Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Este corect punctul de vedere al lui Serghei! "Opozitia" nu doarme!
Sa ne stim numerele de telefon, perioadele de concediu si zona propusa, dar sa nu fie accesibile oricui.
Cred ca mai întâi trebuie sa ne cunoastem preferintele fiecaruia în privinta genului de campare. Sigur între membrii clubului se vor gasi afinitati. Eu, de exemplu, prefer hoinareala pe trasee turistice care ocolesc orasele mari, sunt adeptul camparii la malul râului, marginea padurii, în liniste si salbaticie. Bineînteles ca nu exclud parcarea într-un camping cu împrejurimi spectaculoase de vizitat.
Ideea este ca daca stim unii de altii:
- putem apela în caz de ajutor la cineva aflat pe aproape;
- ne putem aranja o întâlnire sa ne cunoastem ... la una mica, pentru ca ... "momental" toti vom fi "concediati"! :lol: :lol:
Sa ne vedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Forumul are deja pentru membrii fondatori ai clubrv-ro ului o sectiune rezervata.
Accesul la aceasta sectiune se va deschide numai catre membrii cotizanti.
Intreba cineva pe forum care este avantajul de a fi membru cotizant.
Este si acela de a se pastra confidentialitatea informatiilor personale in conditiile deplasarilor.
Acum sunt cca.30-40 de membri care se cunosc din excursii si numarul lor este in crestere.
Cat de curand, toti membrii inscrisi pe forum vor primi prin e-mail adeziuni de a fi membri cu drepturi depline in asociatia clubrv-ro.
Semnarea adeziunii va presupune achitarea unei cotizatii lunare dar si alte obligatii si drepturi statutare.

ACESTEA NU SUNT DISCUTII.....AIUREA
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Robert MIHAI
Membru forum
17

Mesaj de Robert MIHAI »

Acum, in ceea ce priveste securitatea locuintei, nu stiu ce este mai periculos:
1. faptul ca postam pe un forum niste date personale (nr de tel si/sau adrese de e-mail) si ne exprimam dorinta de a cutreiera o zona, eventual in gasca

sau

2. faptul ca rulota dispare din fata casei/blocului odata cu proprietarul + masina ptr cateva zile...in weekend sau concediu ?

Hai sa revenim cu picioarele pe pamant !
Aici ne cunoastem virtual, ne dam o intalnire la munte, la o balta de peste, etc dar nu spune nimeni sa facem schimb de adrese postale! Se presupune ca socializarea se face in natura, nu in sufrageria unui dintre noi. Si nici nu cred ca membrii acestui club isi prezinta buletinul unu - altuia in momentul primei intalniri. Sunt convins ca nici numele de familie nu este cunoscut o buna bucata de vreme.
Daca i se pune pata unui nenorocit sa-ti faca rau, sa-ti sparga casa, n-are nevoie sa intre pe acest forum .
Pe vremea cand locuiam la bloc - aveam o vecina care efectiv imi urmarea toate miscarile cand plecam/veneam cu masina, mai ales cand plecam in concediu si incarcam masina. Odata chiar am fost tentat sa o intreb - extrem de serios - daca nu stia ce facusem cu cheile, ca nu le mai gaseam ! Oare atunci cand ma vedea cu genti si bagaje + masa/scaune pliante + cort, etc, lasam impresia ca aveam bilete la teatru ? :))
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Povestea drobului de sare expusa intr-un mod....mult mai fascinant de @robmih! :D :D :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

La urmatoarea intalnire facem....BAIRAM!!!
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Ai grija ca mai întâi trebuie sa fii botezat dupa legea lor! :lol: :lol: :lol:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Sandu Toma
Membru forum
17

BAIRAM

Mesaj de Sandu Toma »

Aferim "Bei Sergiule" ca bine-ti mai sade pe divan cu narghileaua in mana.
Cat despre botezul de care pomenea Eugen ca sa nu usture iti trebuie doar un deget de vaselina...

Samson
Orice problema are o rezolvare practica
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Vaselina de la SSK!
(ca tot nu se unge)
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Daca a recuperat-o pe aia cu carea uns SSK-ul ii ajunge si de botez si de bairam si de luna de miere !!!

Samson
Orice problema are o rezolvare practica
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Spiritualilor...!!!
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Nu stiu daca sa rezolvat problema unui viitor membru ....

Salut

M-am inregistrat acum cateva zile cu ID: ignition am primit e-mail automat de confirmare, in care scrie ca voi fii contactat de ei... nici pana azi nu am mai primit vreun raspuns. Contul nu merge.
Ai idee ce se intampla ?

Ma poate ajuta cineva ?
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

sorinrec scrie:Nu stiu daca sa rezolvat problema unui viitor membru ....

Salut

M-am inregistrat acum cateva zile cu ID: ignition am primit e-mail automat de confirmare, in care scrie ca voi fii contactat de ei... nici pana azi nu am mai primit vreun raspuns. Contul nu merge.
Ai idee ce se intampla ?

Ma poate ajuta cineva ?

Aceeasi problema si la mine, mai precis nu ma pot autentifica si la anumite categorii si topicuri nu pot posta.
Ciudat ca pe topicul asta merge.M-am inregistrat in jur de 15.05.2007, si la fel ca si "sorinrec", am primit un mail in care mi se promite un viitor mesaj de activare a contului.

Santem lasati sa ne "dospim"?. (pe caldura asta cred ca o sa exageram)

Ce zici parpa, vad ca tu esti cel mai saritor pe aici (nota 10 !!!)
:shock: :shock: :shock: :shock:
Încuiat