Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nu, n-am vrut sa spun sambata la pranz, pt ca atunci suntem in "plin avant muncitoresc".
Duminica dimineata venim sa verificam cum ati dormit, ne jucam un pic in zapada si plecam impreuna spre casa.
Si daca ma gandesc un pic la "nevoile" de la Trei Brazi, poate beau si-o bere(neaparat rece).
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Ce veste super...numai sa nu ramanem inzapeziti...noi oricum ne-am hotarat sa venim fara puiul cel mic...e prima iesire si emotiile sunt mari...si mai e o treaba...doar e ziua indragostitilor si noi mai vrem un fratior pentru Vladut... :lol: :oops:
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.
TEL: 0722.672.011
EMAIL: ralucapui@yahoo.com
Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Bebe are 7ani si 4luni si celalalt bebe (ALINA) are 21ani si nu mai serveste cu taticul deoarece in cel mai scurt timp va iesi si ea cu rulota pe care i-am dat-o in primire.Astazi o sa pun si pozele .Astept sa vina cu prietenul ei de la facultate ca se pricepe mai bine decat mine la calculatoare. :lol: :lol: