Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Catalin Gigi scrie:................
In speranta ca vei avea ceva timp liber si pt noi asteptam sa deschizi cateva topicuri cu impresii din calatoriile tale de nomad
BIne ai venit ! frumos camper ul , am citit si dincolo..... daca accepti un sfat , iti recomand sa nu mai citezi postarea de deasupra ta mereu , nu e cazul ...
Sper sa -mi iau si eu pe viitor ceva de acest gen ( motorhome ) .... mi se pare f buna ca " geometrie "...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
OK , ne vom vedea probabil la o intalnire comuna unde-mi vei povesti cum e cu camperul :) , inca o data bine ai venit intre rulotistii si caravanistii CLUB RV ! sper sa ne cunoastem cat de curand !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut!
Sunt Gabi Dutu, din Calarasi, am 40 de ani, sunt casatorit si am o familie formata din sotie, Carmen, un fiu Tibi care este student si o catelusa Tess de 4 ani, Shitzu. Nu avem inca rulota, dar pana saptamana viitoare vom avea. Dar avem experienta in drumetii la munte si pe Dunare, dar cu cortul( de vreo 10 ani pe Dunare si vreo 5 ani si la munte). Am stat in preajma rulotistilor in concediile noastre de la munte si ne-am hotarat sa ne cumparam si noi una. Cunoastem cativa membri ai clubului si sper sa cunoastem cat mai multi.
Salutare!
Numele meu este (asa cum v-ati dat seama) Eugen Tache; alaturi de Ruxandra si Dana (de la stanga la dreapta in imaginea de mai jos) suntem o fam de trei persoane din Craiova, suntem in randul rulotistilor (cu aportul "atelajului" de si mai jos) de un an de zile si abia asteptam sa avem cat mai multe iesiri (offcamping de preferat) placute.
Fişiere ataşate
salutari de la 2MAI 2008
100.jpg (33.59 KiB) Vizualizat de 2237 ori
atelajul nostru
200.jpg (80.01 KiB) Vizualizat de 2237 ori
Eugen TACHE - Craiova
eugentache@yahoo.com FORD MONDEO 2005 170CP + CARAVELAIR B4002 1993
Bine ai venit Eugen ...
In cazul tau da ne dam seama ... daaar daca am da drumul la toate conturile gen ,,skodaoctavia,, :mrgreen: sau mercedes etc etc ...nu stiu daca am reusi sa ne intelegem )))))
Te asteptam alaturi de noi la intrunirile ClubRV ...