Multumesc mult pt raspunsul foarte complex si pt sfaturi. Nu am niciun motiv sa va injur, dimpotriva :-)
Din punctul meu de vedere nu o sa am nicio problema cu greutatea, duba e facuta sa care, nu cred ca va ajunge niciodata sa duca mai mult de 1500 kg. Pana acum sunt pe ea maxim 700 kg si mare lucru nu mai am de bagat in ea...
Aveti dreptate cu tego, la vremea la care l-am montat am cautat 2 saptamani mai subtire si n-am gasit, cred ca a fost o sincopa de aprovizionare...
Aerul conditionat va fi in interior l-am luat deja, urmeaza sa-l montez (e varianta pe 12 v) -
https://www.fomcoservice.ro/aer-conditi ... ube-p1948/
Markiza e inca in studiu...
Portbagajul e original de Renult Master, s-a potrivit perfect pe gaurile prevazute de fabricant, nu e o adaptare, nu fluiera. Cu aspectul, e discutabil, mie-mi place cum arata :-) Umbra face, dar de aceea am montat 2 panouri. Posibil ca pe el, la un moment dat, sa vina un cort de masina. Cred ca imi va fi util...
Frigider nu-i pun, in general nu mananc acasa si ce-mi prepar eu dimineata nu are nevoie de frigider :-)
Incalzirea va fi un Eberspracher de 2 kw pe motorina montat sub scaunul din dreapta.
Apa calda nu am :-) Rezervoare de apa nu-i montez, o sa fie sub chiuveta 2 bidoane de 5 litri. Ca sa ma spal pe maini pe dinti, pe fata si sub brat, e suficient. Dus fac in deplasare... Nu sunt fan off grid, voi fi tot timpul intr-un loc in care civilizatia e aproape, pot face dus la camping, sala de fitness, in benzinarii, etc... (In afara poti sa te speli aproape oriunde, nu e asa o problema ca la noi) si s-au inventat servetelele umede... sunt de toate dimensiunile...
Mobila o s-o fac pe masura ce apare nevoia... Nu vreau sa ma umplu de tot felul de obiecte doar ca sa am ce baga in dulapuri. Prefer sa raman la minimul necesar. Deocamdata o sa fie doar un dulap (din pal, ancorat in podea) care sa contina chiuveta, aragazul, 3 sertare si o toaleta uscata -
https://www.olx.ro/oferta/toaleta-porta ... 9bb051c73b
Inca o data multumesc mult pt sugestii si sfaturi, sunt foarte bine venite.