de invatat de la toti cei care posteaza pe forum dar cei de la care am invatat cel mai mult au fost membrii vechi ai forumului
În 2-3 zile, dupa ce analizam toate ofertele, stabilim locul întâlnirii noastre.
Vom prezenta apoi programul.
Oricum, perioada va fi 05-08.06.2009.
Mai baieti. De ce cand cineva posteaza o tampenie nu-i spuneti ca-i tampit? :lol: :lol: :lol: Probabil @dan tautu lucreaza intr-n domeniu cu spagi si vorbeste din experienta sau....sufera de sindromul "capra vecinului"! :lol:
Spaga se da in rulote noi daca sunt sub 50 participanti iar peste 50 de participanti se dau spagi in campere, tot noi noute. :D
Suferim de scenarita cronica fratilor.
Daca n-aveti nimic constructiv de adaugat de ce postati? taci, citesti, daca vrei participi la intalnire si gata.
Cu 10 lei in sus sau in jos pentru o zi de cazare cred ca nu se pricopseste sau nu intra in faliment nimeni.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Am inteles ca s-a hotarat.
Intalnirea anuala a CLUBRV din Romania la Bran.
Conditii civilizate.
In centrul tarii.
Imprejurimi, pentru cei amatori, multe si deosebite, pentru vizite, etc. etc.
Deci de 5-7 iunie la BRAN.
Sa ne intalnim sanatosi !
daca se poate o precizare mai oficiala despre locatie,daca este BRAN comunicti-ne si noua [cei fara acces la decizii]ce nr. de rulote sau campere pot participa si daca exista o lista de inscriere ar fi de dorit sa fie accesibila tuturor membrilor.
va multumesc pt. atentie si orice fel de raspuns.
DUTU DAN
Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
Un anunt in acest sens o sa faca Dl Curelea, Presedinte al Clubului; tot dansul probabil va in initia si lista cu inscrierile, asa ca, un pic de rabdare sa vedem inscrisul autorizat... :D :D
În urma analizarii mai multor oferte de organizare a întâlnirii noastre am hotarât ca aceasta sa se desfasoare la Bran, în campingul Vampire.
Perioada de desfasurare este 05-08.06.2009
Au posibilitatea de participare toti posesorii de rulote si autorulote din tara care sunt sau doresc sa devina membrii ai Asociatiei CLUBRV-RO.Nu este o conditie obligatorie de a fi membru cotizant.
Voi anunta programul si detaliile organizatorice.
Considerati acest anunt si ca o deschidere a înscrierilor care sunt nelimitate.
Va rog sa treceti numele, prenumele, localitatea , nr. de persoane si perioada de sedere.
Estimam o participare de cca. 50-60 echipaje.
Buna seara
Respect decizia luata ,dar care sunt preturile practicate de acest camping?
Am inteles din discutiile si materialele prezentate tot pe acest site ca este un camping scump.
Onoare si respect
Serban Marian.