ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Maine (sbt 14 apr.) incepand cu ora 10 la intrarea in parcul Carol (Fantana Zodiac) mare adunare de masini vechi, frumoase, cochete, interesante... Un eveniment RCR (Retromobil Club RO)...
Woooow :o , ce pacat ca nu putem sa dam o fuga pina acolo....Pe de alta parte insa, iata dezavantajele provinciei,.... ca pe la noi tare putine se mai intimpla :( O poza/doua daca-m putea vedea si noi........ :D Multe multumiri!!!
Prima actiune a asociatiei noastre va fi ZIUA RULOTEI unde v-om prezenta rulotele pe care le detinem. Data o stabilim de comun acord, organizarea tot la Parcul Carol. Cred ca vor veni si firme de rulote, proprietari de campinguri, agentii de turism interesate etc. Ce ziceti?
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Si eu m-am gandit la treaba asta numai ca ma gandeam sa o facem undeva langa Buc si sa tina un weekend... M-am gandit sa cerem sprijinul singurului Camping din Buc. (Casa alba, padurea Baneasa)... sa dea ei locatie si curent, noi sa facem consumatie acolo si sa vina lumea la expo - picnic. Nici nu tre sa dormim noaptea acolo, lasam rulotele si venim din nou a 2-ua zi... Facem si un mic stand cu accesorii, harti cu campinguri recomandate... ar putea fi f. interesant...
Da foarte frumos .Dar nu stiu de ce imi pare cam greu de realizat.Banuiesc ca suntem la inceput si de aceea,,,...Nu inteleg de ce noi am inceput greoi.(sa lasam deoparte fitele!)
coupe scrie:Si eu m-am gandit la treaba asta numai ca ma gandeam sa o facem undeva langa Buc si sa tina un weekend... ...
Langa Bucuresti s-ar putea sa fie doar cei care au deja rulote sau Rv-uri iar alti clienti mai putin. Interesant ar fi in Bucuresti pentru ca sa afle si presa si poate TV. In acest caz si sponsorii vor veni mai cu tragere de inima si poate atragem si alti viitori RV-isti.
In legatura cu locatia.... Ce-am vazut eu acum la Parcul Carol. Astea 70 de masini care au fost, au umplut parcarea. Oamenii neinteresati de eveniment vroiau sa vina in parc si nu spun ce-si ziceau in barba ca n-aveau unde sa parcheze, treceau cu masinile printre noi toate blondele venite cu copii in parc si claxoane si hau hau noroc ca manifestarea era cu acordul politiei... A durat doar 1 ora (atata era autorizata) si cand am plecat toti o data a fost un haos... Cand prezinti o rulota mai intinzi si un cort, cand vine Bogdan Ionita cu 2 corturi+terasa+garaj pt masina ti-a blocat toata parcarea... Tre sa ne mai gandim si cui ne adresam, cei care n-au bani de benzina sa vina la Baneasa sa vada rulote nu vor veni nici la Parcul Carol, in plus evenimentul desfasurandu-se pe 2 zile ai sanse mult mai mari ca cei interesati sa-si faca timp sa vina... Una peste alta cred ca ar trebui sa ne gandim f. bine la locatie si la toate detaliile... De ex Antena 1 are sediul mai aproape de Baneasa decat de Parcul Carol, iar publicitatea evenimentului nu cred ca tine neaparat de locatie, atata timp cat e in Buc.
Salut Cosmin, Fordul a fost cam subtire reprezentat, doar 3 masini e drept ca cel verde face cat jumatate din toate masinile care au fost... Dar a fost si ceva ce te-ar putea interesa
E in stare excelenta, tapiterie originala neroasa, acoperitoarea de pe capota originala, e vopsita de 3 ani si zici ca acum a scos-o din cuptor. f. misto. mot 2,3 V6 echipare Ghia, mai e si de vanzare 5000 E. Mie mi-a placut...