Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Ma poate ajuta cineva cu un tub CO2 mic?
Pentru acvariu :).
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

:(
Ultima oară modificat 27 Oct 2007, 23:46 de către Luidort Peti, modificat 1 dată în total.
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Peti m-ai dat pe spate cu pozele astea... Jos palaria, parca nici nu-mi vine sa cred ca sunt facute de tine. Numai pe la National Geographic am mai vazut asa poze misto... Ar trebui sa-ti faci o pagina veb unde sa le postezi, e pacat de ele sa nu le impartasesti cu ceilalti...
Pascu Liviu
Membru forum
18

Mesaj de Pascu Liviu »

[quote="parpaneata"]Unde sunt prietenii mei care vroiau sa schimb rulota ptr manerul ala pierdut??? :D :D :D Hai sa va arat ce minunatie a reusit Nicu Parau sa-mi faca!!!
Imagine
O mai schimb??? :D :D :D[/quot
NU AI INTELES NIMIC .
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

De la 200 la 300 km/h in 9.4 sec

http://www.dailymotion.com/video/x157l2 ... -top-speed

Cum i-ar sta cu o rulota dupa el???
Delirez...
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Uite ca mai aparem si pe alte site-uri!!! E de bine!
"RV = recreational vehicle. Deplasarea cu RV-ul este cea mai ieftina forma de turism. Militam pentru creerea unei gandiri noi atat a cetatenilor cat si a autoritatilor din domeniu cum ca itinerantii cu casa in spate sunt turisti de 5 stele zic ei.
Un club si o initiativa foarte tinere dar care promit: www.clubrv.ro "
De pe pagina http://dordeduca.ro/newsletter/?id=1005
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

La tastatura de la laptop,atunci cand ceva butoane nu mai functioneaza decat la apasare tare....cum o curatati?
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

Pai ori schimbi membrana tastaturii(o chestie care se afla sub taste) la unele modele, ori la altele care au butoane independente.. schimbi laptopul..depinde de marca .Unele se rezolva ieftin altele..,, mai bine cumperi altul".Mie mi-au cerut pe un sony (nu mai mergeau unele taste...apasai in draci) vechi de 3 ani 800 lei schimbat si curatat (de ..fanta varsata la greu pe tastatura...).Asa ca am scapat de el ,adica de laptop,copilul a ramas dar a schimbat fanta cu pepsi..
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Am uitat sa va spun ca iar am fost la Dubova. :D Am gasit doua locuri super ptr asezarea unor stacaravane.Sunt ale unor particulari care nici nu vor sa vanda,nici nu fac nimic pe locurile alea.Nu i-am gasit sa vorbesc cu ei despre o asociere ceva dar le-am lasat vorba.In una din locatii se pot pune in stil terasat,pe etaje,cu panoramarea Cazanelor Mici si Mari,cu Dunarea curgand la cativa metri,cu posibilitatea construirii unui pontou pe flotoare....superb.Ar incapea trei stacaravane sau patru,fara a mai ramane loc de parcare.A doua locatie ar fi pe o limba de pamant,loc superb,ramas pe unde a fost odata Dubova cea veche,inainte de construirea Portilor de Fier.E si o coliba...casa veche de chirpici,ce da un aspect mirific locatiei.Panorama e la fel de placuta,de asta data privind intrarea in Cazanele Mari.Acolo ar intra mai multe si ar fi loc si pentru vreo sase,sapte rulote. Va mai povestesc.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Salut Sergiu,

Asteptam cu nerabdare, pare interesant, ce bine ar prinde o intilnire acolo 8)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Maine plec iara!!!! Tot la Dubova!!! Doritorii ma gasesc in golful dintre Cazane.N-aveti cum sa ma ratati ptr ca treceti pe la "poarta" rulotei mele!!! :D :D :D Plec maine pe la 12-13 si stau pana duminica pe la 16-17.Cine vine...fac cinste cu un salau!!! Si un sprit de vin alb,sa mearga cu pestele!!!
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

@BEBE PLEACA IN GERMANIA!!! LA NOAPTE!!! DACA VREA CINEVA,CEVA.....
Încuiat