NU pot sa-l banez pt. ca m-a jignit pe mine in mod direct si as fi subiectiv daca as face-o .
Mai mult decat atat daca omul asta gandeste si si-a pemis sa scrie asta
..am preferat decat sa am un dialog cu dansul , ceea ce nu voi mai face pt. ca e sub demnitatea mea sa raspund la asa ceva ...Marius Dulcu scrie: ↑22 Mai 2019, 10:13 sunteti condusi si manipulati constant de o persoana (sau un grup de persoane). Si asta doar cu pachetul electoral clasic („mega intalnirile” organizate de liderul suprem care va ofera galeata cu laturi in care va scaldati).
Ramaneti sa roadeti ciolanul oferit de liderul suprem. Nu doar in asociatie ci si in viata de zi cu zi. Dar atentie! Veti ajunge la os. Si nu mai e asa placut. N-as vrea sa zic ca va trebui sa-l sugeti (ca suna urat). Dar va trebui
....cum spuneam am preferat sa invit la calm si i-am rugat pe toti sa se opreasca !
...daca vor mai apare jigniri si dupa ce am facut acest lucru ca o dovada de cocnciliere o sa incerc sa iau masuri dar nu de cenzura si de eliminare.... pt ca oamenii trebuiesc sa fie lasati sa se exprime...
Ca unii jignesc cand se exprima sau isi permit mai multe decat ar trebui ...aici mai tine si de educatie... Eu nu -mi permit sa fac edicatie nimanui aici , iar cand sunt implicat direct in fapte si in discutii nu cred
ca e corect sa iau eu masuri pt. ca atunci n-as mai fi obiectiv ar fi pe fata subiectivitate ... n -ar fi corect...
Va invit din nou la calm.. Eu am trecut peste.... chiar daca m-a jignit nu o sa raspund cu alta jignire cu cu expresii cu supt si ce ati vazut pe acolo ... Oamenii asteapta altceva de la mine NU ASTA . Am sa ma concetrez pe postari turistice mai mult. .. rulotistice.