Vrem o tară ca afara? Sau nu!

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Vrem o tară ca afara? Sau nu!

Mesaj de Lupu Ciprian »

@SergheiDIN
NU pot sa-l banez pt. ca m-a jignit pe mine in mod direct si as fi subiectiv daca as face-o .
Mai mult decat atat daca omul asta gandeste si si-a pemis sa scrie asta
Marius Dulcu scrie: 22 Mai 2019, 10:13 sunteti condusi si manipulati constant de o persoana (sau un grup de persoane). Si asta doar cu pachetul electoral clasic („mega intalnirile” organizate de liderul suprem care va ofera galeata cu laturi in care va scaldati).

Ramaneti sa roadeti ciolanul oferit de liderul suprem. Nu doar in asociatie ci si in viata de zi cu zi. Dar atentie! Veti ajunge la os. Si nu mai e asa placut. N-as vrea sa zic ca va trebui sa-l sugeti (ca suna urat). Dar va trebui
..am preferat decat sa am un dialog cu dansul , ceea ce nu voi mai face pt. ca e sub demnitatea mea sa raspund la asa ceva ...

....cum spuneam am preferat sa invit la calm si i-am rugat pe toti sa se opreasca !

...daca vor mai apare jigniri si dupa ce am facut acest lucru ca o dovada de cocnciliere o sa incerc sa iau masuri dar nu de cenzura si de eliminare.... pt ca oamenii trebuiesc sa fie lasati sa se exprime...
Ca unii jignesc cand se exprima sau isi permit mai multe decat ar trebui ...aici mai tine si de educatie... Eu nu -mi permit sa fac edicatie nimanui aici , iar cand sunt implicat direct in fapte si in discutii nu cred
ca e corect sa iau eu masuri pt. ca atunci n-as mai fi obiectiv ar fi pe fata subiectivitate ... n -ar fi corect...

Va invit din nou la calm.. Eu am trecut peste.... chiar daca m-a jignit nu o sa raspund cu alta jignire cu cu expresii cu supt si ce ati vazut pe acolo ... Oamenii asteapta altceva de la mine NU ASTA . Am sa ma concetrez pe postari turistice mai mult. .. rulotistice.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Ciprian Rosca scrie: 22 Mai 2019, 12:14 Indemn la intelepciune, la calm, la colegialitate si sa nu uitam ca vine si ziua cand ne vom intalni in vreun camping.Ce facem atunci? Ne incordam unii la altii in loc sa bem un spritz impreuna?
Da,ne incordam unii la altii pentru ca in lumea asta ,,domnia si prostia se platesc", si domnul Dulcu se pare ca are rate destule de platit si vad ca se si incordeaza,da serios serios nu gluma.
Pai ce facem,aici ne dam cocosi si cand ne intalnim ne pupam pe gura ?!!!

Nu sunt genul asta de om.

Domnu Dulcu, de obicei vreau sa stiu ce /cine este acel om cu care stau de vorba.
Daca descopar ca este un neica nimeni caruia ii place sa se bage in seama , reactionez ca atare .
Problema apare cand descopar ca omul ala nu este chiar un ,,carpa-n cur" ,este tanar (open mind),mai are si studii si realizari (cazul dumneavoastra)....De aceea nu inteleg inversunarea ,rautatea,placerea de a jigni gratuit ?!!
Nu astept un raspuns ...si nici eu nu voi mai posta pe aici.

S-a aveti o zi buna . Sincer ,acum nu glumesc.
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Acolo unde X (sau Y) vede agresiune clara, insulta (si cere ban imediat, definitiv si irevocabil), eu vad doar pripeala si lipsa indemanarii necesare cititului si scrisului de mesaje pe forum (sa ierte repetitia cei carora le-am transmis deja asta, in dorinta de a calma spiritele).

Va rog insistent (slujba moderarii), ca, atunci cand vi se pare ca cineva isi permite prea mult (incepand cu o ironie nevinovata si terminand cu expresii ca "supt osul", sau chiar mai grele), sa nu va pripiti cu raspunsul (evident ca "pe masura", sau chiar si mai vartos); luati in calcul ca nu ati inteles bine ideea, iar un raspuns exagerat va conduce la escaladare!

Daca vreti sa insistam si sa detaliem, avem exemple din belsug, pentru ca multe dintre discutiile recente au degenerat de pomana!

Opriti conversatiile directe, ma ofer sa intermediez si sa explicitez in cheie amicala!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Mesaj de Marius Dulcu »

Domnilor afectati: va rog sa derulati post-urile si sa vedeti cine a inceput ofensele. Nu va mai „mironositi” atat. Dintr-un subiect important asupra imaginii noastre (a clubului), ati ajuns la atacuri directe la persoana. Din lipsa de replica sper.

Lucian, te-ai simtit liderul suprem? Ar trebui sa te bucure asta, nu sa te ofenseze ... direct. Felicitari ca reusesti sa controlezi foarte bine situatia. Intr-adevar, e in contradictie cu „demos cratos-ul” tau. Te-ai regasit destul de rapid, cu toate ca nu ma refeream tocmai la tine. Nici nu stiu care sunteti mai lideri dintre voi.

Parca ma vad pionier ... alaturi de soimii patriei...

Apropo, la AGA nu facem (sau faceti) si o parada? As avea o regie foarte buna.

Uha, uha .... inspiram, respiram, glumim, ne linistim.... umplem frigiderul, mai am loc suficient.
Fendt Saphir 495
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Florin Herciu scrie: 22 Mai 2019, 12:55 Opriti conversatiile directe, ma ofer sa intermediez si sa explicitez in cheie amicala!
Ai dreptate Florin de aceea ti-am spus si in privat chiar mai devreme ca eu nu rapsund la provocari , la jigniri sau la discutii interminabile care nu sunt constructive .
Prefer sa ma concentrez pe altceva .
Birca Dacian Mihai
Membru forum
7
Oras: Sibiu
Data nasterii: 20 Iul 1962

Mesaj de Birca Dacian Mihai »

Lupu Ciprian scrie:
Florin Herciu scrie: 22 Mai 2019, 12:55 Opriti conversatiile directe, ma ofer sa intermediez si sa explicitez in cheie amicala!
Ai dreptate Florin de aceea ti-am spus si in privat chiar mai devreme ca eu nu rapsund la provocari , la jigniri sau la discutii interminabile care nu sunt constructive .
Prefer sa ma concentrez pe altceva .
Bun! Sper ca s-a terminat cu discutiile interminabile! Asa e cand stai acasa sau la birou, ai timp si mintea e odihnita. Mai greu e de noi cei care de 51 de zile suntem plecati cu rulota prin tara.
Revenind la Costinesti, la campingul nostru drag, cine va fi acolo in 18 iunie cand voi ajunge si eu (in afara de Dan Peev care e sufletul campingului din Costinesti)?

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

Birca Dacian-Mihai, Tel. 0723/277305, e-mail: shiva@astronida.com
Rulota TEC Weltbummler din 1987 si Skoda Octavia 1,9 TDI din 2004
Există numai trei feluri de informaţie: bună, rapidă şi ieftină; poţi primi numai două dintre acestea!
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Constantin Curelea scrie: 21 Mai 2019, 19:59 Cand s-a demarat proiectul Costinesti s-a promis membrilor asociati si o transparenta a incasarilor si cheltuielilor.In contabilitate sunt doar cheltuieli si cateva sponsorizari.
Oare de ce?
Art.5 se refera la legalitate. Completa.
Ideea cu imbatranirea mintii este valabila si la promisiuni sau numai la o incredere acordata cuiva?
Am avut incredere in Ciprian Lupu!
D-le Curelea, in calitate de presedinte interimar, n-ati putea prezenta pe forum, membrilor asociati (ca multi nu vin la AGA, din varii motive) o situatie contabila cu venituri si cheltuieli (cat s-a incasat din cotizatii, din sponsorizari si Costinesti), cat s-a cheltuit si pe ce (inclusiv, dar mai ales, Costinesti) ?
Ciprian Lupu si toti ceilalti care sustineti proiectul Costinesti, n-ati inteles un lucru:
Lupu a zis ca anul trecut au fost la Costinesti cca 30 membri cotizanti, cam 1/3 din totalul pe 2018 (asa am inteles de la Lupu, ca erau vreo 100 membri anul trecut). Stim cu totii, Ciprian , cum s-a votat la AGA-Sighisoara. Ai spus: "Puteti fi de acord cu Costinesti sau nu, eu am majoritate prin delegatii, deci, gata, s-a votat!". Cei prezenti fizic, n-au facut decat sa ajute la intocmirea cvorumului.
Crezi, Ciprian, ca daca muti locatia, ai rezolvat problema? De ce n-ai venit niciodata cu o situatie contabila concreta,amanuntita, pe care s-o prezinti membrilor?
De aici apar discutiile. Daca se intruneste alt grup de membri si vor sa faca o "tabara" la munte? Si vor si ei plasa verde pt. gard, toaleta ecologica etc. ? O sa spui ca daca voteaza AGA, o sa se faca . Dar vedem bine catre ce se indreapta majoritatea din AGA... De aceea am votat maxim trei delegatii/persoana !
In ritmul acesta, multi vom parasi Asociatia, cu parere de rau. Probabil ca se vor inscrie altii, care agreeaza astfel de proiecte, dar sa nu uitam ca aceasta Asociatie nu este una filantropica, sa faca acte de caritate...I se pierde obiectul principal de activitate: promovarea TURISMULUI cu RV-ul! Si, cred ca suntem cu totii de acord, si cei cu "rulote de 2-3000 de euro" si cei cu campere " mai de soi",
ca asta nu este turism, sa stai loco cu lunile...
PS- Il rog pe Florin Herciu sa se abtina de la comentariile obositoare prin care nu face decat misto, ( chiar daca el se crede spiritual si subtil), pentru ca este "verde"!
Camper Hymer Exsis-t 588
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Maria Holom
Da ti-am inteles punctul de vedere ...
Pe privat ti-am scris despre cheltuieli neoficiale...

NU avem o situatie contabila neoficiala de prezentat membrilor de teama de a nu afisa cheltuieli la negru facute sau de nu a scrie ca lui X si Y li s-a dat ceva ( pt prestatie ) fara a fi trecuti pe un stat de plata oficial...iar situatia de acolo NU FACE OBIECTUL contabilitatii clubrv fiind doar o cheta a celor prezenti SI NU VENITURILE ASOCIATIEI.

Pt venitusi si cheltuieli asociatie avem tot la zi oficial si depuse actele de Luminita Paduraru.

NU s-au folosit banii clubului decat oficial ca sa ne ajute cu o suma modica de pana 2000 ron total facturi pe care le pot afisa ( chiar aici daca doresti nu pe privat ) sa cumparam materiale de constructii. S-a facut caminul de beton si o cabina de dus. ATAT. nimic in plus. total pana in 2000 ron intr un an .

La sedinta am prezentat exact cat si cum si cu ce total pt anul anterior. respectiv 2017.

De asemenea si acum la AGA am totalul facut de prezentat PE OFICIAL. 2018.. incusiv cu numerarul cu care am venit catre CLubrv ca sa nu fie toaleta platita din banii clubrv cum au fost si celelalte gunoiul s.a.m.d... platite de cei de acolo nu de clubrv. Adica am adus banii in clubrv cu chitanta si s-a achitat fact pe clubrv la toaleta . chitanta 1000 ron cu nr 796 din 1 aug 2018. NU a platit clubul apa sau Wc ul oamenilor.

Intre noi cei prezenti acolo din CD am prezentat situatia cu minus si plus si de fiecare data de accea si Ciprian Rosca , sau Geta cat si Viorel Grosu sau fost de acord cu ce am propus inclusiv cu plusul pe care l-am avut ca sa decidem sa luam o toaleta la final prin completarea sumei tot de catre noi ...la SEIMENI .
Personal d-lui Curelea nu i-am dus o justificare scrisa pt ca dansul nu a fost interesat de proiectul Costinesti , ceilalti au tinut aproape si au cautat sa ajute permanent... cu ce au putut de la prezenta pana la ajutor efectiv si implicare ....

Scris nu am publicat pt ca nu stiu daca e normal sa scriu cat am dat la negru lui X si Y pt vidanjare , schimbat robneti , tuns iarba si alte servicii pt care pt niciuna nu am facturi...
ca de ex am dat motocoasa la reparat la cineva sua alte cheltuieli , apa e pe numele lui NElu... om care a venit o saptamana la munca acolo localnic i-am dat zilnic ”ceva” de asemenea ”chirie” pt depozitat f multe obiecte grele si de carat... acolo si multe alte astfel de cheltuieli IN REGIE PROPRIE nu ale asociatiei...

.... DAR nici nu am dat bani de la clubrv pt. asa ceva , am dat impreuna cu bani de la oamenii prezenti.. NU AM SA PUN UN ASA TABEL NICIODATA de bani la negru....

Ca parte oficiala avem nu e asta o problema....
Chitante de sponsorizare 700 ron Ciprian Rosca si alta firma Energoconstruct 500 ron acopera de asemenea alte cheltuieli oficiale pe care nu le-am facut, dar prin amabilitatea luI Ciprian Rosca au venit acesti bani ca sa ne ajute in club... cu toate ca ne-a ajutat si neoficial adica fara sa se vada . CHitantele au nr .750 si 782 cealalta din 26 mai de la sedinta AGA.
Mai am si cu un an inainte inca 1000 ron tot de la ei de la baietii de la Barlad...(VS) care chiar daca n-au venit au dorit sa sustina ce facem ...
Chitantele de incasare de la altii ca Fim Caravans sau AUTORULOTE ROMANIA au fost pt Revista nu pt Costinesti.... 1500 ron in numerar si in banca.... ca sa ne ajute ...

Ti-am inteles punctul de vedere si ca sa nu o sa mai insist pe acest subiect COSTINESTI , probabil am sa caut o forma de asociere pt. asa ceva in privat CA SA NU ACAPARAM TOT FORUMUL , daca nu se vrea sau am sa fac o interogare in A.G.A. cel mai bine

Am inteles ca ai propus la max.3 delegatii, dar daca lumea nu voteaza sa se limiteze nu se va limita doar ca a propus cineva sau mai multi dar nu suficient de multi .
NU vreau sa plece oamenii din club, dar deja au plecat mai mult de jumatate dupa ce a ramas acest CD care n-a facut nimic pt noi in 6 luni, fapt pt care va trebui schimbat cu oameni prezenti si delegatii .

De conflicte e toata lumea satula... asta am vazut si eu .
IN AGA vin si cu tabelul cu aceste facturi de 2000 ron adunate ( 2018 ) si cu situatia in ansamblu , nici o problema .
Anul trecut in AGA n-am avut eu majoritate , a fost majoritate prin delegatiile mai multor persoane prezente ce au primit delegatii, asta ca sa nu se creada ( inteleaga ) ca eu aveam delegatii mai multe decat cei prezenti .
Birca Dacian Mihai
Membru forum
7
Oras: Sibiu
Data nasterii: 20 Iul 1962

Mesaj de Birca Dacian Mihai »

"Probabil ca se vor inscrie altii, care agreeaza astfel de proiecte, dar sa nu uitam ca aceasta Asociatie nu este una filantropica, sa faca acte de caritate...I se pierde obiectul principal de activitate: promovarea TURISMULUI cu RV-ul! Si, cred ca suntem cu totii de acord, si cei cu "rulote de 2-3000 de euro" si cei cu campere " mai de soi",  ca asta nu este turism, sa stai loco cu lunile..." CITAT DIN CE ZICE O DOAMNA

Rulotismul are un farmec aparte pentru ca permite ca cu bani putini sa ai vacante de neuitat. Cu autorulota calatoresti dintr-un loc in altul, dar in multe situatii, cand gasesti un loc frumos ajungi sa fii pieton, ca daca pleci locul se ocupa. Cu rulota esti un fel de nomad: calatoresti si cand ajungi undeva unde-ti place, campezi si locul respectiv devine ACASA pentru zile, saptamani sau luni! Si de ACASA pleci in excursii prin imprejurimi sau chiar la departare, daca rulota este in siguranta, asa cum este la locatia noastra din Costinesti!
Turism este si cu autorulota si cu rulota! Chiar daca nu faci 3000 km in 5 zile si faci 2500 in 3 luni!
Campingul de la Costinesti este exact ce ne trebuie: un loc unde poti petrece o perioada de timp in mod placut. Pentru aceasta este nevoie totusi de o echipare superioara, de off camping, pentru ca este dificil sa avem un camping ca afara cu saizeci si ceva de membri si co o cotizatie de 100 de lei. De aceea apreciez modul cum Lupu Ciprian a gestionat activitatea si doresc sa se continue in acelasai mod! In 2017 am locuit in camping 57 de zile si zau ca am facut turim!
Si totusi in 18 iunie cine va fi prezent la locatie?
Birca Dacian-Mihai, Tel. 0723/277305, e-mail: shiva@astronida.com
Rulota TEC Weltbummler din 1987 si Skoda Octavia 1,9 TDI din 2004
Există numai trei feluri de informaţie: bună, rapidă şi ieftină; poţi primi numai două dintre acestea!
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Vrem o tară ca afara? Sau nu!

Mesaj de Marius Dulcu »

Cu riscul major de a fi executat, as vrea sa soptesc o intrebare:
Cuma adica activitatea de acolo nu face obiectul contabilitatii clubului? Pai activitatea de acolo e a clubului sau ba? Despre ce vorbim? Chete, contributii, donatii, etc. De ce le filtrati prin club? De ce nu le adunati direct?

Parca spalare de bani nu suna tocmai bine. Mai ales la nivelul asta despre care discutam. Ma gandesc ca nu asta este motivul la toata mascarada. Ca doar n-or fi sume serioase.
E posibil sa ma ia paranoia. Poate am luat-o pe ulei.

Doamna Holom, parca am un dejavu. Nu mai intrebati de cheltuieli, ca sa nu fim exclusi.

Si totusi ramane intrebarea la care liderul, care-o fi acela, (sau liderii) suprem(i) care hraneste/hranesc gura poporului cu asa zisul turism ieftin, nu ne-a raspuns:
- De ce o faceti in cadrul clubului, in conditiile in care nu reprezinta obiectivele rulotistice? In conditiile in care „demos cratos” va permite sa va grupati unde si cum se doreste.

Si asta nu e o intrebare care ar trebui sa va irite. Si retineti aspectul acesta: NU SUNT IMPOTRIVA ACESTUI PROIECT. SUNT IMPOTRIVA DERULARII LUI PRIN ASOCIATIE.

Daca as mai avea un pic de sustinere, v-as spune eu ce cred ca se intampla.

Rog observati asemanarea cu regimurile intunecate, in care sub asa zisa masca a libertatii, demos cratos-ul asta ;) zarurile erau deja aruncate, soarta decisa si plebea multumita. Mananci ce ti se da, inghiti ce poti si .... as mai zice ceva, dar am ajuns iar la os. Si iar interpretati cate ceva.

Fendt Saphir 495
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU te elimina si nu te executa nimeni pt. ca daca nu suntem de acord nu inseamna ca suntem dusmani ...mai ales daca ne exprimam decent.
Din cauza cheluielilor neoficiale si ale unor aporturi aduse de noi tot neoficiale nu am putut expune tot. Ti le pot da pe privat doar tie , insa sti la ce ma refer ca daca cineva a ajutat cu ceva acolo si a fost remunerat nu l-a angajat nimeni cu carte de munca si au fost mai multi .... pt 10 zile de munca nu ne luam angajati permanent cu contrcte si nici nu aveam aprobarea sa anjazez eu oameni pe asociatie...

Cand am avut sponsorizare sau aport am facut un total si am bagat chitanta de 1000 ron sau sponsorizare de 500 ..1000 ron .unde avem ceva oficial atat la cheltuieli cat si la venituri .

Cand s-au platit servicii si cheltuieli care n-au fost cu fact pe clubrv au fost platite de oamenii de aoclo prin cheta .
Acea cheta nu e venitul clubrv erau consumabile acolo de la apa pana la vidanjare si alte servcii extra cheltueli de la benzina pana la om la motocoasa si multe altele platite de cei prezenti. Sunt sigur ca ai inteles, dar nu esti de acord cu metoda OK.
Asta am inteles. E clar.
NU vei fi executat. NU cred ca e normal ca cineva sa iti puna pumnul in gura cand te exprimi democratic.
NU cred ca vrei raul clubului chiar daca n -am fost si nu sunt de acord cu modul in care te -ai expimat am cosntatat ca ai fost si tu atacat. Eu nu te- am atacat si nici jignit chiar daca avem opinii diferite si chiar daca faci comparatii sau paralele care nu-mi plac intr-un limbaj deranjant.

La baza , inteleg ca nu ai vrut sa faci ceva rau e logic , dar rezultatul final e regretabil .

Pacat ca prin acest circ tocmai s-a ajuns a NU SE MAI FACE DELOC LOCATIA... OK asta e , poate va fi mai bine asa sau poate ca va fi liniste, iar daca am sa mai organizez asa ceva trebuie sa o fac ori in privat ori fara a implica asociatia... ca sa nu ne mai sara nimeni la gat .

Poate e si greseala mea pt ca daca toate s-ar executa la modul oficial 100% chiar daca ar fi toate costurile duble nu ar mai exista astfel de suspiciuni, dar nu se poate intodeauna .

Pt. ca oamenii au fost descurajati inclusiv omul care trebuia sa stea acolo , ( admin ) cu care am discutat chiar acum la tel , am sa renunt la proiect , la demers/ locatie... Imi pare rau ca s-a ajuns aici si de asemenea pt cei care doreau sa vina acolo ... o sa caut o solutie alternativa sa-i ajut sa se care recuzita intr-o locatie care poate primi materialele undeva tot la mare .... daca se va gasi un admin sa-si gestioneze situatia ( lui si a locatiei ) asa cum o facea Dan Peev in trecut sau Nelu Isdraila...
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

Sa nu derutam publicul. Ai libertatea de a organiza ce-ti doreste inima pe persoana fizica.

Daca vrei sa arati oamenilor care apreciaza proiectul acesta ca esti dedicat trup si suflet, fa-o simplu, pe un grup de prieteni.

Sau iti place sa fi luat tot timpul la intrebari? De oricine are chef?

Probabil ca eu mi-s oaia neagra acum. Dar ma mir ca v-ati impiedicat tocmai de mine.
Fendt Saphir 495
Încuiat