Seimeni,5-7 octombrie 2018

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Seimeni,5-7 octombrie 2018

Mesaj de Rusu Mihail »

Imi cer scuze ca am absentat mai bine de doi ani, dar am revenit si vom fi prezenti la Seimeni, impreuna cu prahovenii, fam Holom si fam Dragomir. Ne leaga prea multe amintiri frumoase in aceasta locatie. Pacat ca de aceasta data ne va lipsi apa pe acest brat al Dunarii. As fi incintat sa ne reintilnim cu oameni de nota mare, ca Mihai Soare, sau cu artisti comici ai clublui, gen Cristi Nastase de care chiar mi-e dor. Sper ca atitia citi vom fi, nu conteaza numarul, va fi ca de obicei bine si frumos, asa cum a fost si pe timpurile bune la Seimeni. Pe curind !

Info pentru cei tineri sau ..pentru incepatori.. amintiri de la Seimeni.

Seimeni Paste 2012 partea 1

PASTE Seimeni 2012 partea 2a

Si un pic de Circ de neuitat, cu cei 3 fara nota 3 ..

Drumuri bune si vreme frumoasa ! Restul vine de la sine ..
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Florin Dinu
Membru forum
7
Data nasterii: 12 Apr 1982

Mesaj de Florin Dinu »

Rusu Mihail scrie:Imi cer scuze ca am absentat mai bine de doi ani, dar am revenit si vom fi prezenti la Seimeni, impreuna cu prahovenii, fam Holom si fam Dragomir. Ne leaga prea multe amintiri frumoase in aceasta locatie. Pacat ca de aceasta data ne va lipsi apa pe acest brat al Dunarii. As fi incintat sa ne reintilnim cu oameni de nota mare, ca Mihai Soare, sau cu artisti comici ai clublui, gen Cristi Nastase de care chiar mi-e dor. Sper ca atitia citi vom fi, nu conteaza numarul, va fi ca de obicei bine si frumos, asa cum a fost si pe timpurile bune la Seimeni. Pe curind !
Cum adica va lipsi apa de pe acest brat?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ghineageo
Membru forum
9
Oras: buzau
Data nasterii: 19 Ian 1966

Mesaj de ghineageo »

Buna dimineata !
Haideti ca este culmea.
De ce nu ne-a spus nimeni pana acum si am fost lasati sa ne imbatam cu apa rece.
Chiar este nivelul Dunarii asa de mic incat nu mai este apa la Seimeni.
Va rog cine este in apropiere sa spuna ceva, pentru ca unii dintre noi nu beneficiaza de ultimele zile de concediu din acest an sa vina sa pescuiasca in chiuveta rulotei.
Ca un pescar inrait ce sunt va rog inca odata spuneti ceva in legatura cu aspectul mentionat mai sus.
Va doresc o zi buna.
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Am fost in 2012 de doua ori la Seimeni si mi-a placut. Abia astept sa se trezeasca "fratele Florin" ca sa luam o decizie impreuna. Eu vreau sa venim. Pentru noi ar fi , cred eu, ultima iesire de anul acesta. Revin cu raspunsul ... cred ca favorabil.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Duret Florin
Membru forum
13

Mesaj de Duret Florin »

"Fratele Florin" impreuna cu "Sora Doina" Spun PREZENT la Seimeni. Cum a ramas, de joi sau de vineri? Cine vine joi?
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

In urma discutiei telefonice cu Viorel Grosu, care n are net in zona in care se afla ca sa poata scrie pe forum ,va comunic urmatoarele :
1. IN FATA LOCULUI DE CAMPARE apa a scazut in ultimele 2....3 saptmani si are cca 1m , insa se poate traversa si se da in canalul navigabil al Dunarii...la peste . Nu avea cum sa stie omul cotele apelor Dunarii ..logic ca ar fi anuntat....
2. SE POATE PESCUI si mai sus la Capidava la cativa km unde e apa mult mai mare dar noi campam aici pt ca avem conditii legale ca sa o facem .
3. Exista si alte posibilitati de a pescui in zona la "FASOLE" sau la canal la "apa calda " imediat aici langa centura .... Viorel stie toate locurile de la Dunare el fiind din Cernavoda...
4. Pt. Profesionisti la cativa km sunt atat balta Domneasca sau balta Tibrinul insa acestea sunt lacuri pt caras ..crap cu taxa de cca 100 ron ...24h. Nu sunt la liber ca la Dunare...
5. Oricum mergem pt ca Viorel m a anunțat ca va încerca să ia peste pentru un borș.
6. Pe insulita unde traversam sa dam la undita ..lanseta sau ce aveti sunt vreascuri pe care le strangem ca sa facem si un foculet seara sa stam la povesti si vin fiert daca va fi frig spre noapte.
7. Nu se pune muzica noaptea, dar se poate sta pana tarziu ,la o masa comuna cu acordul majoritatii celor pezenti.
8. Poate participa oricine din tara..va asteptam cu drag chiar daca n am facut lista suntem cca 20 echipaje...sunt multi cae n au scris pe forum aici , dar m au sunat... ori au adaugat comentarii si pe pagina facebook "clubrv oficial ".
9. Va aduceti apa de acasa pt prima sau a doua zi si acolo mai facem rost de apa mai aducem..ne descurcam poate ne ajuta si primarul Mihai Soare care e rulotist... vedem...ne descurcam .
10. Intalnirea se adreseaza catre toti rulotistii ..este loc suficient .

..alte detalii daca mai avem cu siguranta ca le expunem aici... eventual Rusu Mihai sau Vali Panait o s ava puna coordonatele google ca sa ajungeti usor...sunteti cativa care n ati mai fost....la locatie.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Bine de stiut :
In urma discutiei telefonice cu organizatorul Voirel Grosu, mi-a spus ca de aceasta data nu vom mai putea bucura de prezenta apei pe bratul respectiv. Apa este mica, se poate traversa cu cizme de pescuit, deci e bine de luat in calcul in special pt. pescari.. Pentru cei care vin numai pentru socializare, nu e o problema. Sper sa mai primiti si alte lamuriri de la cei in drept. Sa speram ca vom avea parte de vreme buna.
PS: Scuze, acum am vazut ca deja postase Ciprian. Bine ca s-au mai lamurit lucrurile.. Coordonat nu am, poate Viorel Grosu. Numai bine !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
ghineageo
Membru forum
9
Oras: buzau
Data nasterii: 19 Ian 1966

Mesaj de ghineageo »

Buna ziua tuturor !
Ca pescar am asteptat tot anul o ocazie sa ies la Dunare sa-mi incerc norocul dar sa ma si intalnesc cu colegii rulotisti.
Deoarece nimeni nu s-a interesat ca si in aceasta toamna intalnirea sa fie facuta pe malul unei ape care sa permita pescuitul in imediata apropiere a rulotelor, va anunt cu parere de rau ca nu mai particip.
Ma voi deplasa in zona Nufaru-Partizani sau Balteni-Murighiol, unde Dunarea are 3-4 m adancime si nu poate fi trecuta cu cizmele.
Distractie placuta celor care vor participa la intalnirea de la Seimeni.
La revedere dragi colegi!
Florin Dinu
Membru forum
7
Data nasterii: 12 Apr 1982

Mesaj de Florin Dinu »

Si pt mine e un impediment problema cu cota apelor.... ma mai gandesc inainte de a lua o decizie finala

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am vb cu Viorel si maine aduce reapwctivul3 si toaleta eco.
Pana la noi vesti va pun un filmuleț facut de colegul nostru din Clubrv Gabi Dragomir .

https://youtu.be/fT72XlhNp-s
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Duret Florin
Membru forum
13

Mesaj de Duret Florin »

Amintiri placute !
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Duret Florin
Membru forum
13

Mesaj de Duret Florin »

DL PRESEDINTE VA ROG VORBITI SI cu DL PRIMAR SOARE SA VINA SI CU O URNA DE VOT pt CA E IMPORTANT PTR NOI . MULTUMIM !
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Scrie răspuns