Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
am fost duminica (29-03) in Valea Doftanei si am mers cca 2 km pe drumul forestier.
-drumul este prost cu multe denivelari dar nu impracticabil. se poate merge foarte incet fara probleme.
- zona frumoasa , aer curat , apa curgatoare in apropiere, lemne din belsug pt gratar
Primiti si rulotistii incepatori?Adica ce sa zic nici incepator nu sunt,ptr ca nu am scos-o niciodata de cind am luat-o,dar ard de nerabdare sa vad cum este.Citeva sfaturi as dori:
Inca nu mi-am rezolvat incalzirea in rulota.
Ce solutii sa gasesc,ca presupun ca este frig?Pot sa iau de undeva curent?
Cum se procedeaza cu mincarea,bautura, se pun bani la gramada,sau isi aduce fiecare ce vrea(scuze,dar fiind prima oara cind ies intr-un grup)?
Am citit ca vin si copii???sa stiu ce fac,imi iau copilul sau vin doar eu,si asta este o problema avind in vedere ca nu am incalzire??
Drumul cum este ca am masina joasa si mi-am pus si jentile din aliaj sapt asa?
Vremea?
Daca mai exista ceva ce ar trebui sa stiu va rog sa imi cominicati,sa intr-un si eu in rindul lumii
Astept raspunsuri si mi de multumiri anticipat.
in ce sens nu ai caldura? Vremea se anunta buna, 16-18 grade sambata si soare. Noaptea s-ar putea sa fie mai frig, curent nu vei avea de unde, poate de la un generator. Noi venim cu bebe (2ani) si vor mai fi si altii, trebuie doar sa iti rezolvi cu caldura! Cat despre faptul daca primim si incepatori fiecare am fost la randul nostru asa...si orice prieten nou este binevenit!!! Asa ca rezolva cu caldura si hai alaturi de noi!!!
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.
TEL: 0722.672.011
EMAIL: ralucapui@yahoo.com
Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Nu am cum sa rezolv cu caldura pina vineri,ptr ca este totul demontat,nu am butelie,ceas la butelie,am inteles ca mai imi trebuie si un furtun...
Intrebam de curent ca mi-as lua un calorifer electric,daca este prea frig...
Daca aveai probele facute la Truma (incalzire) iti puteam trimite cu baietii din Bucuresti un ceas de 50mbar si un furtun, dar daca nu esti convins ca merge, e un pic mai greu
Daca gasesc pe cineva cu un generator,si imi da curent cit sa fac putina caldurica ptr fica mea,contra cost binenteles,imi fac bagajele de acum,daca nu gasesc pe nimeni...nu stiu ce am sa fac.
Oricum o sa notez numarul de tel al tau si te sun cind trec de Metro Blejoi sau vin direct la tine si ai asteptam pe ceilalti colegi care mai vin.