Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dl. Dorel Ditoiu nu mai poate sa ajunga si renunta la loc .Nr 9.
Va veni Soroiu Marian in locul sau .Este din Buzau ( membru asociat nou in Club RV ) . Are 2 copii de 5 si respectiv 9 ani .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Din pacate, o conjunctura nefavorabila ma obliga sa nu mai pot participa nici eu la acest eveniment!
Mii de regrete dar, promit ca am sa ma refac si... la urmatoarea intalnire am sa vin!
PS: cotizatia ce trebuia sa o platesc acum am s-o trimit prin Ciprian Lupu!
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Avem 4 familii care renunta din cauza unor probleme de la serviciu ( Nedelcu Maricel (IF), Ionita Bogdan (Buc ), Cojocar Daniel ( Buc) si respectiv Ciprian Diculescu(BZ) fapt pt care prin prezenta va anunt de suplimentarea listei cu 4 rulote ...
Aceste locuri pot fi ocupate de catre orice membru din acest forum care se logheaza cu nume real aici .
Ciprian 0722.227. 048
Buna seara
Am vorbit cu domnul Lupu Ciprian si mi-am anuntat prezenta (cazare in camera cu baie) pt un loc care era liber
dansul a scris pe forum ca sunt inscris iar acum nu sunt pe lista.
Vin impreuna cu sotia incepand de vineri.
cu respect
Serban Marian
Am si eu o intrebare, nu am mai fost la intalnirile club rv pana acum. Ce sa iau si eu de mancare? Banuiesc ca mancam la comun, sau fiecare cu ce are?
La bautura in schimb, vin pregatit :)
Iti iei ce vrei cand se face gratar sau ceva, aduci si tu ... Daca vrei sa bagi ceva la ceaun la fasole /afumatura iei ciolan afumat pt ca fasole aducem toti fiind buna la pret ;)
Maine seara o data ce ajungi prea tarziu ce facem afara nu stiu daca mai apuci/prinzi noaptea , iar sambata ai masa festiva servita la restaurant NU cred ca sambata se mai gateste ... ceva . ...
Mancam de obiecei la oala si aduce fiecare cam ce vrea...