Vacanta 2008 Tarile Scandinave

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

aa
Fişiere ataşate
Preikestolen3 Daca nu esti cuminte aici te arunc!!!.jpg
Preikestolen3 Daca nu esti cuminte aici te arunc!!!.jpg (71.17 KiB) Vizualizat de 3584 ori
Preikestolen5.jpg
Preikestolen5.jpg (73.34 KiB) Vizualizat de 3583 ori
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

aa
Fişiere ataşate
Preikestolen8 Pantofarii.jpg
Preikestolen8 Pantofarii.jpg (89.46 KiB) Vizualizat de 3572 ori
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

aa
Fişiere ataşate
Preikestolen In asteparea mancarii, la o bere (de 8 euro).jpg
Preikestolen In asteparea mancarii, la o bere (de 8 euro).jpg (95.07 KiB) Vizualizat de 3852 ori
Capsuni si fragute.jpg
Capsuni si fragute.jpg (87.16 KiB) Vizualizat de 3852 ori

George Marcu @ maurice
Dan Cilan
Membru forum
17

Re: Vacanta 2008 Tarile Scandinave

Mesaj de Dan Cilan »

Frumos Maurice , foarte frumos !Aveam o dilema :anul viitor sa fac turul Balcanilor ( Serbia , Slovenia , Croatia , Albania , Macedonia , Grecia , Turcia ) sau sa fac turul Scandinaviei.Cred ca m-ai facut sa ma hotarasc de anul asta unde voi merge vara viitoare !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Si noi tot acolo vom merge la anul. Pana si nevasta care este oraseanca convinsa a zis ce Paris, ce Coasta de Azur, tot aici venim.
Daca toate merg asa cum vrem noi o sa mergem prin Finlanda, la Mos Craciun si la Tromso sau de ce nu la Capul Nord. Poate chiar mai devreme, sfarsit iunie inceput iulie sa prindem noptile albe. Nu stim cum sa facem sa "sarim" peste drumul pana acolo pentru ca este al naibii de departe.
Am merge acolo pentru natura, natura nealterata de prezenta umana. Orasele sunt sub oricare din cele vizitate de tine anul asta, inclusiv Oslo, Malmo sau Goeteborg pline de emigranti. In Goeteborg am vazut doua fete ale orasului, ziua un oras linistit, curat, cu oameni la locul lor iar sambata seara un centru al orasului asemanator cu ce se putea vedea la noi cand se faceau festivalurile berii, mizerie, galagie, aglomeratie de nedescris, numai betivi (tineri de 15-25 ani) cu sticlele in mana. Cu toate astea nu am vazut nici in Goeteborg si nici in Oslo unde am prins Festivalul Multiculturalitatii (al emigrantilor stabiliti in Norvegia) pe nimeni sa se cearta sau sa se bata, sa se imbranceasca sau sa se impinga chiar daca erau beti erau euforici. Ca fapt divers, in Malmo persoanele cu cel mai comun nume poarta numele .......... Mohamed, de ce oare ???
Si mai m-as duce acolo pentru modul de a circula si lipsa stresului cu gabaritul rulotei. Pana am iesit din Romania au fost 3 accidente printre care si un camper rasturnat iar la intoarcere chiar cu doua masini in fata noastra a sarit unul din fata unei carciumii unde era o nunta pe capota unui Cielo iar la Cluj pe dealul Feleacului abia sosisera pompierii sa-i stinga masina lui Dobos. In rest, tot drumul nici macar un accident, si am mers ceva.
Sanatosi (si la punga grosi) sa fim ca le rezolvam (vizitam) pe toate incet incet ca melcul cu casa-n spinare. :D

Si am mai vrut sa spun mai demult ca nici o fotografie nu poate reda imaginile asa cum le percepe omul la fata locului indiferent cine o face (si mai ales la rezolutia asta mica si doar 100k) :cry:

George Marcu @ maurice
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

@maurice: Super pozele, super locurile.....ce mai...FELICITARI!!
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Fara cuvinte. Foarte frumoasa Norvegia.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

@maurice
Ai fost prin tarile baltice ? Eu pe acolo m-as duce!
0745634366
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Nu am fost pentru ca mi-a fost frica de strazile lor sau mai bine zis de lipsa lor. Am o cunostiinta care merge frecvent in Suedia, 7-10 ori pe an si a spus ca-i prost si mai ales nesigur drumul prin est, cea mai rapida/sigura/fara probleme ruta gasita de el in cativa ani a fost Ungaria,Austria,Germania la Rostok, ferryboatul pana la Terlleborg si de acolo inspre nord unde merge el. Din pacate nu poti afla decat mergand si vazand, la fel mi-au spus toti despre norvegia ca nu au drumuri ca vai de mama lor si nu a fost adevarat absolut deloc, ca nu au autostrazile Germaniei este perfect adevarat dar la relieful lor si practic la imposibilitatea de a construi drumuri au foarte multe si foarte netede lucru care m-a bucurat mai mult decat o autostrada pe unde trebuia sa merg in coloana de tir-uri cu 90-95km/h si fara sa vad absolut nimic, cascade, vai si munti, fiorduri, ghetari si toate celelalte. Cred ca am facut transfagarasanul nostru de vreo 5-6 ori in drumul asta. As fi mers pentru ca era si drumul mai scurt si puteam intra direct prin Finlanda asa cum am vrut initial, Letonia/Estonia la Tallinn cu ferryboatul la Helsinki. Poate intre timp lucrurile s-au mai asezat si pe acolo si la anul "scurtam" pe acolo.

George Marcu @ maurice
BELIAL

Mesaj de BELIAL »

Bravos,bravos!
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Ca sa nu se supere Dan Cilan pe noi:

Cine doreste DVD-ul cu programul ACSI 2008 in engleza ( vezi http://www.acsi.eu/en/home/l2-n144/) poate sa-mi dea adresa si telefonul si va trimit prin curier DVD-ul, gratis, nu va costa nimic.
Este foarte misto si are adresele, telefoanle, descrieri si la multe chiar poze pentru toate camping-urile acreditate din Europa.
Se pot calcula traseele intre 2 locatii (gen ViaMichelin sau orice alt program de navigatie).
Eu l-am folosit permanent cat timp am fost plecat afara si cu exceptia catorva campin-uri micute am vazut ca nu are probleme.

George Marcu @ maurice
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Merci , Maurice ! 😉
0745634366
Scrie răspuns