ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca se poate, eu vreau biciclete 1,2,3 cate te induri sa-mi aduci... :D :D. O sa vorbesc cu Bogdan sa-i dau detalii... Mai vreau ceva, un GPS ca lumea dar fara soft instalat ca ala ajunge sa fie jumatate din val. lui... O sa te sun sa-ti mai spun ce si cum... Ii dau banii lui Bogdan... Multumesc.
Am eu suporturi pentru 2 biciclete ce se fixeaza pe masina... Acuma, cum vrei daca te temi sa nu se zgarie si alte alea nu e nici o suparare, rugamintea mea e numai daca se poate, ca sunt constient ca sunt mari si incomode... Suport de bici pentru rulota iti gaseste Bogdan acolo pe nimica toata, dar daca tu nu pedalezi n-are rost sa-ti iei...
Cum faceti vii tu dupa Bogdan (ca atunci ne si vedem) sau vine el la tine?
Misu,prin Romanica ta o bici buna e vreo 500 ron.Acolo,chiar si noua si acelasi model sigur e mai ieftina.Chiar si made in PRC. Iar de SH sigur sunt la ...ceva euro,sub 50,cred.Vad acolo daca se merita sau nu. Mircea....si pedalez si vaslesc si motoresc,etc La iesiri...nu fac focul si nu prea fac gratare.Consider ca am facut destule! :D :D :D Despre biciclete,ne conversam de acolo.
Terminati cu PRC... De aceea vreau de acolo ca piata noastra e plina de PRC si RO iar ceva ca lumea costa cat nu face, eu am 100+ tre sa ma tina si sa ma duca fara sa ma doara-n fund, am vazut niste Batavus si alte alea (la 50-100 E) de mi-au cazut pedalele... asa ca daca se poate si e loc cred ca e cea mai buna solutie... Multumesc Sergiu te sun maine...
Sarbatoarea Reînvierii Domnului sa ne faca sa întelegem ca suntem fericiti si sa ne lumineze cugetul sa ajutam pe cei napastuiti. Sarbatori fericite! Hristos a înviat!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului, sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va incalzeasca sufletele si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Sarbatori fericite !