Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
vrem si noi sa venim 2 familii si un copil
fam vilcu sorin si liliana = elisa
fam golea mihaita si marinela
suntem din tecuci,detinem o rulota hobby prestige 445 +vw golf 4 variant
am completat adezuiunea catre clubrv nu am platit inca nici o cotizatie ,speram ca organizatori sa inteleaga acest fapt si dupa prima intilnire promitem ca nu vor fi restante .
ma intereseaza daca pot rezerva o camera ,un nr de tel al locului de cazare exista?
mutumim :P
Pentru colegii care vor sa rezerve camere la Cabana din Statiunea "Oglinzi",sint rugati sa
ia legatura telefonic cu Doamna Maria administratorul Taberei,tel:0730/330902,0233/662281
sau 0233/663666.Dupa cum am postat mai sus 1 pat=29RON/noapte.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Buna seara
Sunt Preda Nicu persoana de contact din Tg. Neamt .Am citit toate mesajele dvs. cu privire la intalnirea din data de 01.12.2008 si ma simt onorat de aprecierile facute .
Va stau la dispozitie cu raspunsuri la toate nedumeririle dvs.Sper sa va simtiti bine in zona si sa reveniti ori de cate ori aveti posibilitatea .
Venim si noi, 2 familii (LiviuA si Pertre Giuglea) daca iubitzii nostri sefi se vor indura de-un liber.
Sosire in 29 nov pt camera.Radu, pt rezervarea cazarii inteleg ca rezolvam individual, nu?
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Nicu Preda
Pentru D.nul Liviu + 1 sa inteleg ca veniti fara rulota si doriti o rezervare pentru doua camere .
Daca este asa puteti lua legatura personal sau prin mine.
As ruga pe toti participantii sa treaca in lista daca vin sau nu cu rulota si daca au nevoie de cazare pentru cate camere pentru ai putea informa pe cei de la cazare in mod corect.
Nicu Preda pt.d.nul Vilcu
Voi transmite solicitarea dvs. pentru 29 , 30.11 si 01.12 trei nopti daca nu este corect va rog sa raspundeti pentru rectificare