Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

@Mircea Este singura poza pe care am gasit-o si din pacate este facuta cu telefonul mobil!
Imagine
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Ce avem noi membri platitori?
Avem un forum privat,in care discutam d-ale asociatiei,in care discutam intre noi ptr ca ne cunoastem personal! Ne-am vazut macar odata! Contribuim cu bani putini pentru a dezvolta in primul rand pagina asta,apoi ptr a ne face cunoscuti atat in tara cat si in strainatate,iar mai apoi,pentru a putea organiza intalniri comune atat in tara cat si afara.Sti bine ca fara bani nu se prea poate face ceva.In principiu vorbim de viitoare intalniri dar,crede-ma discutiile mari aici sunt.Acolo facem "bashcalie" unul de altul ptr ca suntem mai apropiati! Nu pot sa scriu aici in "vazul lumii" ce scriu acolo.Adica ceva "deocheat" ca nu da bine! :D
Asta e Misu.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Fiind prea multa tensiune....ies cu rulota! Plec pe Dunare in zona Dubova,imediat dupa sculptura lui Decebal,pentru cunoscatori.Daca are cineva chef....sunt acolo si promit ca dau primele beri! :D Sper sa nu sufle vantul asa tare ptr ca vreau sa stau pe malul Dunarii.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

parpa iti tin pumnii sa ai vreme cit de cit buna , dar dupa prognoze....ai plecat sa dai la peste?
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

Mesaj de Florin Dumitrescu »

@ Parpa, Drum bun si fir intins! Vezi ca vine vijelia! S-ar putea sa-ti stinga Truma si Stii TU!
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

:lol: :lol: :lol: parpa vezi sa nu "suceasca" si parabolica :D
Marcel Gheorghe
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

PRP Mai uita-te o data la rulota rasturnata a lui ne-a Mihai inainte sa pleci... Vezi unde te campezi sa nu te pescuiasca sarbii...
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

:lol: :lol: :lol:
Marcel Gheorghe
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Unde sunt prietenii mei care vroiau sa schimb rulota ptr manerul ala pierdut??? :D :D :D Hai sa va arat ce minunatie a reusit Nicu Parau sa-mi faca!!!
Imagine
O mai schimb??? :D :D :D
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Domnule Parpaneata!
Au ajuns Pandurii in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal,iar Otelul dupa un meci memorabil cu Steaua au iesit din Cupa?
Rusine sa va fie :evil:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Soarta domnule!!! :D :D :D Lasa ca,intradevar a fost un meci memorabil,iar eu,sincer,am tinut cu voi! De foarte mult timp nu am vazut la noi un meci asa frumos.Peste cateva luni de acomodare,cred eu,va veti descurca mult mai bine.Pandurii merge mai departe pentru ca lumea e inca speriata de mineriade!!! :D :D :D Sau fac matrapazlacuri!!! :D :D :D Nu stiu!
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Mineriade?Hai? :shock: :!: :?:
Încuiat