ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
daca doriti sa va aduc ceva , in afara de "coif de buda" :D care oricum voi lua , dati mesaj pe 0744683884 care are roaming < tel lui bogdan dobrovat> @belial - o sa iti aduc lampi de gabarit , confirma cu mesaj !!! - pina vineri max ca plec inapoi
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Belial, Ei au plecat ieri seara dupa ce s-au hotarat ieri pe la pranz asa ca acum sunt probabil deja acolo si nu iti pot vedea mesajul. Da-i sms pe nr de tel din mesajul de mai sus cu codul de produs ca sa stie exact ce vrei...
Ultima oară modificat 21 Mar 2007, 20:38 de către Mircea Ionescu, modificat 1 dată în total.
Propun sa ne mai certam un pic!!! Pe orice!!! :D :D :D Ca se scrie mai mult cand ne certam!!! :D :D :D Hai...sa-mi dea cineva un motiv mic si simplu!!! :D :D :D
:!: Noul "lider" in clasamentul general al numarului de mesaje scrise este domnul Sergiu Parpaneata! :!: Toate bune si frumoase,dar n-am inteles o treaba :?: Cum adica "ocupatia:rulotist sef" :shock:
@belial-iti aduc lampile dupa paste , acum nu am avut timp sa trecem pe la mag de piese de rulota , am avut doar 2 zile juma la dispozitie si se cumparara 4masini si 3 rulote din zone diferite ale Germaniei , record nu? :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Marti dupa Paste plec cu Bogdan D in Olanda.Daca vrea cineva ceva,aveti nr de tel.Va aduc la preturile de acolo.Asta ca sa vedeti ce inseamna preturi de acolo. :D :D :D Ca se mai laudau unii si nu era asa!!! :D