Buna ziua,
Va multumesc pentru noile informatii, ne sunt foarte utile si voi publica pe forumul nostru
http://www.clubrv.ro acestea.
Am discutat, in trecut, cu domnul director necesitatea unor modele noi de butelii care sa fie comercializate in tara, ele sunt de 8 kg, practic la jumatatea celor mari drept pentru care am trimis la voi un model de butelie englezeasca, pentru inspiratie. Am fost informat ca au fost comercializate la noi, jumatati din butelia mare dar fara succes, model pe care nu-l vad viabil pentru noi, comunitatea de rulotisti. Am mai fost informat ca pretul de transport unei butelii mici ar fi mai mare deoarece in general ar intra o cantitate mai mica de butelii pe transport.
Mai adaug acum si necesitatea unor butelii facute din fibra de sticla, foarte usoare, sunt mai scumpe, dar per total umplute au o greutate mai mica. Exista o foarte mare cautare pentru aceste modele !
Necesitatea buteliilor mici, precum si a modelelor din fibra, fac ca piata unor comercianti sa profite de aceste lipsuri si sa aibe succes. Cumparatorii acestor modele le umplu la statii gpl.
Am discutat, ca tocmai aceste umpleri ilegale si periculoase, la statiile gpl, cu aceste modele de butelii pe care le folosim sa incercam sa gasim o solutie, ca aceste modele sa poata fi comercializate legal si umplute cu propan. Ambele parti ne dorim sa putem folosi intr-o forma de siguranta, incat sa putem renunta la umplerea acestor modele de butelii la statiile gpl, fie prin umplerea lor cu propan intr-un loc pus la dispozitie de voi, a acelor butelii care au stantata termenul de garantie, fie prin comercializarea de catre voi a acestor modele noi de butelii.
http://www.flaga.ro/ro/clienti-persoane ... onomiseste
Prin deschiderea link-ului se vad modelele de butelii comercializate, din pacate nu au ajuns prin sudul tarii, (unde xista cea mai mare densitate de vehicule recreationale, rulotisti ), au modelele dorite de noi, butelie tabla mica, din aluminiu mica si din fibra dar nu sunt umplute cu propan !
In atasament prezint modele din fibra importate din Cehia de catre o firma, dar pe care le umplem la gpl. Sunt modele de butelii dorite. Primul lot importat a fost epuizat, se asteapta al doilea lot !
Lipsurile de pe piata sunt reglate de alti comercianti si problema umplerii lor in siguranta nu este rezolvat !
Daca nu exista deschidere spre rezolvarea comercializarii acestor modele noi, umplerea acestor modele la gpl facute"rost" din alte surse, nu se va stopa niciodata !
Cu stima,
Nicolae Radu
si raspuns....
"Buna ziua,
sunt sigura ca publicarea acestor informatii pe forumul dvs va fi de folos pentru membrii. nu am reusit sa vad lista locatiilor. reatasez lista in format xls format editabil.
intradevar produsul este comercializat de mai mult timp, noutatea consta in faptul ca sunt disponibile in benzinariile Petrom si ca putem extinde.
dupa cum bine constatat incarcarea la skid este o actiune pe care nu o agreem avand campanii pe aceasta tema impreuna cu OMV Petrom Marketing si totodata
gazul din skidurile auto este un amestec butan/propan. o butelie incarcata la skid poate sa contina deja impuritati. umplerea la skid pe o presiune mai mare determina deteriorarea buteliei care nu mai este verificata asa cum se realizeaza in statiile de imbuteliere.
estimez ca implementarea buteliilor de compozit se poate realiza mult mai usor fata de buteliile mici, atipice pentru activitatea de imbuteliere actuala din Romania.
va informez ca avem un proiect de achizitie a buteliilor compozit care estimez ca se va implementa dupa prima jumatate a anului.
pentru a gasi o solutie pentru incarcarea buteliilor dvs cu produsul Propan, va rog sa imi trimiteti cateva detalii, locatiile unde sunt buteliile, numar de butelii disponibile, frecventa de livrare si alte informatii pe care le considerati utile.
Cu respect,
Mihaela Roschita"
Dupa parerea mea, am ajuns intr-un punct la care am obtinut sa incarcam butelii cu termen de valabilitate cu propan la ei, provizoriu pana la o varianta oficiala cu modele dorite .Trebuie sa le dam informatiile pe care le-au cerut ! Mai jos, in atasament sunt locatiile Petrom care comercializeaza butelii cu propan.