Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Geo Comanac
Membru forum
15

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de Geo Comanac »

Cu ceva intarziere, dar ne prezentam ca fiind familia Mihaela si Geo Comanac. Avem si doua fiice, prima la master in Lyon iar ,,cea mica" in primul an la Energetica in Iasi, care bineinteles, nu mai vor cu noi.Rulota o avem din 2009, cu doua concedii in UE si cateva iesiri in tara.Suntem pasionati de calatorii , in special la munte, lacuri si pentru perioade mai scurte la mare.Iarna nu iesim cu rulota, prefer sa merg la schi.Suntem un pic cam solitari, dar nu excludem iesirile de grup(am fost la parada baloanelor)
Am considerat foarte utile sfaturile si experientele de pe acest forum,si recunosc ca au fost surse de inspiratie.Va multumesc ca existati si va doresc tuturor iesiri cat mai frumoase!
RAV 4 D-4D & HOBBY 425/1993
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Bine ati venit .
Va multumesc de aprecieri si sa ne vedem sanatosi !
Ma bucur ca aproape toti membrii imi asculta sfaturile si trec pe la acest topic asa cum o cere regulamentul :mrgreen: .
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

Buna ziua, ma numesc Andrei Stanciu, am 33 ani, insurat, vanzator, consumator de distractie si sunt de partea celor off camping. sunt posesorul unei rulote Caravelair Bamba, viewtopic.php?f=98&t=4498
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Marcu Stefan
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 30 Mar 1983

Mesaj de Marcu Stefan »

Buna ziua, ma numesc Marcu Stefan am 29 ani ,sunt din Bucuresti,detin rulota din sept 2010(Knaus Sudwind) si o trag cu un Kia Sorento.
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Bine ati venit !!
Speram sa ne si vedem la una din iesirile clubului !!
Vant din spate :mrgreen:
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Bine ati venit....Stefan ,,,, si Andrei ! Ne bucuram pt ca suntem din ce in ce mai multi pasionati ai rulotismului prezenti aici !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
George Gheorghe
Membru forum
14

Mesaj de George Gheorghe »

Buna ziua.Ma numesc Gheorghe George si am 43 de ani.Ceilalti membri ai familiei sunt:Cristina,sotia,David si Iustina copii,in virsta de 12 ani(Gemeni).Suntem posesorii unei rulore recent achizitionate,Burstner Holliday 431,fab.1993 pe care o plimb cu o Skoda Octavia.Aceasta fiind cea de a doua rulota,deoarece prima devenise neincapatoare.O parte dintre dumneavoastra ma cunosc de la Baile Boboci din 2011.Ca si ocupatie impreuna cu sotia lucram la Porsche vest1,respectiv Porsche vest2,eu in calitate de Tehnician service si sotia casier.Ne plac iesirile off camping,sportul sub orice forma,muzica buna etc.Adica suntem normali :D ,parerea mea....Sper sa participam la cit m-ai multe iesiri anul acesta.salutari si sa ne vedem sanatosi.
Skoda Octavia+Burstner Holiday 431-George-Cristina si gemenii- 0731690722
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Ahaaaa deci faci parte din clanul de la Boboci :D ...bine ati venit si speram sa ne revedem in aceeasi locatie minunata ... sau de ce nu si in alta parte ....
Eu am o vorba ,, Si in parcare la Carrefure numai sa ne vedem ,, asa de mult imi doresc sa ne vedem noi cu rulotele noastre ...

si pt o readucere aminte ca frumos a fost ;
viewtopic.php?f=101&t=4701

poate anul acesta va iesi cel putin la fel de frumos .....astept coltul iebii ))).
George Gheorghe
Membru forum
14

Mesaj de George Gheorghe »

Cu multa placere,m-ai ales ca astpt cu nerabdare sa ies cu noua rulota,si sa retraiesc acele zile placute in care m-am simtit intadevar ca intr-o familie,m-ai putin regretatul incident cu Sorinel Sava.stima.
Skoda Octavia+Burstner Holiday 431-George-Cristina si gemenii- 0731690722
vladutu77
Membru forum
14

Mesaj de vladutu77 »

Ne numim Vlad,Ramona si Ilinca si mai asteptam pe cineva prin mai :), locuim in Piatra Neamt si suntem fericiti ca ne-am luat rulota...un HOME CAR RALLY 362 din 87 (ne-am chinuti sa o inmatriculam,dar a meritat),n-am realizat decat o singura iesire la mare dar a fost super pentru anul trecut.De remorcat o luam dupa un renaul megane disesel de 1.5.Speram ca viitorul ne va face sa mai aparem pe aici cu noutati...Spor in toate si mai ales drum bun cu vant din spate...
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bun venit intre membrii Familiei ClubRV !
Daca mai asteptati "pe cineva" prin mai, inseamna ca prin Iulie-August o sa iesiti din nou la plimbare...dar cu efective mai mari !
Va uram numai bine si asteptam vesti in luna mai ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
DanielaViorica
Membru forum
13
Data nasterii: 30 Dec 1946

Mesaj de DanielaViorica »

Buna ziua si imi pare grozav de bine ca v-am gasit!
Nu prea sunt familiarizata cu discutiile pe forum, am fost si plecata dar... in fine, sper ca scriu prezentarea la rubrica potrivita:
Atentie! incep:
Ma numesc Daniela Viorica Popescu, sunt casatorita - sotul meu este Lucian (normal, tot Popescu). Amandoi suntem acum "tineri pensionari" la frageda varsta de 65 ani: eu am absolvit Institul Politehnic - Fac. Electronica si Tc. iar sotul meu, mai harnic Electromecanica Brasov, apoi ASE si in final Facultatea de Drept.
Suntem pasionati de calatorii (doar de aceea am luat si rulota) si incercam sa facem cat mai multe mai ales ca acum... avem si timp. Iarna, incercam sa fim si putin sportivi si mergem cam 2 saptamani la ski iar in 2011 am combinat skiul cu sarbatorile de iarna.
Am dori mult sa ne intalnim si direct, nu numai prin intermediul calculatorului, cu ceilalati prieteni din Asociatia ClubRV si speram ca primiti la intalniri si posesori de rulote antice - noi avem un Chateau 320, vorba Coanei Chirita - nou nout ... cam din 1978!! - unde pot vedea programul intalnirilor 2012 si cum se procedeaza pentru participare?
Inchei acum ( e si cazul nu?), cu salutari tuturor excursionistilor - cort, masina, rulota, orice numai excursie sa fie!) Daniela Popescu
Scrie răspuns