Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bun venit Daniele in randul rulotistilor ClubRV ! :D
Ar trebui sa tii cont de faptul ca o rulota "scoasa din iarna" este mult mai scumpa decat in lunile Octombrie-martie ...
P.S. Intra in Panoul utilizatorului - Profil si completeaza-ti Locatia sa stim si noi de unde scrii !
Am deosebita placere sa fac parte din aceasta frumoasa comunitate, desi va urmaresc de mai bine de un an de zile.
La sfarsitul lui martie va sosi si “bijuteria†, un Camper integrat Bavaria Fjord I741LGJ , comandata anul trecut in august la Salonul Dusseldorf, aleasa dupa cativa ani de documentatie, analiza si… multe vise. Visul familiei de a avea o vacanta in libertate totala, in care decid cand si unde sa stau fara cosmarul de a-mi irosi momentele de relax cautand hoteluri decente in zone fermecatoare.
Se spune ca viata nu se masoara prin numarul de respiratii, ci prin locurile si momentele care ti-au taiat respiratia...
Va doresc drum intins tuturor, plin de experiente deosebite, impartasite aici, printre cei care au ales calatoria ca un alt mod de viata!
Bine ati venit in familie !!
Sper sa va avem alaturi nu numai pe forum ci si la iesirile organizate de club .
Fumos spus ;
Pasla Emil scrie:Se spune ca viata nu se masoara prin numarul de respiratii, ci prin locurile si momentele care ti-au taiat respiratia...
Eu va doresc sa aveti parte cu frumoasa ,,bijuterie,, de cat mai multe momente descrise mai sus !!!
Va asteptam si la topicul ,,RV meu ,, sa va admiram ,,bijuteria,, ...sa o stapanaiti sanatosi !!
Bun venit in randurile asociatiei Clubrv ! Intr-adevar grupul rulotistilor si camperistilor moldoveni este in crestere. Speram ca pana de Paste, frumoasa "bijuterie" sa ajunga in posesia dv. si daca nu aveti inca nimic programat pentru sarbatori poate ne intalnim pe pajistea de la M-rea Secu sau la coada lacului Bicaz pentru a face cunostinta cu o parte din colegii nostri rulotisti.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ma bucur ca sint aici. Prietenii imi spun Cosmin dar mama imi spunea Marcel . Alegeti !
Am in ,,dotare " un Ford focus 1,8 l Diesel si o rulota tip ADRIA nu foarte noua dar destul de eleganta.
Bine ai venit in familie ...deci si noi tot Marcel iti spunem :D . Sa nu uiti ce am vorbit la telefon ...esti asteptat sa povestim la focul de tabara ....
Salutare tuturor si bine v-am gasit.
Ma numesc Bogdan si sunt din Bucuresti. Am o rulota Beyerland Vitesse pe care am poreclit-o " Melcul".
Anul trecut n-am prea reusit sa ies cu ea, dar anul asta am in plan muuuulte weekenduri pe care sa le petrec in aer liber.
O "remorchez' cu ajutorul unui Vito 639 sau cu ajutorul unui Pajero( mai rar ca-i benzinar:))).
Sper sa ne vedem si in viata virtuala si in viata normala la o bere rece si un gratar in mijlocul naturii.
Va multumesc ptr ca m-ati acceptat in clubul vostru.
Numai bine tuturor.
Bogdan
Bine v-am gasit,
Ma numesc Sorin Nicola si locuiesc in Craiova. Din decembrie sunt posesorul unei rulote Caravelair Bamba 365, pe care o sa o pun in miscare cu o Astra Caravan 1.6, 16V. Pana acum nu am avut ocazia si sper sa o am cat mai curand, desi la legea pe care au dat-o ieri am inceput sa fiu pesimist in privinta calatoriilor prin tara.
Va doresc numai bine si sa ne vedem in mijlocul naturii.